Αρχίζετε να απομακρύνεστε; 5+1 tips για να μην σβήσει η "φλόγα" του έρωτα!

Τα 5+1 tips για να μείνει ζωντανή η σχέση σας...

Αρχίζετε να απομακρύνεστε; 5+1 tips για να μην σβήσει η

Νιώθεις πως αρχίζετε σιγά σιγά να απομακρύνεστε;

Το Youweekly.gr σου έχει τα 6 απαραίτητα tips για να διατηρήσετε τη σχέση σας ζωντανή! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σου έστειλε μήνυμα ο πρώην; 5+1 λόγοι που εμφανίστηκε ξανά!

1. Αγκαλίτσες και φιλάκια
Μην τσιγκουνεύεστε τα φιλιά και τις αγκαλιές. Αυτά είναι που δημιουργούν ένα οικείο κλίμα μεταξύ σας και σας κάνουν να ξεχωρίζετε από μία σχέση της σειράς. Ακόμα και μετά το σεξ, καθίστε λίγο αγκαλιασμένοι και χαρείτε τη στιγμή σας. Νιώστε την όμορφη ατμόσφαιρα του δωματίου, κοιτάξτε τον στα μάτια και χαθείτε στα φιλιά και στα χάδια του. Αλλά ακόμα και όταν δεν είστε σπίτι, πιάστε τον χεράκι-χεράκι στο δρόμο, χαϊδέψτε τον τρυφερό στο σβέρκο ή δώστε του ένα πεταχτό φιλί μόνο και μόνο για να του ξυπνήσετε τη διάθεση, να του τραβήξετε την προσοχή και να τον κάνετε να αισθανθεί κοντά σας σε ένα πιο ιδιαίτερο επίπεδο.

2. Μην είστε και κολλητοί!
Το όνειρο κάθε γυναίκας είναι να είναι κολλητή με τον άνδρα της, να τα μοιράζεται όλα και να μη χρειάζεται να εξηγήσει τίποτα. Όμως, η τόση οικειότητα μπορεί να καταστρέψει τη σεξουαλική σας ζωή. Μπορεί, δηλαδή, να καταλήξετε να εξομολογείστε τα πάντα ο ένας στον άλλον, να έρθετε τόσο κοντά σε φιλικό επίπεδο που μετά να βλέπετε απέναντί σας τον φίλο και αδελφό σας και όχι τον άνδρα που θέλετε να περάσετε το βράδυ μαζί του. Είναι πολύ επικίνδυνο να χαθεί η σεξουαλική χημεία αν μπείτε με τον καιρό στη «friend zone». Γι’ αυτό, κάντε υπομονή, αναφέρετε περιττά θέματα σε τίτλους και αναλύστε γεγονότα και καταστάσεις με τις αγαπημένες σας κολλητές!

Δείτε ακόμη: Κάντε την παραλία...κρεβάτι! Οι 4+1 στάσεις για καυτές καλοκαιρινές νύχτες!

3. Κοινός κώδικας επικοινωνίας
Ναι, είπαμε να διατηρηθεί το μυστήριο, αλλά να υπάρχει και μία σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας. Γι’ αυτό το λόγο, βρείτε έναν κοινό κώδικα, ο οποίος να εξυπηρετεί και τους δυο σας και να σας κάνει να συνεννοείστε με τα μάτια για τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα πράγματα. Αυτό, βέβαια, έρχεται μετά από πολύ κουβέντα και βαθιά γνωριμία με τον άλλον, η οποία σας καθιστά ευέλικτους και σχεδόν σίγουρους για την κάθε μελλοντική επιλογή σας. (Ξέρετε πως αν κανονίσετε ταξίδι στο σόι σας στη Λάρισα δεν θα πολυχαρεί, αλλά εάν του κάνετε έκπληξη ένα τριήμερο στην Πάρο δε θα πει όχι!)

4. Σπάστε τη ρουτίνα!
Είναι όμορφο να κανονίζετε κάθε Παρασκευή να βλέπετε ταινία μαζί ή με τους κολλητούς σας, αλλά προσπαθήστε μία στις δυο φορές να εμπλουτίσετε το σκηνικό, είτε καλώντας κι άλλο κόσμο είτε πηγαίνοντας σε αλλουνού το σπίτι. Επιπλέον, κάντε εκπλήξεις ο ένας στον άλλον. Αφήστε ένα χαρτάκι με μία αφιέρωση κρυμμένο σ’ ένα ντουλάπι του και περιμένετε πότε θα το δει. Θα του προξενήσει μεγάλη έκπληξη και θα σας φτιάξει τρομερά η διάθεση! Ακόμα, κανονίστε ένα ταξίδι έκπληξη ή πηγαίνετε και πάρτε τον από τη δουλειά, λέγοντας του πως τον «απαγάγετε» και αναγκαστικά πρέπει να ακυρώσει όλα όσα έχει κανονίσει, καθώς δεν ξέρετε πότε θα ξαναγυρίσει!

Δείτε ακόμη: Μήπως δεν σε βλέπει μόνο σαν φίλη; Τα 6+1 σημάδια που το μαρτυρούν!

5. Μιλήστε! Είναι μεταδοτικό!
Σας ενοχλεί κάτι; Διαφωνείτε; Πείτε το! Μην τα κρατάτε μέσα σας! Οτιδήποτε κι σας ενοχλεί, μοιραστείτε το με το σύντροφό σας και προσπαθήστε να το λύσετε. Ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας και να ξέρει τι μπορεί να σας ενοχλεί την κάθε στιγμή. Από την άλλη πλευρά, όταν έρθει η ώρα να σας πει τα δικά του, ακούστε τον. Μην ζητάτε μόνο από εκείνον να σας ακούει. Ρωτήστε τον τι έχει και τι τον απασχολεί και μετά θα είναι και πιο εύκολο για εκείνον να σας ανοιχθεί.

6. Υπομονή!
Κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουμε ελαττώματα! Σίγουρα όταν είσαι μαζί με έναν άνθρωπο, δεν μπορεί να έχεις μόνο καλές στιγμές. Κάποια στιγμή θα εκνευριστείτε και θα σας ενοχλήσουν πράγματα που δεν θα σας ενοχλούσαν στο παρελθόν. Παραδείγματος χάριν, αν ξεχάσει πάλι να μαζέψει τα ρούχα του από το σαλόνι ή δε θυμηθεί να βγάλει τα σκουπίδια, μην εκνευριστείτε. Σκεφτείτε πως δεν έγινε και τίποτα και θυμηθείτε πως την προηγούμενη μέρα σας έφτιαξε πρωινό και σας ξύπνησε με χάδια και φιλιά! Σκεφτείτε θετικά και μετά οι δύσκολες στιγμές θα μοιάζουν πολύ πιο λίγες.