Διάσημοι αστέρες περιγράφουν την πρώτη τους φορά

Διάσημοι αστέρες περιγράφουν την πρώτη τους φορά
Μπορεί να κράζουμε τους διάσημους που γίνονται θέμα της επικαιρότητας για κάθε άκυρο λόγο και βγάζουν στη φόρα κάθε πλευρά της προσωπικής τους ζωής, τόσο που παύουν να έχουν τέτοια, αλλά πάντα το κοινό διψάει για να μάθει τα κρυφά μυστικά, να δει πως ζουν, τι κάνουν και γενικότερα τις πικάντικες λεπτομέρειες. Οι διάσημοι είναι σαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρειο Κορέα. Εμείς οι "πληβείοι" τους βλέπουμε ως θεούς και πιστεύουμε ότι δεν κάνουν την ανάγκη τους για παράδειγμα.

Βέβαια όλα αυτά είναι ελληνικά χαρακτηριστικά. Γιατί στο εξωτερικό οι διάσημοι δεν κάνουν τις μωρές παρθένες την ίδια στιγμή που φωνάζουν τους παπαράτσι να τους φωτογραφίσουν, αλλά έχουν τα κότσια να μοιραστούν πολύ προσωπικές στιγμές. Στο παρελθόν αρκετοί από αυτούς μας έχουν πει για την πρώτη φορά που έκαναν σεξ. Κάποιες ιστορίες παρουσιάζουν μπόλικο ενδιαφέρον, όπως της Τζολί που την είδε Σάρον Στόουν στο Βασικό Ένστικτο.

1. Αντζελίνα Τζολί: "Όταν έκανα σεξ για πρώτη φορά με το αγόρι μου, τα συναισθήματα δεν ήταν αρκετά. Σε κάποια στιγμή κόλλησα το κορμί μου πάνω του και για να νιώσω ότι όντως τα σώματα μας δένονται, πήρα ένα μαχαίρι και τον έκοψα. Μετά το έκανε κι αυτός. Καλυφθήκαμε με αίμα και η καρδιά μου άρχιζε να χτυπά σαν τρελή".

2. Λένα Ντάνχαμ: Την πρώτη μου φορά ήρθε η φίλη μου Όντρι που ζούσε δίπλα μου, μου χτύπησε την πόρτα, άνοιξε και είδε τον άντρα που έχανα την παρθενιά μου να βρίσκεται από κάτω μου. Εκείνη κατάλαβε τον ενθουσιασμό και μου φώναξε "Mazel Tov". Δεν του το είχα πει ότι ήμουν παρθένα. Του είπα ότι απλώς δεν το είχα κάνει πολύ. Πόνεσε, αλλά όχι όσο περίμενα. Εκείνος ήταν νευρικός και δεν ολοκλήρωσε.

3. Κλόε Καρντάσιαν: Ήμουν 14 ετών και τα είχα με 18χρόνο. Τώρα μου φαίνεται αηδιαστικό, αλλά τότε νόμιζα ότι ήμουν πολύ κουλ. Πιέστηκα μέσα μου να κάνω σεξ. Ίσα που ήξερα το σώμα μου. Σκεφτόμουν ότι αν δεν το έκανα δεν θα ήμουν κουλ ή δεν θα ήθελε να μου μιλάει ο φίλος μου. Για τα επόμενα τρία χρόνια δεν έκανα ξανά σεξ γιατί ένιωθα άβολα με το σώμα μου.

4. Σία Λα Μπέουφ: Για κάποιον λόγο το έπαιζα πολύ γόης και ότι ξέρω από σεξ. Δεν είπα στην κοπέλα ότι ήμουν παρθένος. Της έλεγα διαρκώς "μη σε νοιάζει θα το χειριστώ εγώ το βράδυ". Το να μένω γυμνός ήταν περίεργο. Ήταν η πρώτη φορά που έμενα γυμνός μπροστά σε κοπέλα με φως και χωρίς να κρύβομαι κάπου. Θυμάμαι να βάζω ένα μαξιλάρι στο πέος μου γιατί το είχα δει σε μια πορνό ταινία. Ήμουν αδέξιος. Πήρα μια περίεργη στάση και δεν μπορούσα να μπω καλά μέσα της.

5. Μέγκαν Φοξ: Η πρώτη μου φορά ήταν ιδανική. Ήμουν ερωτευμένη και ήταν τρομερή εμπειρία. (φλώρος η Μέγκαν)

6. Άστον Κούτσερ: Ήμουν 15 ετών και έγινε στο δάσος με μια κοπέλα που μας τα έφτιαξε ένας φίλος μου. Η όλη φάση κράτησε 2 δεύτερα. Ήταν περίεργο. Δύο χρόνια μετά έκανα ξανά σεξ μαζί της για να της δείξω ότι έχω εξελιχθεί!

7. Κρις Έβανς: Την πρώτη μου φορά, με το που τελείωσα, έτρεξα ως το σπίτι ουρλιάζοντας στη μάνα μου "Μόλις έκανα σεξ. Πού είναι η κλειτορίδα;".

8. Τζέσικα Άλμπα: Μέχρι τα 18 μου δεν έβγαινα με αγόρια. Στα 18 μου ήταν που το έκανα πρώτη φορά με τον πρώην αρραβωνιαστικό μου Μάικλ Γουέδερλι. Ήμουν παρθένα. Δεν πήγε καλά. Ήθελα να κοιμηθώ για πρώτη φορά με κάποιον που είμαστε ερωτευμένοι και να είμαι προσεκτική, αλλά δεν δούλεψε.

9. Σελίν Ντιόν: Ήταν Απρίλιος του 1988, στο Δουβλίνο, στον αξέχαστο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Πήγαμε μαζί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και είχα ένα συγκεκριμένο πλάνο για το πως θα κινηθώ. Ήμουν ευτυχισμένη που ήμασταν οι δυο μας.

10. Ρόμπιν Θάικ (όταν τον ρώτησαν τι θα άλλαζε στην πρώτη του φορά): Ήμουν 13 ετών. Θα το έκανα να διαρκέσει περισσότερο από 30 δεύτερα!

toratora

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Οι άγνωστες δυσκολίες αγαπημένων Ελληνίδων για να κάνουν παιδί! Η εξομολογήσεις για τις εξωσωματικές!

Τις θυμάστε; Οι διάσημες Ελληνίδες που άφησαν τη showbiz και έγιναν μοναχές

Κυριολεκτικά αγνώριστοι: Δείτε πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του «Τιτανικού», 18 χρόνια μετά! (PHOTOS)

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ο Λιάγκας επιτίθεται στην Φουρέιρα για την καταγωγή της: «Είναι υπερφίαλη. Είπε ψέματα και δεν…»

Εκτός «NaMaSte» η Ναταλία Γερμανού: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Απίστευτο! Η Δημήτρα Ματσούκα δηλητηρίασε τον σύντροφό της -Τι συνέβη;