Καίγεσαι να μάθεις αν σε θέλει ακόμα; Τα 4+1 σημάδια που το μαρτυρούν!

Πώς θα καταλάβεις αν σε θέλει ακόμα ο πρώην...

Καίγεσαι να μάθεις αν σε θέλει ακόμα; Τα 4+1 σημάδια που το μαρτυρούν!

Αναρωτιέσαι αν σε θέλει ακόμα και μετά τον χωρισμό;

Το Youweekly.gr σου έχει όλες τις απαντήσεις! Αυτά είναι τα 5 σημάδια για να καταλάβεις αν σε θέλει ακόμα ο πρώην σου! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Υπάρχει τελικά η κατάλληλη στάση για σύλληψη; Όλη η αλήθεια!

1. Τον/την πετυχαίνεις
Τον/ συναντάς δήθεν τυχαία σε μέρη που πηγαίνατε όταν ήσασταν μαζί.Αν έχει συμβεί πάνω από 2-3 φορές το πιο πιθανό είναι ότι το κάνει ξεπίτηδες για να σου υπενθυμίσει με τρόπο την παρουσία του/της. Σίγουρα θα αναρωτιέσαι ακόμα : «Πώς θα ξέρω οτι θα γυρίσει;». Πρέπει να δεις παραπάνω σημάδια…

2. Συνεχίζετε να κρατάτε επαφή
Έχετε χωρίσει αλλά διατηρείτε μια επικοινωνία. Μπορεί να είναι τηλεφωνική ή μπορεί κάποιες φορές να συναντιέστε για καφέ. Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να υπάρχει κάτι παραπάνω όπως για παράδειγμα κάποιες ερωτικές συνευρέσεις. Σε κάθε περίπτωση ο/η πρώην σου κρατάει την επαφή γιατί το έχει ανάγκη. Με τις κατάλληλες ενέργειες , είναι δυνατόν να τα ξαναβρείτε.

Δείτε ακόμη: Φωνάζεις συνέχεια στο κρεβάτι; Οι 3+1 στάσεις για να μην σηκώσετε τη γειτονιά στο πόδι!

3. Social Media
Γράφει στον τοίχο σου, σου κάνει like ή ποστάρει καψουροτράγουδα στον τοίχο του/της που δεν άκουγε ποτέ πριν. Εάν είναι φαν κάποιου καλλιτέχνη ή το κομμάτι είναι τελευταίο hit, μάλλον το πόσταρε επειδή απλά του αρέσει. Αλλά αν έχει θυμηθεί κάτι καψουροτράγουδα από τον καιρό της κονσέρβας, μάλλον είναι γιατί τον/την εκφράζουν και θέλει να ξεδώσει για τον χωρισμό σας.

Δείτε ακόμη: Σε έριξε... στα "τέσσερα"; Αυτά είναι τα 5 tips για μεγαλύτερη απόλαυση!

4. Δεν έχει προχωρήσει σε άλλη σχέση
Εάν μαθαίνεις τα νέα του/της και δεν φαίνεται να έχει προχωρήσει σε σοβαρή σχέση μέχρι στιγμής, μάλλον έχει ένα συναισθηματικό δέσιμο ακόμα μαζί σου και θέλει να σου αφήσει κάποια πόρτα ανοικτή.

5. Σου το λένε οι φίλοι/ες του/της.
Μπορεί ο ίδιος/ίδια να ντρέπεται να σου το πει αλλά οι στενοί φίλοι του θα το ψιλιαστούν χωρίς απαραίτητα να μιλήσει και να βγάλει τα εσώψυχα του. Εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο (δες και άλλα σημάδια) αλλά δεν βλέπεις να κάνει κάποια κίνηση, ίσως πρέπει να πάρεις εσύ πρωτοβουλία και να επικοινωνήσεις μαζί του/της.