Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτές είναι οι 4 πολύτιμες συμβουλές για να κρατήσεις την σχέση σου ζωντανή!

Εγγυημένα και αποδεδειγμένα!

Αυτές είναι οι 4 πολύτιμες συμβουλές για να κρατήσεις την σχέση σου ζωντανή!
Σχέσεις 30.07.2019 13:22

Αυτές είναι οι 4 πολύτιμες συμβουλές με τις οποίες μπορείς να τα καταφέρεις και να κρατήσεις την σχέση σου ζωντανή!

Αν θέλεις η σχέση σου να αντέξει σε βάθος χρόνου, το «κλειδί» βρίσκεται στο συναισθηματικό δέσιμο.

Διάβασε προσεκτικά τα παρακάτω και ακολούθησε τα πιστά! Σκέφτεστε να συγκατοικήσετε; Αυτά είναι τα σημάδια που μαρτυρούν ότι δεν πρέπει να κάνετε αυτό το βήμα!

Με προσήλωση
Όταν ο σύντροφος σου μοιράζεται τις σκέψεις του για κάτι που τον απασχολεί, άκου. Δηλαδή, δώσε την απαραίτητη προσοχή και προσπάθησε να καταλάβεις τι εννοεί και πως σχετίζεται προσωπικά με το θέμα. Δείξε κατανόηση και συμπόνια.

Να θυμάσαι το «μαζί»
Απόλαυσε δραστηριότητες μαζί του. Μπορείτε να κάνετε μαζί πεζοπορία, να δείτε μία ταινία που επιθυμείτε και οι δύο. Είναι εύκολο, διασκεδαστικό και μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τη σχέση σας. Για να «καλλιεργήσεις» τη σχέση σας ακόμα περισσότερο μπορείς να περάσεις χρόνο συμμετέχοντας σε δραστηριότητες του συντρόφου σου, ακόμα κι αν δεν συγκαταλέγονται στις δικές σου προτιμήσεις. Δεν χρειάζεσαι να προσποιηθείς υπέρμετρο ενθουσιασμό. Αρκεί η πρόθεση να μοιραστείς μαζί του κάτι που για εκείνον είναι σημαντικό.

Διαφωνείτε;
Mη βιαστείς να ξεφύγεις από τον διάλογο θυμωμένη. Αντιθέτως, άκου τη δική του πλευρά. Όλες οι σχέσεις έχουν τσακωμούς και σχεδόν πάντα πιστεύουμε πως εμείς έχουμε δίκιο. Ωστόσο, αντί να προσπαθήσεις να τον πείσεις πως λες το σωστό, δοκίμασε να καταλάβεις την οπτική του συντρόφου σου. Ακόμα κι αν δεν συμφωνείς, εκείνος θα εκτιμήσει το γεγονός πως σέβεσαι τη θέση του.

Δείξε την αγάπη σου
Μπορεί να νιώθεις πως σε αγαπάει περισσότερο όταν στο λέει ή όταν προσφέρεται να σε βοηθήσει στις δουλειές σου. Ωστόσο, εκείνος μπορεί να μη νιώθει έτσι. Ίσως, καταλαβαίνει πως τον αγαπάς περισσότερο όταν τον ακούς με προσήλωση να μιλάει για κάτι που τον παθιάζει ή όταν τον ενθαρρύνεις να κάνει ένα μεγάλο βήμα ή κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εκείνον. Αφουγκράσου τις ανάγκες του!

Πηγή: shape.gr

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που κάνει έναν άνδρα να «φύγει» από μια σχέση!

Αναρωτιέσαι τι ήταν αυτό που τον ώθησε να σε χωρίσει; Αυτός είναι ο βασικός λόγος που κάνει έναν άνδρα να «φύγει» από μια σχέση!

Η αρχή μιας σχέσης είναι ιδανική και κυρίως υπέροχη. Είστε ερωτευμένοι, περνάτε φίνα και όλα δείχνουν ότι είναι ο άντρας της ζωής σου. Όπως βέβαια συμβαίνει πάντα με όλα τα ωραία, η περίοδος του μέλιτος τελειώνει και η καθημερινότητα έχει τον κύριο λόγο.

Φυσικά η γνωστή ρουτίνα έρχεται και φωλιάζει ανάμεσά σας, γεγονός που βλάπτει ανεπανόρθωτα τη σχέση.

Κάτι που έχει παρατηρηθεί εδώ και πολλά χρόνια, είναι το γεγονός ότι οι άντρες, όσο άσχημα κι αν περνούν σε μία σχέση, δύσκολα παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν, μιας και η απέχθειά τους σε συγκρούσεις και καυγάδες τους οδηγεί στην αδράνεια.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με έρευνες, υπάρχει ένας πολύ βασικός λόγος για τον οποίο ένας άντρας θα έπαιρνε απόφαση να χωρίσει, και δεν είναι άλλος από την πίεση που θα νιώσει όταν αντιληφθεί ότι η καλή του θέλει να τον αλλάξει.

Ως γνωστόν, οι άντρες ένα θεματάκι με το συγκεκριμένο το έχουν, και μία ευθιξία μη σου πω, οπότε τη στιγμή που θα αντιληφθεί ότι θέλεις να τον φέρεις πιο κοντά στα… πρότυπά σου, έχει φύγει!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορίτσια προσοχή: Αυτή είναι η φράση που "σκοτώνει" σε δευτερόλεπτα την ερωτική επιθυμία των ανδρών!

Θάνος Ασκητής: Τα 12 λάθη που κάνουμε στη σχέση μας και φέρνουμε το τέλος!

Διαβάστε περισσότερα θέματα σχέσεων στο Youweekly.gr

Share