Νιώθεις πώς είσαι βαρετή στο κρεβάτι; 5 tips για να του μείνεις αξέχαστη!

Δες αναλυτικά...

Νιώθεις πώς είσαι βαρετή στο κρεβάτι; 5 tips για να του μείνεις αξέχαστη!

Φοβάσαι πως στο κρεβάτι είσαι απλά...αδιάφορη; Ανησυχείς μήπως σε βαρεθεί αργά ή γρήγορα;

Μην αγχώνεσαι! Το Youweekly.gr είναι εδώ και σου δίνει τις απαραίτητες συμβουλές για να τον κάνεις να...πετάει! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Λιπαντικό: 3+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τη χρήση του! Φτάσε στην κορύφωση με ασφάλεια!

Μιλήστε του
Τα λόγια, κατά κύριο λόγο τα «βρώμικα», κατά τη διάρκεια του σεξ είναι το κλειδί για την επιτυχία του και αναπόσπαστο κομμάτι του ερωτικού παιχνιδιού με τον σύντροφό σας. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι επειδή το μυαλό είναι (και) σεξουαλικό όργανο, στο άκουσμα ορισμένων λέξεων ή φράσεων επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ερωτική διέγερση. Μιλήστε λοιπόν στον σύντροφό σας πρόστυχα, όμως προσέξτε πώς θα το κάνετε έτσι ώστε να μην του φανεί αστείο.

Δείτε ακόμη: Εσύ το ήξερες; Πως θα καταλάβεις ότι είναι "τσιμπημένος" μαζί σου!

Δοκιμάστε άλλα μέρη
Η λέξη κρεβάτι δεν θα πρέπει να σας εμποδίσει από το να επεκτείνετε τις σεξουαλικές σας συνευρέσεις εκτός σπιτιού. Για την ακρίβεια, η αλλαγή τοποθεσίας των ερωτικών σας συνευρέσεων προσθέτει έξτρα πόντους στην σεξουαλική διέγερση, τόσο για εσάς, όσο και για εκείνον. Αν νοιώθετε άβολα να κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο, τότε μπορείτε απλά να δοκιμάστε σε κάποιο διαφορετικό δωμάτιο του σπιτιού.

Τα must προκαταρκτικά
Για χρόνια ολόκληρα οι σεξολόγοι υποστηρίζουν ότι τα προκαταρκτικά είναι αναγκαία για την διέγερση του αντίθετου φύλου. Οι ειδικοί μάλιστα, συμβουλεύουν ότι 5 έως 10 λεπτά προκαταρκτικά είναι ο ιδανικός χρόνος για να πετύχετε την μέγιστη ευχαρίστηση του συντρόφου σας και να εξασφαλίσετε ένα καλό σεξ μαζί του. Δοκιμάστε να ξεκινήσετε με ένα χαλαρωτικό μασάζ το οποίο θα απελευθερώσει την όποια ένταση έχει, χωρίς όμως να τον κάνετε να αποκοιμηθεί. Έχει σημασία να διατηρήσετε τις αισθήσεις του σε διέγερση αλλά το σώμα του χαλαρό.

Δείτε ακόμη: Κεφάλαιο συγκατοίκηση: 3 χρυσοί κανόνες που πρέπει να ξέρεις προτού μείνετε μαζί!

Δοκιμάστε διαφορετικές στάσεις
Η ρουτίνα στο σεξ πηγάζει και από την μονοτονία η οποία συνοδεύει την μία και μοναδική στάση που κάνετε με τον σύντροφό σας εδώ και χρόνια. Ένας καλός τρόπος για να ανανεώσετε την σχέση σας στο κρεβάτι είναι να δοκιμάσετε και εναλλακτικές στάσεις αναλαμβάνοντας εσείς την πρωτοβουλία και να τον αιφνιδιάσετε ευχάριστα.

Πείτε του τι σας αρέσει
Το μεγαλύτερο πρόβλημα των περισσότερων γυναικών είναι ότι ντρέπονται να μιλήσουν ανοικτά με τους συντρόφους τους κατά την διάρκεια του σεξ για το τι τις ερεθίζει περισσότερο. Οι ειδικοί συνιστούν για να βοηθήσετε εκείνον, αλλά και εσάς στο να πετύχετε το τέλειο σεξ, να τον καθοδηγήσετε όσον αφορά το τι θα θέλατε.