Κεφάλαιο συγκατοίκηση: 3 χρυσοί κανόνες που πρέπει να ξέρεις προτού μείνετε μαζί!

Μην αγχώνεσαι!

Κεφάλαιο συγκατοίκηση: 3 χρυσοί κανόνες που πρέπει να ξέρεις προτού μείνετε μαζί!

Σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο βήμα και να μείνεις με τον σύντροφό σου στο ίδιο σπίτι αλλά σε έχει λούσει κρύος ιδρώτας από το άγχος;

Ναι το να πάρεις την απόφαση να συζήσεις με κάποιον δεν είναι εύκολη υπόθεση. Γι'αυτό το λόγο το Youweekly.gr είναι παρόν και σε προειδοποιεί για όλα όσα πρέπει να έχεις κατά νου από τη στιγμή που θα μείνετε μαζί! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τι θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι; Τα 4+1 μυστικά για να τον τρελάνεις!

1. Κάποια πράγματα θα τα μοιράζεστε

Συχνά και κατά τη διάρκεια της συγκατοίκησης, είτε εσύ είτε ο αγαπημένος σου, θα χρησιμοποιείτε κάποια πράγματα από κοινού (που ανήκουν σε σένα ή σε εκείνον), με χαρακτηριστικό παράδειγμα το τηλεκοντρόλ! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει από πριν, να έχετε κάνει ένα διακανονισμό της χρήσης των διάφορων συσκευών για να γλιτώνετε και τους περιττούς και ανούσιους καυγάδες.

Δείτε ακόμη: Προσδοκίες Vs Πραγματικότητα: Μήπως περιμένεις πολλά από τον σύντροφο σου;

2. Χρειάζεται και τον προσωπικό του χώρο ο καθένας

Πριν βρείτε το σπίτι που θα μείνετε μαζί, φρόντισε το σπίτι να περιλαμβάνει κάποια σημεία ή δωμάτια που θα αποτελούν τον προσωπικό χώρο του καθενός. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένα αγαπημένο σου σημείο στο σπίτι για να μπορείς κι εσύ να κάνεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου.

Δείτε ακόμη: Σκέφτεσαι τον γάμο; 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας!

3. Μην είσαι πολύ αυστηρή με τους κανόνες

Και αυτό το λέμε κυρίως στην περίπτωση που θα μείνετε στο δικό σου σπίτι. Μην γίνεσαι υστερική με το που πατήσει το πόδι του εκεί με το να βάζεις κανόνες και να του απαγορεύεις πράγματα. Θα αγχωθεί και δεν θα εκφράζεται ελεύθερα, με αποτέλεσμα να μην νιώθει οικεία και να μην έρθετε πιο κοντά με την συγκατοίκηση.