10 διάσημοι που έχουν κρυφούς λογαριασμούς στα social media και δεν είχαμε πάρει πρέφα!

10 διάσημοι που έχουν κρυφούς λογαριασμούς στα social media και δεν είχαμε πάρει πρέφα!

Οι ζωές των αστέρων του Χόλιγουντ και της παγκόσμιας σόουμπιζ, σίγουρα, έχουν πολλά μυστικά! Ένα από αυτά, είναι και οι κρυφοί λογαριασμοί στα social media, που διαθέτουν πολλοί από αυτούς.

Η Ντακότα Φάνινγκ, πρόσφατα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Late Night With Seth Meyers», αποκαλύπτοντας το ότι έχει, εκτός της επίσημης σελίδας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ένα άκρως προσωπικό προφίλ. Στόχος της είναι να βλέπει ποιος της λέει ψέματα και ποιος αλήθεια, καθώς και ποιους κοινούς φίλους έχει με άτομα που την ακολουθούν ή με πρόσωπα που γνωρίζει. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ημέρα της γυναίκας: 5 ισχυρές προσωπικότητες που άλλαξαν την ιστορία! Για την δεύτερη δεν είχαμε ιδέα...

Μπορεί να μην ανήκει στην κατηγορία των επωνύμων που δηλώνουν φανατικές με τα social media, όμως, η Αντέλ διαθέτει και έναν δεύτερο λογαριασμό στο Twitter. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, κατά τη διάρκεια συναυλίας της, προχώρησε σε κάτι τέτοιο προκειμένου να προστατέψει το δικαίωμα της ιδιωτικότητας.

Όταν η σχέση του με την Μέγκαν Μαρκλ είδε το φως της δημοσιότητας, τόσο η ηθοποιός έσβησε τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, όσο και ο Πρίγκιπας Χάρι τη σελίδα του στο Instagram. Φήμες, βέβαια, τον θέλουν να διατηρεί μία κρυφή, που ακολουθείται από ελάχιστους φίλους και μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Δείτε ακόμη: 9+1 διάσημοι που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν το φανταζόμασταν καν!

Η queen των μέσων δικτύωσης, Κιμ Καρντάσιαν, κι όμως είχε κρυφό λογαριασμό στο Snapchat! Η τηλεπερσόνα θέλησε να δει τι ακριβώς κάνουν γνωστοί της, στο εν λόγω μέσο, ενώ λίγο καιρό αργότερα αποφάσισε να τον κάνει δημόσιο.

Έχει υπάρξει ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα του πλανήτη, αλλά όπως γίνεται αντιληπτό από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα social media. «Δεν με ενδιαφέρει τι τρώνε, τι κάνουν, τι ποστάρουν οι υπόλοιποι» έχει δηλώσει η Κέιτ Μος. Μάλιστα, έχει παραδεχτεί ότι διατηρεί και έναν κρυφό λογαριασμό για να «κατασκοπεύει» με την ησυχία της!