9 λόγοι που είναι τέλειο να μην έχεις σχέση τα Χριστούγεννα!

Μπορείς και μόνη σου καλά!

9 λόγοι που είναι τέλειο να μην έχεις σχέση τα Χριστούγεννα!

Δε θέλω να ξανακούσω από κανέναν πως είναι χάλια να είσαι single τα Χριστούγεννα! Δε χρειάζεται να τραγικοποιούμε τα πράγματα και στην τελική δε θα είσαι για πάντα μόνος σου.

Απόλαυσε την ελευθερία σου όσο ακόμα την έχεις. Τα Χριστούγεννα είναι η τέλεια ευκαιρία, αφού έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο να απολαύσεις τη ζωή σου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η παραμονή των Χριστουγέννων είναι η πιο ρομαντική ημέρα για πρόταση γάμου!

Τα Χριστούγεννα μπορούν να σου προκαλέσουν μεγάλο άγχος αν έχεις σχέση, στο ορκίζομαι! Αν ήσουν σε σχέση θα έπρεπε να κάνεις τόσα πράγματα στις γιορτές και δε θα είχες καν το χρόνο που θα ήθελες να αφιερώσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είσαι τυχερός λοιπόν που είσαι single τα Χριστούγεννα και τώρα θα σου πω απαριθμήσω τους λόγους.

1 Σου έρχεται πιο οικονομικά

Σε γενικές γραμμές, τα Χριστούγεννα μεταφράζονται σε πολλά έξοδα. Ψώνια, έξοδοι, δώρα, περιποίηση. Σκέψου τώρα να είχες και σχέση που θα πει επιπλέον έξοδοι και φυσικά δώρο, το οποίο δεν μπορεί να είναι κι ό,τι να 'ναι. Πρέπει να το έχεις ψάξει καλά και να αφήσεις ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Που θα πει περισσότερα λεφτά για εκείνον, λιγότερα για εσένα. Ενώ τώρα που είσαι single, μπορείς αυτά τα χρήματα να τα επενδύσεις στο καινούριο ζευγάρι παπούτσια που είδες τις προάλλες!

Δείτε ακόμη: Αυτό το ήξερες; Ποια ζευγάρια κινδυνεύουν από πρόωρο θάνατο!

2 Δε χρειάζεται να πάρεις χριστουγεννιάτικα εσώρουχα

Όταν είσαι σε σχέση γιορτινές μέρες, τα χριστουγεννιάτικα εσώρουχα έρχονται να προστεθούν στις ανησυχίες σου. Ειδικά την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θέλεις να κάνεις έκπληξη στον καλό σου ως σέξι Αγιοβασιλίτσα. Άντε τώρα να τρέχεις να βρεις εσώρουχα που θα είναι έτσι όπως τα φαντάζεσαι, θα βγαίνουν εύκολα και προφανώς θα είναι οικονομικά. Πολύ τρέξιμο για το τίποτα κι εσύ θες να χαλαρώσεις. Ενώ τώρα που δεν πρόκειται να σε ξεντύσει κανείς, έχεις κι ένα πρόβλημα λιγότερο!

3 Δεν χρειάζεται να τσακώνεσαι για τις εξόδους

Και ποιος δεν έχει τσακωθεί με τη σχέση του για το τι θα κάνουν στις γιορτές και για το αν θα βγουν μαζί ή όχι. Πιστεύω πως το τελευταίο πράγμα που θες είναι εντάσεις. Για φαντάσου να σου πει η σχέση σου, ενώ εσύ έχεις κανονίσει να περάσετε το βράδυ των Χριστουγέννων σε ένα όμορφο ρομαντικό στολισμένο μαγαζί, πως θα πάει στα μπουζούκια με τους φίλους του. Μη σου τύχει...

