20 διάσημοι με «κουσούρια» - Ποιοι έχουν 12 δάχτυλα και 4 βλεφαρίδες!

20 διάσημοι με «κουσούρια» - Ποιοι έχουν 12 δάχτυλα και 4 βλεφαρίδες!

Στις ταινίες, στις φωτογραφήσεις και στο κόκκινο χαλί φαίνονται αψεγάδιαστοι και κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι κάτι επάνω στο σώμα τους είναι βγαλμένο από ταινία θρίλερ!

Αυτοί οι 20 celebrities κρύβουν ένα μυστικό. Έχουν στο σώμα τους κάποια ατέλεια, κάποια σωματική ανωμαλία ή γενετική μετάλλαξη, που τους καθιστά μοναδικούς στο είδος τους.

Το μυαλό των περισσότερων πάει στα «Φιλαράκια», στον Τσάντλερ Μπινγκ και την τρίτη... θηλή του και δικαίως γιατί στη λίστα μας υπάρχουν διάσημοι που διαθέτουν στην πραγματικότητα πάνω από δύο. Εντύπωση προκαλεί η Κέσα που γεννήθηκε με... ουρά, η Καρολίνα Κούρκοβα που δεν διαθέτει αφαλό και ηΤζένιφερ Γκάρνερ, της οποίας το μικρό δάχτυλοτου ενός ποδιού έχει καβαλήσει το διπλανό του. Η γενετική μετάλλαξη της μεγάλης ηθοποιού Λιζ Τέιλορ είναι που μας άφησε άφωνους.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη: Τα αληθινά κορμιά Διάσημων Ελληνίδων με μαγιό και χωρίς... ρετούς!

Δείτε τους 20 διάσημους με τις πιο περίεργες σωματικές ατέλειες - πολλές από τις οποίες μας αρέσουν!!!! Denzel

Washington: Είναι γνωστός για το απόλυτα συμμετρικό του πρόσωπο, αλλά ως παιδί έσπασε το μικρό δάκυλο του χεριού του στο μπάσκετ και δεν «ίσιωσε» ποτέ. Έχει κλίση 45 μοίρες.

Η παρουσιάστρια φαινόμενο Oprah έχει 6 δάχτυλα στο ένα πόδι της!

Δείτε ακόμη: Βίκυ Καγιά: Μια ζωή σαν παραμύθι! Οι καλύτερες στιγμές της καριέρας της και η ευτυχία στο πλευρό του Ηλία Κρασσά!

Η 65χρονη ηθοποιός του «Κοίτα Ποιος Μιλάει», Κρίστι Άλεϊ και το χέρι ... βελοσιράπτορα!

Δείτε ακόμη: Διάσημες με άσχημα πόδια! Οι φωτογραφίες που θέλουν να κάψουν και τα δάχτυλα.. που δεν βλέπονται!

Ο διάσημος Ινδός ηθοποιός Hrithik Roshan έχει δύο αντίχειρες σε ένα χέρι. ΔΕΝ είναι photoshop!

Megan Fox: Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Transformers» έχει παράξενους αντίχειρες - γνωστό ως το σύνδρομο της βραχυδακτυλίας. Μάλιστα η γνωστή star σε τηλεοπτικό διαφημιστικό για εταιρεία κινητών τηλεφώνων, αναγκάστηκε να βρει άνθρωπο να την ντουμπλάρει στα κοντινά πλάνα για να μην φαίνεται ο αντίχειράς της!

Karolina Kurkova: Το 2008 καταλάβαμε ότι δεν έχει αφαλό - λόγω επέμβασης που έκανε στη βρεφική ηλικία...

Η Elizabeth Taylor είχε διαγνωστεί με μια γενετική μετάλλαξη εκ γενετής στο γονίδιο FOXC2, με αποτέλεσμα να έχει διπλή σειρά βλεφαρίδων γύρω από τα μάτια της...

Δείτε ακόμη: 6+1 διάσημες που εμφανίστηκαν χωρίς σουτιέν και προδόθηκαν!

