Φοβάσαι να πεις το "Σ'αγαπώ"; 10+1 τρόποι για να το δείξεις χωρίς να βγάλεις άχνα!

Σίγουρα θα το καταλάβει...

Φοβάσαι να πεις το

Αρχίζεις να νιώθεις πως τον αγαπάς πραγματικά αλλά ντρέπεσαι ή πολύ απλά δεν θες να του το πεις απευθείας;

Δεν χρειάζεται αν το κάνεις αν δεν θες! Το Youweekly.gr σου μαθαίνει πως να εκδηλώσεις την αγάπη σου για κάποιον χωρίς να χρειαστεί καν να ξεστομίσεις τη φράση "σ'αγαπώ"! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Υπάρχει άραγε το "τέλειο ζευγάρι"; 5+1 τρόποι για να το καταλάβεις!

Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο για να δείχνει την αγάπη του. Οι παρακάτω τρόποι είναι οι πιο επιτυχημένοι -δοκιμάστε τους και δεν θα χάσετε:

1. Κάντε τα πράγματα που κανείς από τους δυο σας δεν θέλει πραγματικά να κάνει, π.χ. πλύσιμο πιάτων, πέταγμα σκουπιδιών, ενασχόληση με τους λογαριασμούς του σπιτιού.

2. «Χαρίστε» στον σύντροφό σας κάποιες αμέλειές του. Όλοι ξεχνάμε, χάνουμε, χαλάμε πράγματα. Πρέπει να του τα «κοπανάτε» κάθε λίγο και λιγάκι;

3. Φλερτάρετε. Δεν είστε ποτέ αρκετά μεγάλοι ή πολλά χρόνια παντρεμένοι για να θυμίσετε στον σύντροφό σας ότι η σπίθα παραμένει αναμμένη.

4. Να έχετε υπομονή. Είτε σας αρέσει είτε όχι, κάποιες στιγμές χρειάζεται να περιμένετε. Αντί να γκρινιάζετε και να ξεφυσάτε ανυπόμονα, πάρτε βαθιές ανάσες και χαλαρώστε.

Δείτε ακόμη: Νιώθεις πώς είσαι βαρετή στο κρεβάτι; 5 tips για να του μείνεις αξέχαστη!

5. Δώστε σημασία. Πραγματική σημασία. Δεν γίνεται να του αφοσιώνεστε κάθε στιγμή της ημέρας, αλλά κάντε το όταν το χρειάζεται.

6. Βοηθάτε στο καθάρισμα, κάθε ώρα και στιγμή. Δεν είναι δικό σας το ποτήρι που ξέμεινε στο σαλόνι; Τι σημασία έχει; Μαζέψτε το.

7. Σταθείτε πλάι του στα δύσκολα. Δέσμευση θα πει να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις για όσο καιρό χρειάζεται, μέχρι τα πράγματα να γίνουν καλύτερα.

8. Σταματήστε να το «παίζετε» δυνατή. Το να είστε τρωτή βοηθά στο να έρχεστε πιο κοντά με τον άλλον.

9. Δεχθείτε και αναγνωρίστε τις πράξεις αγάπης του συντρόφου σας. Τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια είναι αυτά που προσέχουν και ανταποκρίνονται όταν ο ένας σύντροφος προσεγγίζει τον άλλον. Ένα «ευχαριστώ» και ένα χαμόγελο είναι ό,τι χρειάζεται.

Δείτε ακόμη: Μήπως δεν σε θέλει πια; 3+1 σημάδια που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά...

10. Σταματήστε έναν καβγά πριν ακόμα ξεκινήσει. Ένα από τα πιο σημαντικά δείγματα αγάπης είναι να παραμένετε ψύχραιμοι όταν ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να εκραγεί.

11. Αντιμετωπίστε με χιούμορ τις καταστάσεις που σας εκνευρίζουν. Τι κι αν αποφάσισε να αψηφήσει το GPS και τώρα χαθήκατε στον δρόμο;