Μετάνιωσες τον χωρισμό; Το μυστικό για να τον ξανακερδίσεις!

Ποιο είναι το μυστικό για να ξανακερδίσεις τον πρώην σου...

Μετάνιωσες τον χωρισμό; Το μυστικό για να τον ξανακερδίσεις!

Χωρίσατε αλλά ξαφνικά εσύ τον θες πάλι πίσω;

Το Youweekly.gr σου παρουσιάζει τον ιδανικό τρόπο για να τον ξανακερδίσεις! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δεν σου έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη; Μάθε το γιατί!

Το κλειδί στην επαναπροσέγγιση του πρώην συντρόφου, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα, είναι ο σεβασμός στην επιλογή του να αποσυρθεί. Πολλές φορές το μέλος της σχέσης που έμεινε πίσω αισθάνεται εγκατελειμμένο, προδομένο, έχει την πικρία του «γιατί να μου το κάνει αυτό σε εμένα;» και παίρνει το όλο ζήτημα προσωπικά.

Δείτε ακόμη: Η στάση "της μέλισσας": Το μυστικό για να μην σηκώνεστε από το κρεβάτι!

Με αυτό τον τρόπο, όμως, δεν αντιλαμβάνεται ότι το πρόβλημα μπορεί να μη σχετίζεται με προσωπική του μειονεξία, αλλά με κάποιο ζήτημα που βασανίζει τον/την σύντροφό του. Έτσι, η επαναπροσέγγιση δεν πρέπει να ξεκινάει με το «πες μου τι έκανα λάθος να το διορθώσω», αλλά με έναν τρόπο που φέρνει τους συντρόφους σταδιακά πιο κοντά.

Ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό ή με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αποτελούν μια υπενθύμιση στον άλλον ότι εξακολουθούμε να υπάρχουμε κι ενδιαφερόμαστε σε μια απλή, ανθρώπινη βάση! Το μήνυμα δε χρειάζεται να είναι εξομολογητικού ή επαναπροσεγγιστικού περιεχομένου, απλά μια «καλημέρα», ένα «τι κάνεις» μια μικρή αχτίδα νοιαξίματος που ζεσταίνει τον προσωπικό χώρο του άλλου χωρίς όμως να εισβάλει σε αυτόν.

Δείτε ακόμη: Καίγεσαι να μάθεις αν σε θέλει ακόμα; Τα 4+1 σημάδια που το μαρτυρούν!

Πολλές φορές η ανταλλαγή μηνυμάτων αποτελεί έναν πρώτο, σχετικά ανώδυνο και αποστασιοποιημένο τρόπο επαναπροσέγγισης: ανοίγει μια δίοδο επικοινωνίας, αλλά, βέβαια, δεν εγγυάται τίποτα παραπάνω, οπότε μην σταματάς την προσπάθεια!