Αποκάλυψη τώρα! 5+1 πασίγνωστες Ελληνίδες που φορούν τρέσες!Οι συλλεκτικές φωτογραφίες με τις άτυχες στιγμές τους!

Αποκάλυψη τώρα! 5+1 πασίγνωστες Ελληνίδες που φορούν τρέσες!Οι συλλεκτικές φωτογραφίες με τις άτυχες στιγμές τους!

Σοκαρισμένη είναι σήμερα η ελληνική κοινωνία από τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Οι παπαράτσι εντόπισαν τη διάσημη παρουσιάστρια να περπατάει στο δρόμο φορώντας την ολόσωμη ροζ φόρμα της αλλά και... την τρέσα της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: 10 διάσημοι που έχουν κρυφούς λογαριασμούς στα social media και δεν είχαμε πάρει πρέφα!

Έπεσες από τα σύννεφα; Πάρε μια βαθιά ανάσα και ηρέμησε. Σχεδόν όλα τα κορίτσια της showbiz φοράνε τρέσες κατά διαστήματα για να υπάρχει ποικιλία, όγκος και τα μαλλιά τους να είναι πιο φαντεζί.

Εννοείται ότι η βασίλισσα της τρέσας είναι η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει δηλώσει ότι τα μαλλιά της είναι πολύ κοντά αν βγάλει τις τρέσες.

Ορίστε και τα πειστήρια.

Μιας και πιάσαμε την Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε την εμφάνιση της Όλγας Τρέμη στο προεκλογικό debate των πολιτικών αρχηγών. Το σχόλιο της Κατερίνας στο twitter ήταν το εξής: «Kαλά…καλά. Η Τρέμη δεν φοράει καν τρέσα…φοράει αόρατο εξτένσιον μην σας πω ότι φοράει και tape… Ξέρω τι λέω. Σε αυτά είμαι μανούλα».

Η Ελένη Φουρέιρα, επίσης, το έχει παραδεχτεί: «Κάθε τρίμηνο ξεκουράζομαι λίγο. Από το πολύ ξανθό, βγάλαμε τις τρέσες και τα πρόσθετα μαλλιά, και αφήσαμε το μαλλί να ξεκουραστεί». Κάτι είχαμε καταλάβει από αυτή τη φωτογραφία.

Η δε Μαρία Ηλιάκη το 2012 είχε ένα ατύχημα με την τρέσα της στον αέρα της εκπομπής «Δέστε τους».

Δείτε ακόμη: 13+1 διάσημοι που έκαναν φυλακή! Δείτε τα πασίγνωστα ονόματα που είναι στη λίστα!

Με τρέσα ή χωρίς, η Κατερίνα Στικούδη είναι σέξι. Άλλωστε, δεν έχει πρόβλημα να δείχνει και η ίδια στο Instagram της.

«Μόνο το ζώο που βάζει στο μαλλί κάθε μέρα, το ποτίζει, το ταΐζει. Την τρέσα...Την βγάζουμε, την ανεμίζουμε...» ήταν το σχόλιο της Σάννυ Μπαλτζή το 2011 για τα μαλλιά της Τζούλη Αγοράκη. Όπως μπορείς να διαπιστώσεις και από το βίντεο, το σχόλιο δεν πολυάρεσε στην παρουσιάστρια, ενώ και η Τατιάνα Στεφανίδου παραδέχτηκε πως φοράει τρέσα.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις τις αφέλειες αλλά δεν είσαι σίγουρη για την μεγάλη αυτή απόφαση, ακολούθησε το παράδειγμα της Ζέτας Μακρυπούλια. Είχε εμφανιστεί κάπως έτσι στο «Dancing with the Stars» και όλοι έλεγαν ότι επρόκειτο για περούκα.

Πηγή: followme.gr