5+1 λόγοι για να κάνεις σχέση με έναν μικρότερο άντρα!

Τόλμησέ το!

5+1 λόγοι για να κάνεις σχέση με έναν μικρότερο άντρα!

Τι κάνει τις γυναίκες να επιλέγουν να κάνουν σχέση με έναν μικρότερο άντρα; Αυτοί είναι οι 5+1 λόγοι για να κάνεις κι εσύ το βήμα και να το τολμήσεις.

1. Ξαναβρίσκουν ένα κομμάτι του νεαρότερου εαυτού σου.

Μία γυναίκα βλέπει πάντα σε έναν νεότερα άντρα τα χαρακτηριστικά του δικού της παιδικού εαυτού και αυτομάτως συμπεριφέρεται με έναν πιο μητρικό τρόπο. Τρυφερότητα, φροντίδα και έτσι απλά κάποια μεταφέρεται μερικά χρόνια πίσω και ζει ξανά τη νεότητά της.

Νέα έρευνα αλλάζει τα δεδομένα! Οι άντρες έλκονται από...

2. Κερδίζουν χρόνο, μένουν νέες, ζουν μια πιο ανέμελη ζωή.

Η συντροφιά ενός νεότερου άντρα μπορεί να κάνει μία γυναίκα να "ξανανιώσει" νέα, να τη βοηθήσει να συμφιλιωθεί με την εικόνα της αλλά και με τον ερωτισμό της.

3. Βλέπουν το μικρότερο άνδρα σαν «τρόπαιο» και απόδειξη της επιτυχίας και κοινωνικής τους καταξίωσης.

Μία ναρκισσιστική αντιμετώπιση στη σχέση, μέσα από την οποία μία γυναίκα αποδεικνύει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα, ακόμα και να σαγηνεύσει έναν νεαρό.

4. Επιβάλλονται και εκφράζουν το δεσποτικό τους χαρακτήρα.

Μία γυναίκα μπορεί πιο εύκολα να επιβληθεί σε έναν άνδρα νεότερο παρά σε έναν συνομήλικο ή έναν μεγαλύτερο.

5. Προσπαθούν να ξεπεράσουν μία αποτυχημένη σχέση ή έναν ανεκπλήρωτο έρωτα:

Ένα φαινόμενο συνηθισμένο σε όλες τις σχέσεις, το οποίο ωστόσο μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για την επιλογή ενός νεότερου άνδρα από μία γυναίκα.

6. Είχαν παρόμοια δείγματα και από τη δική τους μητέρα:

Η μαμά αποτελεί πρότυπο για όλα τα κορίτσια. Έτσι εάν και εκείνη είχε σχέση με νεότερο άνδρα τότε και η κόρη της είνα πιθανό να κάνει την ίδια επιλογή.

4 μυστικά για να αναζωπυρώσεις την σχέση σας!

Έχεις καταλάβει ότι η σχέση σας έχει ρουτινιάσει και ψάχνεις τον μαγικό τρόπο να ανανεωθείτε; Εμείς βρήκαμε τα 4 μυστικά για να αναζωπυρώσεις τον δεσμό σου!

Δεν πάτε για διάλυση, μην ανησυχείς!

Το κινητό στο αθόρυβο

Φτάνει βρε πουλάκι μου με το κινητό. Δε φτάνουν οι 8+ ώρες που δουλεύεις μπροστά από μία οθόνη; Όταν βρίσκεστε μαζί στο σπίτι δεν είναι ανάγκη να ανανεώσεις 24 φορές το timeline για να δεις αν η Kim Kardashian ανέβασε φωτογραφία. Άφησέ το στο αθόρυβο και ζήτα από το αμόρε σου να κάνει το ίδιο.

Μιλήστε

Επικοινωνία. Μιλήστε χωρίς να ντρέπεστε. Τα προβλήματα δε λύνονται με τρίψιμο λυχναριού και κερί στην Παναγία τη Χοζοβιώτισσα. Ό,τι νιώθεις πες το, ακόμα κι αν αυτό δυσαρεστήσει. Κι αφού μιλήσεις, μάθε να ακούς και να κατανοείς.

Ραντεβού, όπως παλιά

Θυμηθείτε τι σας έκανε να ερωτευτείτε και τι κάνατε εκείνες τις πρώτες φορές που κλείνατε ραντεβού. Κανονίστε μία ημέρα της εβδομάδας να πηγαίνετε για φαγητό, ποτό, σινεμά, θέατρο. Η ρουτίνα της καθημερινότητας θα είναι πάντα εκεί, τα μικρά χαρούμενα διαλείμματα θα σας κάνουν να βρείτε τη χαμένη σπίθα.

Το πολύ μαζί βλάπτει

Και όλη την ώρα κολλημένοι δεν ωφελεί. Αγαπιέστε αλλά χρειάζεται κι ο καθένας τον προσωπικό του χώρο και χρόνο. Το «έσονται οι δύο εις σάρκα μία» θα σας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο χωρισμό.