Προσπαθείς να ξεπεράσεις τον χωρισμό σου; Πρέπει να δεις αμέσως αυτές τις 5 ταινίες!

Θα νιώσεις καλύτερα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προσπαθείς να ξεπεράσεις τον χωρισμό σου; Πρέπει να δεις αμέσως αυτές τις 5 ταινίες!

Εάν χώρισες πρόσφατα, και ειδικά μέσα στις μέρες της καραντίνας και προσπαθείς ακόμα να το ξεπεράσεις, τότε πρέπει σε κάθε περίπτωση να δεις αμέσως, αυτές τις 5 ταινίες που έχουμε να σου προτείνουμε για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Οι ρομαντικές κομεντί είναι ένα είδος ταινίας που πραγματικά αξίζει να τις ξαναδείς, ξανά και ξανά. Αποτελούν χωρίς αμφιβολία, το τέλειο είδος διασκέδασης εάν θέλεις να αισθανθείς καλά, να διασκεδάσεις, να γελάσεις και φυσικά, να ξεχάσεις έναν χωρισμό που σε έχει πληγώσει βαθύτατα.

Αν πάλι το πρόβλημά σου είναι ότι μένεις συνέχεια στο σπίτι με τον αγαπημένο σου, ειδικά αυτές τις μέρες, τότε σου έχουμε τη λύση για να αποφύγεις τη ρήξη μαζί του! Σου έχουμε εδώ τη λύση που χρειάζεσαι!

Πάμε να δούμε τις 5 ταινίες που πρέπει να δεις οπωσδήποτε εάν έχει χωρίσει

500 Days Of Summer

Αυτή η ταινία σίγουρα δε θα σε κάνει να νιώσεις και τόσο καλά, από άποψη διάθεσης, αλλά έχει να σου διδάξει πολλά μιας και πρόκειται για μία ταινία που σου δείχνει με πολύ καθαρό τρόπο πώς είναι να αισθάνεσαι όταν ο άνθρωπος που αγαπάς πολύ δε σε θέλει.

Μία εξαιρετική ταινία που μπορεί να σε κάνει να αναθεωρήσεις για τη σχέση του αλλά και για τον λόγο για τον οποίο στεναχωριέσαι.

The Notebook

Νομίζω τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για το "ευαγγέλιο" των ρομαντικών ταινιών. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, απλά ότι παρά την στεναχώρια σου, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τον Ryan Gosling στα καλύτερά του!

S@x and the City

Το χρονικό της σχέσης της Κάρι Μπράντσο με τον Mr Big είναι πάντα μία καλή λύση όταν είσαι down ή όταν δεν μπορείς με τίποτα να σκεφτείς τη ζωή σου χωρίς έναν άνθρωπο.

Η Κάρι δεν το έκανε και πληγώθηκε πάρα πολλές φορές. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να πάθει τα ίδια!

Grease

Θα γελάσεις, θα κλάψεις, θα χορέψεις στην πιο θρυλική ταινία που έχει κυκλοφορήσει με τον Τζον Τραβόλτα να σε παρασέρνει έξω από τη θλίψη σου! Μην το χάσεις με τίποτα!

He’s Just Not That Into You

Αν ένας άνδρας σου φέρεται άσχημα και σε απορρίπτει, αυτό δε σημαίνει ότι σε θέλει και ότι προσπαθεί να σε κάνει δικιά του. Σημαίνει απλά ότι δε σε θέλει. Αυτό είναι το μήνυμα της ταινίας και πρέπει να το καταλάβεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.