5 + 1 celebrities με κατάθλιψη & ψυχικές διαταραχές! Ποια πασίγνωστη καλλονή έχει τριχοτιλλομανία;

Εσείς το ξέρατε;

5 + 1 celebrities με κατάθλιψη & ψυχικές διαταραχές! Ποια πασίγνωστη καλλονή έχει τριχοτιλλομανία;

H Sara Sampaio, το μοντέλο απο την Πορτογαλία, που σαρώνει στις πασαρέλες της Victoria's Secret δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την τριχοτιλλομανία.


Η αποκάλυψη έγινε μέσω των stories της στο Instagram, όταν followers της, την ρώτησαν για τα φρύδια της! Διαβάστε παρακάτω....

«Προσπαθώ να μην τα ακουμπάω αλλά δυστυχώς πάσχω από τριχοτιλλομανία και τα βγάζω! Έχω πολλά κενά σε αυτά και χρησιμοποιώ μολύβι για τα γεμίσω!» τους απάντησε εκείνη! Ποιοι άλλοι όμως επώνυμοι έχουν τα.... προβληματάκια τους;

Δείτε ακόμη: Zωή σαν παραμύθι! Τα πλουσιοκόριτσα και η χλιδάτη ζωή! Φωτογραφίες που θα σας ταξιδέψουν!

Ιδού η λίστα:

Η Αντζελίνα Τζολί έχει δηλώσει ότι σε νεαρή ηλικία πάλευε με την κατάθλιψη, που την οδηγούσε σε αυτοτραυματισμό. Το 2004 δήλωσε στο περιοδικό Allure: «Είχα αυτό το πρόβλημα νωρίς όταν δεν μπορούσα να αισθανθώ κάποιον δεσμό με άλλο ανθρώπινο πλάσμα».

Το απόλυτο σύμβολο του σεξ, η Μέριλιν Μονρόε είτε αυτοκτόνησε το 1962 είτε όχι, σίγουρα αντιμετώπιζε θέματα που έχρηζαν σοβαρής ψυχιατρικής υποστήριξης. Ήταν μια οριακή προσωπικότητα με διαγνωσμένη διπολική διαταραχή.

Δείτε ακόμη: Δείτε πώς είναι ο 90χρονος που δεν έφυγε ποτέ από το Τσέρνομπιλ! (photos)

Την έχουν συλλάβει για κλοπή σε πολυκατάστημα. Η ηθοποιός Γουαϊνόνα Ράιντερ γνωρίζαμε ότι είναι κλεπτομανής, αλλά όταν χώρισε με τον μεγάλο της έρωτα, Τζόνι Ντεπ, έπεσε στο αλκοόλ, είχε κρίσεις πανικού και κατάθλιψη. Όπως παραδέχθηκε η ίδια στην San Francisco Chronicle το 2000, νοσηλεύτηκε για σύντομο χρονικό διάστημα.

Η επιτυχημένη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου λάτρευε τη μητρότητα όταν απέκτησε την μικρή κόρη της Apple, το 2004. Όταν αργότερα απέκτησε τον γιο της όμως έπαθε επιλόχειο κατάθλιψη. Για καιρό αισθανόταν μουδιασμένη.

Δείτε ακόμη: Flashback: Η εικόνα της νεκρής Αλίκης Βουγιουκλάκη στο φέρετρο από την ημέρα της κηδείας της! Το τελευταίο φιλί του Σπυρόπουλου!

Το σουπερμόντελ Πολίνα Πορίτζκοβα ήταν μια πολύ ωραία γυναίκα. Το 2007 στο Dancing with the Stars έπαθε σοβαρές κρίσεις πανικού. Το 2011 δήλωσε στη Huffington Post ότι ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή για την κατάθλιψη.