Οι "έρωτες" που δημιουργήθηκαν σε ριάλιτι! Σίγουρα δεν θυμάστε καν ποιοι είναι στην λίστα...

Οι

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στο «Power of love» και στο «Game of love» οι παίκτες μπορεί να μπήκαν για να βρουν το άλλο τους μισό, αλλά στο παρελθόν υπήρξαν άλλου είδους ριάλιτι -κυρίως μουσικά- που «γέννησαν» από το πουθενά μεγάλους έρωτες που έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Εκτός λοιπόν από το ειδύλλιο του Δώρου και της Αθηνάς στο ερωτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ας θυμηθούμε τους τηλεοπτικούς έρωτες και φλερτ που είχαν απασχολήσει. Διαβάστε παρακάτω...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ - ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ

Τα πειράγματα μεταξύ τους στο «Survivor» είχαν κάνει πολλούς να μιλούν για έναν έρωτα που γεννιέται. Χαρακτηριστική σκηνή η έκρηξη ζήλιας της Ευρυδίκης στο φλερτ της Τουρκάλας Σαμπριγιέ στον Κωνσταντίνο. Αρκετούς μήνες αργότερα το ζευγάρι αποκάλυψε πως είναι μαζί και έκτοτε μας ενημερώνουν καθημερινά μέσω των social media για το πώς περνάνε όλη -μα όλη- τους τη μέρα.


ΖΩΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΟΥ - ΝΙΚΟΣ ΘΩΜΑΣ

Γνωρίστηκαν στο «Survivor 2» καθώς ήταν συμπαίκτες στην ομάδα των Μαχητών. Ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά όταν βγήκαν από το παιχνίδι και πολλοί κάνουν λόγο για έναν εκκολαπτόμενο έρωτα.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΡΑΝΤΖΗ

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Grappling και πανευρωπαϊκός πρωταθλητής Brazilian Jiu Jitsu και η όμορφη γυμνάστρια στίβου ήταν μαζί στην ομάδα των «Ωκεανών» στο ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 «Nomads». Ο Γιώργος και η Δήμητρα είχαν έρθει πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και πολλοί έκαναν λόγο για φλερτ μεταξύ τους.

Δείτε ακόμη Νίκος Σεργιανόπουλος: Ποιος μένει πλέον στο σπίτι του; Εκεί που δολοφονήθηκε με 21 μαχαιριές;


ΜΑΡΩ ΛΥΤΡΑ - ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ

Ο πιο γνωστός έρωτας που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Γνωρίστηκαν στο «Fame story 2», ερωτεύτηκαν -παρόλο που είχαν άλλες σχέσεις εκείνο το διάστημα- και έζησαν μια αγάπη γεμάτη πάθος, με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Πλέον διατηρούν καλές αλλά τυπικές σχέσεις.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ - ΝΑΝΣΥ ΑΛΕΞΙΑΔΗ

Εκείνος την ήθελε πολύ, εκείνη ανταποκρινόταν στο φλερτ του, αλλά τον περιόριζε στο «friendzone», αυτό που λέμε «θέλω να με θέλεις, αλλά εγώ δεν σε θέλω». Ωστόσο αυτό το αθώο φλερτ κράτησε όσο και το παιχνίδι του «Fame story 3». Πλέον δεν έχουν καν τυπικές σχέσεις.

Δείτε ακόμη: Το άγνωστο παιδί της Αλίκης Βουγιουκλάκη και η κρυφή γέννα! Η αλήθεια από τον γυναικολόγο της!

ΝΑΝΤΙΑ ΖΑΓΚΛΗ - ΣΕΛΙΜ ΣAΜΠΑX

Ο πρώτος ελληνοτουρκικός έρωτας της μικρής οθόνης που άνθισε στο «Survivor Ελλάδα-Τουρκία» και κατέληξε σε γάμο. Το ζευγάρι χώρισε τέσσερα χρόνια αργότερα και εκείνος ακόμα και σήμερα δηλώνει πως «πάντα θα αγαπώ την Ελληνίδα που μου έκλεψε την καρδιά». Βέβαια έχει πλέον άλλη γυναίκα στο πλευρό του.


ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΘΗΝΙΩΤΗΣ - ΜΑΙΡΗ ΣΚΟΡΔΟΥ

Ο παραλίγο νικητής του «Big brother» Πρόδρομος έζησε ένα ειδύλλιο με τη συμπαίκτριά του και εκρηκτική Μαίρη Σκόρδου. Μόνο όμως για όσο διήρκεσε το ριάλιτι γιατί μετά έγιναν... δύο ξένοι!

Δείτε ακόμη: Διάσημοι με προβλήματα όρασης! Ο Τζόνι Ντεπ είναι "θεόστραβος" και η Μίλα Κούνις τυφλή από το ένα της μάτι!


ΕΛΕΑΝΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΟΥ - ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ

Το 2002 στο «Fame story 1», το φλερτ ανάμεσα στην Ελεάννα Παπαϊωάννου και τον Θάνο Πετρέλη επιβεβαιώθηκε από ένα κλεμμένο φιλί στο αυτοκίνητο, που είδε εν αγνοία τους όλη η Ελλάδα. Πλέον και οι δύο ζουν ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό των συζύγων τους και των παιδιών τους, ενώ οι σχέσεις τους είναι άριστες.


ΣΙΣΣΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΜΟΝΟΓΙΟΣ

Η Σίσσυ και ο Τζώρτζης από τη Μύκονο γνωρίστηκαν στο «The Wall» και είχαν έναν δυνατό έρωτα με καβγάδες, εντάσεις, αλλά και πολλή αγάπη. Το ειδύλλιο κράτησε μόλις δύο χρόνια.


ΔΩΡΑ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Χρήστος ήταν ο περιζήτητος γαμπρός του «Big brother 1» και η Δώρα ήθελε να γίνει τραγουδίστρια. Στο παιχνίδι γεννήθηκε ο έρωτάς τους αλλά πέθανε μόλις βγήκαν από αυτό.


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ - ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΤΣΙΓΚΟΥ

Αυτό που θυμάται ο περισσότερος κόσμος για την Φωτεινή είναι ο απίστευτος καβγάς της με την «κακιά» των ριάλιτι, Ασπα Τσίνα. Λίγοι βέβαια θυμούνται πως είχε ένα πλατωνικό φλερτ με τον Γρηγόρη, ο οποίος και τη στήριξε στην κόντρα της με την Ασπα, αλλά και της χάρισε το καλύτερό του τραγούδι «Ολα τελειώσαν» που το έκαναν ντουέτο.


ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ - ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΝΤΟΣ

Η Ραλλία στο «Fame story 2» δεν είχε κρύψει τη συμπάθειά της προς τον Κώστα, ωστόσο εκείνος έδειχνε να την αποφεύγει. Οταν βγήκε από το παιχνίδι ο Κώστας δήλωσε απροκάλυπτα σε συνέντευξή του: «Η Ραλλία με γούσταρε».


ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ - ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΣ

Στο «Fame story 2», στην επικοινωνία με το κοινό ρώτησαν την Καλομοίρα ποιος συμπαίκτης της τής αρέσει. Και εκείνη απάντησε αυθόρμητα ο Νίκος. Φυσικά η παραγωγή άρπαξε την ευκαιρία και τους έβαζε συνέχεια να κάνουν ντουέτα. Ο έρωτας έμεινε πλατωνικός καθώς ο Νίκος τότε είχε κοπέλα.


ΜΑΙΡΗ ΓΕΩΡΤΣΗ - ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ

Μεταξύ σοβαρού, αστείου και μιας πρότασης γάμου στον τελικό του «Bar», ο Ανδρέας και η Μαίρη είχαν ένα φλερτ κι ας μην το παραδέχτηκαν ποτέ. Οι κάμερες άλλα έδειχναν...


ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

Για το τέλος αφήσαμε το πιο hot ειδύλλιο που έχει «γεννήσει» ποτέ η ελληνική τηλεόραση! Η Στέλλα και ο Αρης γνωρίστηκαν στο «Bar» και το φλερτ τους έκανε την τηλεθέαση να χτυπάει κόκκινο. Κι όχι άδικα, αφού τα λίγα λεπτά που έμειναν κλεισμένοι στο μοναδικό σημείο του σπιτιού που δεν είχε κάμερες (σ.σ. το μπάνιο) ακόμα στοιχειώνουν το μυαλό των τηλεθεατών. Μάλιστα το σχετικό βίντεο σε συνδυασμό με το ηχητικό ντοκουμέντο αναπαράχθηκε από τις μεσημεριανές εκπομπές όσο κανένα άλλο.