Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σκέφτεσαι το online dating; Αυτές είναι οι εφαρμογές που θα σε κάνουν να βρεις απευθείας εραστή!

Αξίζει να τις "τσεκάρεις"!

Σκέφτεσαι το online dating; Αυτές είναι οι εφαρμογές που θα σε κάνουν να βρεις απευθείας εραστή!
ΣΧΕΣΕΙΣ 22.01.2020 16:15
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Εάν σκέφτεσαι να ακολουθήσεις κι εσύ το online dating, τότε σου βρήκαμε ποιες είναι αυτές οι εφαρμογές που θα σε κάνουν να βρεις εραστή απευθείας χωρίς να σπαταλήσεις καθόλου από το χρόνο σου!

Το να βρίσκεις τον σύντροφό σου μέσω social media, είναι μία από τις μεθόδους που έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο διαδεδομένες. Σίγουρα όλοι έχουμε κάποιον γνωστό που έχει χρησιμοποιήσει σε κάποιο σημείο της ζωής του ένα dating app!

Σου βρήκαμε επίσης τις ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στο πρώτο ραντεβού!

Μπορεί να μην ψάχνεις ενεργά για ένα μελλοντικό σύζυγο, ωστόσο εάν έχεις στο μυαλό σου τα ραντεβού, τότε μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξεις, ποιες εφαρμογές είναι οι καλύτερες για εσένα. Η αυξανόμενη δημοτικότητά τους, έχει κάνει τις εφαρμογής του online dating να διατίθενται δωρεάν. Με πολλές επιλογές στη διάθεσή σας, μπορείτε να επιλέξετε ποια εφαρμογή ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ σας.

Tinder:

Φυσικά και θα έπρεπε να συμπεριλάβουμε αυτή την εφαρμογή και μάλιστα πρώτη. Για όσους ψάνουν ένα γρήγορο τρόπο για να βρουν ταίρι, μία εύκολη λύση είναι το Tinder.

tinder

Κάνε swipe προς τα δεξιά για να δεις τα προφιλ που σου αρέσουν και swipe προς τα αριστερά για όσα δε σου αρέσουν. Το tinder θα σε βοηθήσει να βρεις ακριβώς ποια άτομα ταιριάζουν με εσένα.

Bumble:

Το Bumble λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί και το Tinder. Κάνουμε swipe αριστερά και δεξιά. Ωστόσο η διαφορά με το Tinder, είναι ότι τα προφίλ που έχουν οι χρήστες είναι μεγαλύτερα. Επιπλέον, οι κυρίες είναι αυτές που πρέπει να στείλουν πρώτες. Αν δεν το κάνουν, τότε τα ταίρια σου θα "φύγουν".

Bumble

Hinge:

Με το σλόγκα, «Σχεδιασμένο για να το απολαμβάνεις», το Hinge είναι η εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί μόνο για σοβαρές σχέσεις. Οι χρήστες συνδέονται ο ένας με τον άλλον βάση των κοινών τους φίλων ή του πόσο κοντά μένουν. Τα προφίλ είναι πιο λεπτομερή και αποκαλύπτουν περισσότερες πληροφορίες για τα ενδιαφέροντα του κάθε χρήστη.

Hinge

Και μην ξεχάσεις το σημαντικότερο...

Facebook:

To online dating του Facebook ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2019, και έκτοτε διαρκώς προστίθενται νέες λειτουργίες. Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου προφίλ, και εάν ενδιαφέρεσαι για κάποιον μπορείς απλά να συνδέσεις το δικό σου προφίλ με το δικό τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Rantevu": Το νέο app που σου βρίσκει σύντροφο στο λεπτό! Έχει προκαλέσει φρενίτιδα

Αδιανόητο! Τέλος το photoshop! Το Instagram θα κρύβει τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για σχέσεις στο Youweekly.gr

Share