Αυτή είναι η στάση που θα σας ικανοποιήσει περισσότερο στο κρεβάτι!

Ο τρόπος για να το ευχαριστηθείτε και οι δύο!

Αυτή είναι η στάση που θα σας ικανοποιήσει περισσότερο στο κρεβάτι!

Κρεβάτι με στάση που θα σας ικανοποιήσει περισσότερο από ποτέ! Και όμως υπάρχει δεν ονειρεύεσαι!

Θες να ζήσεις ένα παθιασμένο βράδυ με το αγόρι σου αλλά πάντα κάτι "μπαίνει" στη μέση και τελικά καταλήγεις με ένα απλό και σύντομο 10λεπτο σεξ. Αναρωτιέσαι τι έγινε πάλι και αν ήσουν εσύ το πρόβλημα... Δες πια είναι η στάση που θα σου δώσει καλύτερα αποτελέσματα.

Εμείς σου έχουμε τη λύση και μπορείς με ένα έξυπνο και πιστοποιημένο τρόπο να ζήσεις τα καλύτερα ερωτικά σου βράδια με τον σύντροφό σου και να τον αφήσεις με το στόμα ανοιχτό.

"Ο φίλος μου αρνείται να μου κάνει στοματικό έρωτα! Τι να κάνω;" Ο ειδικός του Youweekly.gr απαντά...

Τι δείχνουν οι έρευνες...

Αυτή είναι η στάση που θα σας ικανοποιήσει περισσότερο στο κρεβάτι!

Σύμφωνα με έρευνες του Πανεπιστημίου του Κεντάκι η στάση "γυναίκα από πάνω", είναι αυτή που χαρίζει στα ζευγάρια ένα μπόνους πλεονέκτημα διάρκειας κατά την ερωτική τους επαφή. Έπειτα από ερωτήσεις το 55% της έρευνας από τα 14.000 άτομα (ανδρών και γυναικών) απέδειξε πως η αγαπημένη στάση των γυναικών είναι και αυτή που οδηγεί και σε μεγαλύτερη διάρκεια σεξουαλικής επαφής.

Οι στάσεις που θα έπρεπε να αποφύγετε

Αυτή είναι η στάση που θα σας ικανοποιήσει περισσότερο στο κρεβάτι!

Αντιθέτως, η παραδοσιακή "ιεραποστολική" στάση δίνει ένα ποσοστό απόλαυσης κατά 30%, η στάση στο "πλάι" ένα 25%, ενώ η στάση του σκύλου ένα 17%.

Μάλλον ήρθε η ώρα να επιβληθείς περισσότερο, όχι μόνο για σένα αλλά και για τους δυο σας και το καλό της σχέσης σας!

"Η στάση βερίκοκο" και άλλες 2 extreme στάσεις για έντονους οργασμούς!

Το ζητούμενο στην ερωτική στο ζωή, έντονη ή λιγότερο έντονη, δεν είναι άλλο από το να έχεις οργασμό, όσο το δυνατό πιο έντονο!

Κακά τα ψέματα, ο έντονος οργασμός είναι το «Ιερό Δισκοπότηρο» του σεξ και το να πετύχεις οργασμό είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί. Διαβάστε παρακάτω...

Εάν πάλι αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα στο να έχεις οργασμό στο σεξ, ίσως σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάποιες νέες στάσεις στο σεξ, έξω από τα συνηθισμένα, που θα σε βοηθήσουν να έχεις έντονο οργασμό.

Η «αράχνη»
Σχετικά δύσκολη στην εφαρμογή, αλλά πολύ αποτελεσματική όσον αφορά τον οργασμό που θα έχεις. Ξάπλωσε ανάσκελα και άνοιξε τα πόδια σου, έχοντάς τα ελαφρώς λυγισμένα. Ο καλός σου παίρνει θέση έχοντας το ένα σου πόδι ανάμεσα στα δικά του. Σε πλησιάζει τόσο ώστε το πέος του να διεισδύσει στον κόλπο σου. Η κίνηση που γίνεται δεν είναι παλινδρομική, αλλά πάνω-κάτω, οπότε και ο οργασμός που έχεις είναι πιο έντονος.

To «βερίκοκο»
Όχι τόσο δύσκολη στο να την εφαρμόσεις, αλλά πολύ αποτελεσματική αναφορικά με τον οργασμό σου. Πρόκειται για την αντίθετη του «κουταλιού» στάση. Τι να κάνεις; Εσύ ξαπλωμένη στο ένα σου πλευρό λυγίζεις τα πόδια σου προς τα μπροστά. Ο καλός σου ξαπλώνει κι αυτός στο πλευρό του, ώστε να έχετε οπτική επαφή. Καθώς είναι ξαπλωμένος μπαίνει στο άνοιγμα των ποδιών σου. Εσύ μπορείς να ανεβάσεις το ένα ή και τα δύο πόδια στην λεκάνη του. Η διείσδυση είναι εκπληκτική και ο οργασμός σου σίγουρος και δυνατός!

Ο «άγγελος του χιονιού»
Εάν έχεις κάνει «αγγελάκια» στο χιόνι, αυτή η στάση θα σου φανεί πολύ εύκολη και πάνω από όλα αποτελεσματική. Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα με τα πόδια σου ανοιχτά και σχεδόν καθόλου λυγισμένα. Ουσιαστικά δημιουργείς ένα Χ. Ο καλός σου ξαπλώνει από πάνω σου αντίθετα με σένα, μετα πόδια του δηλαδή προς τη μεριά του κεφαλιού σου, αλλά να είναι ανοιχτά. Έτσι διεισδύει στον κόλπο σου με το πέος του. Η συγκεκριμένη διείσδυση σου προσφέρει ακόμα πιο έντονο οργασμό.