Όταν η Ελένη Μενεγάκη έτρεχε να δει τον 43χρονο φαντάρο της!

Όταν η Ελένη Μενεγάκη έτρεχε να δει τον 43χρονο φαντάρο της!
Απο τη Θεοδώρα Τζαχρήστα

Ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη και πατέρας του τέταρτου παιδιού της, Ματέο Παντζόπουλος είναι ένα απο τα πιο πολυσυζητημένα και ενδιαφέροντα πρόσωπα στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνα. Ο λόγος; Μα φυσικά γιατί βρίσκεται στο πλευρό της βασίλισσας της μεσημεριανής ζώνης. Σε κάθε του βήμα γίνεται στόχος απο τους paparazzi και αυτό δεν τον ευχαριστεί καθόλου. Μπορεί στην προσωπική του ζωή, να περνά μια απο τις καλύτερες φάσεις της ζωής του, όμως, ως προς τη δημόσια εικόνα του μας δείχνει ένα πρόσωπο θυμωμένο, συνοφρυομένο και αγέλαστο. Έχετε ποτέ αναρωτειθεί πως ήταν η ζωή του Ματέο πριν την Ελένη Μενεγάκη;

Δείτε εδώ κάποιες φωτογραφίες και θα καταλάβετε:

Δείτε ακόμη: Σοκ! Ματέο Παντζόπουλος: Πώς ήταν ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη πριν το κύμα δημοσιότητας; Σπάνιες φωτογραφίες!

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="170341,170342"]

Είναι ξέγνοιαστος, χαρούμενος, διασκεδάζει με όλη του την ψυχή και ποζάρει στον φωτογραφικό φακό φίλων του, με άνεση και χωρίς κόμπλεξ.

Δείτε ακόμη: Μενεγάκη – Παντζόπουλος: «Μακάρι να είμαστε για πάντα μαζί!» – Καυτά φιλιά και όρκοι αγάπης!

Ζει τη ζωή του στο έπακρο σε όλους τους τομείς...έρχεται ο τρελός έρωτας με την Ελένη Μενεγάκη, χωρίς όμως να έχει εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία ο 43χρονος τότε Μάκης Πατζόπουλος. Έτσι, για λίγο το κορίτσι του, η θάλασσα και το κρασί του θα περιμένουν τον Μάκη να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του youweekly.gr oρκίζεται στις 16 Νοεμβρίου του 2012 στην Πολεμική Αεροπορία στη μονάδα της Τρίπολης με όλα τα βλέμματα στραμένα πάνω του.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="170337,170338,170339"]
Βέβαια, ο Μάκης μόλις αντιλήφθηκε τους φωτογράφους που υπήρχαν στο χώρο προσπάθησε να τους αποφύγει...κάτι που ήταν αδύνατον με αποτέλεσμα να έχουμε στα χέρια μας αυτό το ντουκουμέντο. Εκείνο τον καιρό η Ελένη Μενεγάκη έκανε συχνά πυκνά ταξίδια στην Τρίπολη για να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο της.

Δείτε ακόμη: Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Το άλμπουμ ενός μεγάλου έρωτα! (PHOTOS)

Μετά τη λήξη της 9 μηνης στρατιωτικής του θητείας, ο 43χρονος επιχειρηματίας βρίσκεται και πάλι στην αγκαλιά της αγαπημένης του Ελένης. Τώρα δεν μπορεί τίποτα να τους σταματήσει...κάνουν όνειρα για το μέλλον και σχεδιάζουν τη ζωή τους. Μένουν μαζί στη βίλα της Μενεγάκη στα Μελίσσια και δεν αργεί το 2015 να έρθει το πρώτο τους παιδί, η Μαρίνα τους. Ένα παιδί που ήθελε πολύ η παρουσιάστρια απο τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, Μάκη.

Οι paparazzi συνεχίζουν να τον πολιορκούν, ο ίδιος βέβαια δεν το έχει συνηθήσει ακόμη και αισθάνεται αμήχανα και άβολα κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπος μαζί τους.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="170344,170345"]