Αποκαλυπτικό! Οι φωτογραφίες διάσημων Ελληνίδων χωρίς ρετούς! Όταν διέρρευσαν και προκλήθηκε... πανικός!

Αποκαλυπτικό! Οι φωτογραφίες διάσημων Ελληνίδων χωρίς ρετούς! Όταν διέρρευσαν και προκλήθηκε... πανικός!

Ντόρος έγινε με τις αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που κυκλοφόρησαν σε περιοδικά.

Το Youweekly.gr σας θυμίζει λοιπόν με αφορμή αυτό, κι άλλες επώνυμες κυρίες, που χρειάστηκαν photoshop και ρετούς για να καλυφθεί η κυτταρίτιδα και το περιττό πάχος, όμως... ένα χεράκι τις δημοσίευσε χωρίς καμία επεξεργασία προκαλώντας τους σύγχυση! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Flashback: Όταν η Μενεγάκη πόζαρε με Αραβανή και Στικούδη σε καλλιστεία το 2005!

Ελένη Μενεγάκη.

Πέρυσι το καλοκαίρι, τέτοια εποχή, όταν είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού στο Κολωνάκι και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε με μίνι σορτσάκι! Ατέλειες στα πόδια, όπως έχουν οι περισσότερες γυναίκες, και όμως το "θαύμα" του photoshop την κάνει να δείχνει "ατσαλάκωτη".

Δείτε ακόμη: Όταν η Αλίκη έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο συνεργάτη της! Το δικαστήριο και ο λόγος που το έκανε!

Μαρία Κορινθίου.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την εποχή που η Μαρία έκανε γυμνή φωτογράφηση σε περιοδικό και κάποιος, ο οποίος εργαζόταν μέσα από τον εκδοτικό όμιλο, δημοσίευσε τις αρετουσάριστες φωτογραφίες προκαλώντας πανικό και στο κοινό και στην εργοδοσία με την τόσο άκομψη κίνηση.

Δείτε ακόμη: Διάσημες που πάλεψαν με την νευρική ανορεξία! Οι τραγικές ιστορίες και η μεγάλη μάχη!

Σίσσυ Χρηστίδου.

Το πραγματικό κορμί χωρίς φίλτρα και επεξεργασίες. Όταν ο φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε να απολαμβάνει τα μπάνια της μαζί με την Χριστίνα Κοντοβά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ένα περσινό στιγμιότυπο από το Youweekly.gr δείχνοντας τις καμπύλες της, που διέφεραν πολύ από αυτό που παρουσιαζόταν στα περιοδικά.