4 Αποφεύγεις τις πρώτες γνωριμίες

Πόσο αμήχανη είναι η πρώτη συνάντηση με την οικογένεια της σχέσης σου; Τις περισσότερες φορές (αν δεν έχει ήδη γίνει) γνωρίζεις τους γονείς τη μέρα των Χριστουγέννων, αφού σε καλούν να φας μαζί τους. Εξίσου αμήχανο αλλά και βαρετό είναι αν τους έχεις γνωρίσει, αφού είσαι σίγουρα θα προτιμούσες να ήσουν αλλού! Και ας μη μιλήσω για τα δώρα που πρέπει να πάρεις. Όχι, καλύτερα μόνος σου.

Δείτε ακόμη: "Γύπας" γένους θηλυκού! Πιάσε του εύκολα την κουβέντα με αυτά τα μηνύματα!

5 Έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο με την οικογένεια σου

Κατά τη γνώμη μου τα Χριστούγεννα είναι κυρίως οικογενειακή γιορτή και δυστυχώς όταν έχεις σχέση δε μπορείς να χαρείς την οικογένειά σου. Όταν κάθεστε στο τραπέζι και οι γονείς σου ετοιμάζονται να σου αφηγηθούν παλιές τους ιστορίες, ξαφνικά χτυπάει μήνυμα στο κινητό για το τι ώρα θα βρεθείτε. Αν δεν απαντήσεις πάλι έρχονται βροχή η αναπάντητες. Πώς να κάτσεις να φας και εσύ ήρεμα βρε παιδί μου!

6 Μπορείς να περάσεις την Πρωτοχρονιά με τους φίλους σου

Λένε πως όπως περάσεις την πρώτη μέρα του χρόνου, θα περάσεις και τη χρονιά. Δεν θα είναι τέλειο να σε βρει το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε κάποιο όμορφο μαγαζί με φίλους; Που να έχεις σχέση τώρα και να πρέπει να περάσεις το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ( αφού θα πρέπει να κοιμηθείς και μετά εκεί) στο σπίτι της σχέσης σου. Το πιο ακραίο πράγμα που θα κάνετε είνα να πιείτε λίγο παραπάνω κρασί...

7 Μπορείς να πιεις όσο θέλεις

Όποιος αγαπάει το ποτό θα με καταλάβει! Ανυπομονείς πώς και πώς να έρθουν οι γιορτές για να έχεις έναν λόγο να πιεις παραπάνω! Άντε τώρα να έχεις σχέση και να θες να πεις το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Το ρεζιλίκι το σκέφτηκες; Σίγουρα, λοιπόν,θα το σκεφτείς δύο φορές παραπάνω αφού το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να σε δει η σχέση σου λιώμα.

Δείτε ακόμη: 4+1 σημάδια ότι θέλει να σε χωρίσει! Εσύ ακόμη να τα καταλάβεις;

8 Δε δίνεις αναφορά σε κανέναν

Είσαι πολύ μικρός ακόμα για να δίνεις αναφορά σε κάποιον για το πού θα πας και τι θα κάνεις και ειδικά στις γιορτές που θες να χαλαρώσεις και να κάνεις όσα δεν πρόλαβες από το καλοκαίρι και μετά. Ρωτήστε και όσους έχουν σχέση και με το που ανακοινώνουν πως θα πάνε μονοήμερη με την παρέα γίνεται ο τρίτος Παγκόσμιος.Όχι δεν είσαι παντρεμένος και δικαιούσαι να κάνεις αυτό που λαχταράει η ψυχή σου!

9 Δεν ανήκεις στα ενοχλητικά ζευγαράκια που κοροϊδεύουν όλοι

Πες μου αλήθεια, πόσο δεν έχεις κοροϊδέψει έστω και μια φορά στη ζωή σου τα ζευγάρια που επειδή είναι Χριστούγεννα νομίζουν πως ζουν το μήνα του μέλιτος; Για καλή σου τύχη δεν ανήκεις σε αυτά και θα έπρεπε να χαίρεσαι. Μη γινόμαστε και αυτό που κοροϊδεύουμε! Κάθε φορά λοιπόν που θα σκέφτεσαι πόσο άτυχος είσαι που δεν έχεις σχέση τα Χριστούγεννα, θυμήσου τα λόγια μου...