Seal: Οι ουλές που τον έχουν κάνει τόσο γοητευτικό και διάσημο είναι αποτέλεσμα του δερματικού ερυθηματώδους λύκου, αυτοάνοση πάθηση από την οποία έπασχε ως έφηβος. Vince Vaughn: 'Εχει περίεργο αντίχειρα, αφού ύστερα από τροχαίο σε νεαρή ηλικία, έχασε την άκρη του δακτύλου του με αποτέλεσμα ο αντίχειράς του να είναι παραμορφωμένος!

Andy Garcia: Γεννήθηκε με έναν σιαμαίο αδελφό κολλημένο στον... ώμο του. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν τον σιαμαίο αδελφό από τον ώμο του Andy με χειρουργική επέμβαση - αλλά έχει μείνει σημάδι.

Gerard Butler: Ο Λεωνίδας με τους 300 έχει ένα αυτί που αψηφά τους νόμους του σύμπαντος... Όταν έπρεπε να του ξυρίσουν το κεφάλι της ταινία Tomb Raider, εξείχε τόσο πολύ που κυριολεκτικά του το κόλλησαν στο κεφάλι...

Η Jennifer Garner έχει ένα μικρό δάκτυλο του ποδιού που καβαλάει το διπλανό του. Η κατάστασή της επιστημονικά λέγεται brachymetatarsia.

Ashton Kutcher: Ο σταρ του «Two and Half Men» έχει ενωμένα τα δάκτυλα των ποδιών του, και δεν διστάζει να το δείξει!

Forest Whitaker: Στο Esquire παραδέχτηκε ότι έχει ένα... πεσμένο δεξί μάτι.

Tilda Swinton: Η ηθοποιός διαθέτει μια «εξωγήινη» εμφάνιση και μια ... τρίτη θηλή! Εκείνη την αποκαλεί «σημάδι της μάγισσας»! Joaquin Phoenix: Είναι περίεργα γοητευτικός, όμως γεννήθηκε με ένα ελαφρύ λαγόχειλο.

Mark Wahlberg: Άλλος ένας άνθρωπος εκεί έξω με ... τρίτη θηλή. Το ελάττωμά του αυτό δεν τον ενοχλεί καθόλου, το θεωρεί μάλιστα παράσημο... Padma Lakshmi: Το μοντέλο σώθηκε από σοβαρό τροχαίο στα 14 - έχει μια σοβαρή ουλή. Η ίδια λέει ότι η ουλή της της αρέσει γιατί της θυμίζει ότι μπορεί να επιβιώσει!

Daryl Hannah: Η γοργόνα του Splash έχασε κομμάτι από το δάκτυλό της σε ένα ατύχημα όταν ήταν μικρή. Κάποιες φορές φοράει προσθετικό στις ταινίες της γι αυτό και δεν το έχουμε προσέξει! Ke$ha: Η τραγουδίστρια γεννήθηκε με ... ουρά, η οποία αφαιρέθηκε σε βρεφική ηλικία!

Η Catherine O’Hara από την ταινία «Μόνος στο Σπίτι» έχει Situs inversus, μια εκ γενετής πάθηση, κατά την οποία τα βασικά σπλαχνικά όργανα είναι αντεστραμμένα, δηλαδή η καρδιά είναι στα δεξιά, το συκώτι στα αριστερά κλπ...

O Billy Corgan (του συγκροτήματος Smashing Pumpkins) γεννήθηκε με το σύνδρομο Klippel-Trenaunay (KTS) που προκαλεί δερματικές δυσχρωμίες, με αποτέλεσμα σχεδόν όλη η παλάμη και τα δάχτυλα του αριστερού του χεριού να έχουν έναν μεγάλο «λεκέ», σαν από χυμένο κρασί!

Ο Torry Holt (αθλητής ράγκμπι) θεωρεί το στραβό δάχτυλό του ως ένα παράσημο της δουλειάς του...

Ο Matthew Perry έχασε την άκρη του μεσαίου δακτύλου του σε ένα ατύχημα όταν ήταν παιδί...