Flashback: Όταν ο Χρήστος Σιμαρδάνης δήλωσε «Δεν νιώθω περήφανος που είμαι gay» και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων!

Flashback: Όταν ο Χρήστος Σιμαρδάνης δήλωσε «Δεν νιώθω περήφανος που είμαι gay» και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων!

Ο γνωστός ηθοποιός που σημάδεψε το Mega με την φωνή του, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 61 ετών!


Ο ίδιος έδινε μάχη με τον καρκίνο και η βελούδινη φωνή σίγησε για πάντα! Διαβάστε παρακάτω...


Ο Χρήστος Σιμαρδάνης, είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων λίγα χρόνια πριν όταν δήλωνε: «Δεν νιώθω περήφανος (που είμαι gay), όπως ούτε εσύ πρέπει να νιώθεις περήφανος που είσαι straight»!

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Από τι πέθανε ο Χρήστος Σιμαρδάνης! Το πρόβλημα υγείας που κρατούσε μυστικό!


Ο ίδιος είχε βρεθεί καλεσμένος στο πρωινό του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού! Μιλώντας για τη μοναξιά που τον βασάνιζε, ο ηθοποιός τόνισε ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ straight και gay ζευγαριών. «Πόσα straight ζευγάρια είναι κατάμονα στην ουσία;», ρώτησε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στις παρελάσεις περηφάνειας των ομοφυλοφίλων, ο Χρήστος Σιμαρδάνης είχε πει την ατάκα που συζητήθηκε όσο λίγες: «Δεν νιώθω περήφανος (που είμαι gay), όπως ούτε εσύ πρέπει να νιώθεις περήφανος που είσαι straight»!


Ο Χρήστος Σιμαρδάνης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου και πέρασε τα πρώτα έξι χρόνια της ζωής του. Υποκριτική σπούδασε στο Central School of Speech and Drama στο Λονδίνο.Τον γνωρίσαμε μέσα από γνωστές σειρές της τηλεόρασης, από το 1985 έως το 2013, μεταξύ των οποίων «Η ζωή του Αττίκ», «Πέτρινα χρόνια», «Η νταντά», «Λατρεμένοι μου γείτονες». Στον κινηματογράφο έπαιξε και σε αρκετές ταινίες όπως «Safe Sex», «Το κλάμα βγήκε απ' τον παράδεισο», «Ο Ηλίας του 16ου».

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του στην σειρά που άφησε ιστορία: