Σου έστειλε μήνυμα ο πρώην; 5+1 λόγοι που εμφανίστηκε ξανά!

Μάθε γιατί εμφανίστηκε ξανά ο πρώην σου...

Σου έστειλε μήνυμα ο πρώην; 5+1 λόγοι που εμφανίστηκε ξανά!

Ο πρώην έκανε την... επανεμφάνιση του;

Μην σπας το κεφάλι σου! Το Youweekly.gr σου παρουσιάζει τα 5+1 πράγματα που κρύβονατι πίσω από το αναπάντεχο αυτό μήνυμα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έχεις υποψίες ότι σου λέει ψέματα; Τα 3+1 σημάδια για να βεβαιωθείς!

1. Θέλει να μάθει τα νέα σου
Ναι, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να ενδιαφέρεται πραγματικά για το τι κάνεις στη ζωή σου. Ποιος σου είπε εξάλλου ότι ένας χωρισμός δε μπορεί να αντιμετωπιστεί ώριμα και ενήλικα; Αν το δούμε αντικειμενικά, ήσαστε δυο άνθρωποι που βρισκόσασταν σε μια οικεία σχέση, η οποία πλέον τελείωσε. Γιατί αυτό να μην επιτρέπει το να μιλάτε που και που για τα νέα σας;

2. Προσπαθεί να τα ξαναβρεί μαζί σου
Εσύ έληξες τη σχέση αυτή! Δεν ερωτήθηκε ποτέ ούτε άφησες περιθώρια για περαιτέρω συζητήσεις! Προσπαθεί να σε ξαναπροσεγγίσει και το μήνυμα αυτό ίσως είναι μια πρώτη αρχή. Αν το μετάνιωσες και εσύ, αυτή είναι μια καλή ευκαιρία.

3. Όλα όσα δεν πρόλαβε να πει
Μπορεί τα πράγματα να μην τελείωσαν έτσι όπως ακριβώς ήθελε ή έτσι όπως φανταζόταν ότι έπρεπε να γίνουν. Μπορεί να θέλει να σου πει πράγματα τα οποία πάνω στο χωρισμό σας είτε τα ξέχασε είτε δεν πρόλαβε να εκφράσει. Είναι τέλειο για σένα που χωρίσατε με ένα απλό “Εντάξει. Τελείωσε” αλλά η αλήθεια είναι ότι για την άλλη πλευρά τίποτα δεν είναι εντάξει και τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει. Μερικοί άνθρωποι προχωρούν παρακάτω μόνο αφού πουν όλα εκείνα που είχαν στο μυαλό τους, οπότε καλό θα ήταν να τους βοηθήσεις.

Δείτε ακόμη: Μήπως δεν σε βλέπει μόνο σαν φίλη; Τα 6+1 σημάδια που το μαρτυρούν!

4. Ζήλια
Έχεις προχωρήσει, προφανώς σε κάποια καλύτερη σχέση ή ακόμα και σε μια ομορφότερη ζωή. Και αυτό δεν αντέχεται με τίποτα, ειδικά αν η πρώην σχέση έχει μείνει στάσιμη. Ξέρεις, μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να είναι ευτυχισμένοι βλέποντας σε να προχωράς και να ανεβαίνεις ψηλά, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να σε κατεβάσουν πάλι κάτω. Από εκεί που ξεκίνησες, μόνο και μόνο για να μπορούν να σε ακουμπήσουν!

5. Θέλει να στο τρίψει στη μούρη
Αν υποθέσουμε ότι η το αντίθετο της ζήλιας είναι το “Δες τι έχω καταφέρει” τότε ναι, το μήνυμα που μόλις ήρθε στο κινητό σου τηλέφωνο θέλει να δείξει το πόσο τέλεια είναι η ζωή και χωρίς τη φυσική σου παρουσία. Έχει πάει παρακάτω, έχει επιτύχει και επειδή φέρθηκε σκατά θέλει να στο τρίψουν στη μούρη. Απόλαυσε το!

Δείτε ακόμη: Κάντε την παραλία...κρεβάτι! Οι 4+1 στάσεις για καυτές καλοκαιρινές νύχτες!

6. Συγγνώμη
Μερικές φορές χρειάζεται ένα διάλειμμα για να καταλάβει κάποιος πόσο άσχημα φέρθηκε σε έναν χωρισμό . Όταν ξεκινάς να ζεις χώρια με κάποιον, μόνο τότε αρχίζεις να συνειδητοποιείς τις κακές και καλές διαφορές που πλέον έχεις στη ζωή σου! Αν πραγματικά η πρώην σχέση σου τα σκάτωσε, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να θέλει να σου ζητήσει συγνώμη χωρίς αυτό να σημαίνει ταυτόχρονα ότι κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης! Πρόσεξε!