Εσείς θα τις αναγνωρίζατε; Πώς είναι στο Instagram τους τα διάσημα κορίτσια του Survivor 2 και πώς στο παιχνίδι;

Εσείς θα τις αναγνωρίζατε; Πώς είναι στο Instagram τους τα διάσημα κορίτσια του Survivor 2 και πώς στο παιχνίδι;

Όλοι μας γνωρίζουμε την πικρή αλήθεια του Instagram και οι κοπέλες του Survivor, μάλιστα, ίσως το νιώθουν λίγο παραπάνω.

Το Instagram, ανήκει στα social networks, τα οποία μας επιτρέπουν να ωραιοποιήσουμε λίγο την εικόνα μας χρησιμοποιώντας διάφορα φίλτρα ή προγράμματα ρετούς και δεν είναι λίγες οι φορές που αλλιώς παρουσιάζει κάποιος τον εαυτό του στο Instagram και αλλιώς είναι στην πραγματικότητα. Διαβάστε παρακάτω...

Οι γυναίκες που αποφάσισαν να συμμετέχουν στο reality επιβίωσης ήξεραν από την αρχή πως θα τσαλακώσουν την εικόνα τους αλλά αυτό δεν τις πτόησε!

Δείτε ακόμη: Flashback: Όταν η Πάολα φωτογραφιζόταν σαν την Παναγία ! Πόζαρε γυμνή, έγκυος και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι μπορεί να φταίει μόνο το ρετουσάρισμα, πολλές φορές αρκεί ένα “απλό” μακιγιάζ για να φέρει το επιθυμητό κουκλίστικο αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: Έτσι είναι στα αλήθεια η Μενεγάκη! Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Ελένης που μαρτυράει όλες τις πλαστικές της! Αντέχετε να την δείτε;

Κατερίνα Δαλάκα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ξένια – REC

Όλγα Φαρμάκη

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη-βόμβα για την Πάολα! Η μητέρα της, Ίρινα, μιλάει πρώτη φορά για τη διάσημη κόρη της και τα μεγάλα μυστικά της!

Κατερίνα Χαλικιά

Ελένη Χατζίδου