Ελένη Μενεγάκη - Δέσποινα Βανδή: Από κολλητές φίλες, σήμερα ούτε καλημερα! Όλο το παρασκήνιο στο youweekly.gr

Ελένη Μενεγάκη - Δέσποινα Βανδή: Από κολλητές φίλες, σήμερα ούτε καλημερα! Όλο το παρασκήνιο στο youweekly.gr
Εδώ και 4 χρόνια η μία δε μιλάει για την άλλη.Τώρα η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να αναφερθεί στην Ελένη Μενεγάκη και να ομολογήσει ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους.

«Με την Ελένη δεν ήμασταν ποτέ τόσο φίλες. Μαζί με τη Τζένη κάναμε παρέα κατά διαστήματα σε όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην Αθήνα. Δεν ήμουν ο πιο κοντινός της άνθρωπος, αλλά είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Πολύ καλή σχέση. Δεν έχουμε κακή σχέση τώρα. Απλώς έχουμε χαθεί. Είχε συμβεί κάποια στιγμή μια παρεξήγηση την οποία και λύσαμε. Είπα κάτι και το πήρε στραβά. Δεν ήθελα να το πάρει στραβά».

Με αυτά τα λόγια η Δέσποινα Βανδή ειχε απαντήσει στην ερώτηση που της τέθηκε στην εκπομπή «Όλα Μπιπ», σε μία προσπάθεια να λυθεί το... μέγα μυστήριο της σόουμπιζ, που καλύπτει το κόψιμο των σχέσεων τραγουδίστριας-παρουσιάστρια από το 2010.

Δείτε ακόμη: Δεσποινα Βανδή: Επιτέλους απάντησε για τον χωρισμό της με τον Νικολαΐδη!

Η Δέσποινα Βανδή ξεκαθαρίζει ότι οι σχέσεις τους είναι τυπικέςκαι δεν κρύβει πως πραγματικά κάτι συνέβη ανάμεσά τους που οδήγησε στην απομάκρυνσή τους. Πάντως, οι φήμες που κυκλοφόρησαν τους πρώτους μήνες του 2010, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου Μενεγάκη-Λάτσιου, ήθελαν τις δυο γυναίκες στο πλαίσιο ενός μεγάλου καβγά (στο οποίο ειπώθηκε ότι συμμετείχε και η Τζένη Μπαλατσινού) να διακόπτουν κάθε επαφή.

Πάντως, για την ιστορία, η τελευταία φορά που η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν στις αρχές της σεζόν του 2009, σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της στο Κεφαλάρι, όπου οι δυο γυναίκες είχαν ανανεώσει το ραντεβού τους ώστε η Δέσποινα να μοιραστεί με τις τηλεθεάτριες της Ελένης Μενεγάκη τη συνταγή για το περίφημο ζυμωτό ψωμί της. Βέβαια, η παρουσιάστρια έχει αναφερθεί στη Δέσποινα Βανδή κατά καιρούς και δεν έλειψαν τα «έξυπνα» καρφάκια.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Αμακιγιάριστη με βρεγμένο μαλλί, με καφέ και τυρόπιτα στο χέρι – Αποκλειστικές φωτογραφίες!


Δείτε ακόμη: Σοκ! Ματέο Παντζόπουλος: Πώς ήταν ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη πριν το κύμα δημοσιότητας; Σπάνιες φωτογραφίες!