9+1 διάσημοι που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν το φανταζόμασταν καν!

9+1 διάσημοι που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν το φανταζόμασταν καν!

Η Μαρία Μενούνος έχει διαβήτη έχει αποκαλύψει τη μάχη που δίνει με τον διαβήτη προσφέροντας ταυτόχρονα πληροφορίες και καλώντας τον κόσμο σε εξετάσεις πρόληψης.

Μάλιστα με παλιότερη δημοσίευση της έχει γράψει στα social media: "Πολλοί από εσάς, γνωρίζετε ότι ο μπαμπάς μου έχει διαβήτη τύπου 1. Αυτό σημαίνει ότι κι εγώ θα πρέπει να προσέχω πολύ τον τρόπο ζωής μου, ώστε να αποκλείσω την πιθανότητα να νοσήσω κι εγώ. Τον περασμένο Μάρτιο, έκανα εξετάσεις αίματος που έδειξαν πως βρίσκομαι σε προ διαβητικό στάδιο. Φρίκαρα καθώς όλα αυτά τα χρόνια είχα δει πώς υπέφερε ο μπαμπάς μου.Τα καλά νέα είναι, ότι ο διαβήτης Τύπου 2 είναι αναστρέψιμος..." Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: 15 Διάσημοι Έλληνες που είναι τσιγγάνοι! Για κάποιους δεν είχαμε ιδέα!

Ο Τομ Χανκς πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 και η διάγνωση… άργησε δύο δεκαετίες, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν .
"Πήγα στους γιατρούς πρόσφατα και μου είπαν 'Γνωρίζεις αυτούς τους υψηλούς δείκτες σακχάρου στο αίμα με τους οποίους ζεις από τότε που ήσουν 36 ετών; Ε, λοιπόν έχεις διαβήτη τύπου 2 νεαρέ μου'", αποκάλυψε ο σταρ ο οποίος μαζί με τη διάγνωση έλαβε και τη συμβουλή να "επιστρέψει στα κιλά που είχε όταν πήγαινε στο σχολείο ώστε να ησυχάσει τελείως από τον διαβήτη".

Η Μάιλι Σάιρους λέει πως έχει ταχυκαρδία, αφού η καρδιά της χτυπάει πιο γρήγορα από το φυσιολογικό. Το είδος της ταχυκαρδίας που έχει δεν είναι επικίνδυνο, όπως έγραψε η σταρ στην αυτοβιογραφία της. Δεν την πειράζει αλλά την ενοχλεί. Δεν υπάρχει ούτε μια φορά όταν είναι επάνω στην σκηνή που δεν σκέφτομαι την καρδιά της όπως είχε πει χαρακτηριστικά και η ίδια.

Η Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson) ταλαιπωρείθηκε επί 16 χρόνια από Ηπατίτιδα C και τώρα είναι υγιέστατη! Την ασθένεια κόλλησε από τον πρώην σύζυγό της Τόμι Λι, όταν χρησιμοποίησε την ίδια βελόνα για τατουάζ.

Δείτε ακόμη: Ημέρα της γυναίκας: 5 ισχυρές προσωπικότητες που άλλαξαν την ιστορία! Για την δεύτερη δεν είχαμε ιδέα...

Η Χάλι Μπέρι υποφέρει από ψωρίαση από το 2011.

Η Cher πάσχει από μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα, μια πολύ σπάνια ασθένεια στα νεφρά, η οποία προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια και καρδιακά προβλήματα.

Ο Μάικλ Φοξ πάσχει από τη νόσο Πάρκινσο, ο οποίος όταν έμαθε τη διάγνωση, αρνούμενος να δεχτεί την πραγματικότητα, άρχισε να πίνει. Σήμερα έχοντας κερδίσει το στοίχημα της αποτοξίνωσης από το αλκοόλ έχει αφιερωθεί στη μάχη ενάντια της νόσου, από την οποία ακόμη ταλαιπωρείται. Προσφέρει βοήθεια σε ασθενείς με Πάρκινσον, ενώ έχει συστήσει ίδρυμα που φέρει το όνομά του, με στόχο την έρευνα για τη διάγνωση και την καταπολέμηση της νόσου Πάρκινσον.

Πρόσφατο δημοσίευμα θέλει την Τζούλια Ρόμπερτς να υποφέρει από σπάνια ασθένεια που είναι πιθανό να την αφήσει τυφλή ενώ αισθάνεται πόνους στην πλάτη το κεφάλι και τις αρθρώσεις.

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει παραδεχτεί δημοσίως ότι πάσχει από ψωρίαση.

Το 2011, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αποκάλυψε ότι πάσχει από διπολική διαταραχή τύπου ΙΙ, μία μορφή μανιοκατάθλιψης. "Δεν υπάρχει λόγος να υποφέρεις σιωπηλά", είχε πει τότε...

"Δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια. Πρόκειται για μια διαταραχή που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους και εγώ είμαι μία από αυτούς. Αν η αποκάλυψη ότι πάσχω από διπολική διαταραχή τύπου ΙΙ ενθαρρύνει έστω και έναν ασθενή να ζητήσει βοήθεια, τότε θα είμαι σίγουρη ότι άξιζε τον κόπο", υποστήριξε με πάθος η πάντα εντυπωσιακή σύζυγος του Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas).