GNTM 1 και 2: Τι κάνουν και πως είναι σήμερα όλες οι παίκτριες! (Βίντεο)

Εσείς ποιες θυμάστε;

GNTM 1 και 2: Τι κάνουν και πως είναι σήμερα όλες οι παίκτριες! (Βίντεο)

34 κορίτσια γεμάτα όνειρα (και καμπύλες) διεκδίκησαν την προσοχή μας τις δυο μόλις σεζόν που κράτησε το πανηγύρι.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τις περισσότερες τις ξεχάσαμε με το που αποχώρησαν. Κάποιες, ωστόσο, δεν θα μας χάλαγε να τις ξαναδούμε. Και κάποιες άλλες απορούμε που αντέχουν ακόμη. Διαβάστε παρακάτω...


Οι δυο άξιες νικήτριες
Εν αρχή η Σεράινα Καζαμία. Ένα κορίτσι με Κρητικό DNA που ποτέ δεν ξεχνάς την πρώτη φορά που την συναντάς. Υπέροχο πρόσωπο. Εκπληκτικό χαμόγελο. Απίστευτοι γλουτοί (ένεκα ότι υπήρξε πρωταθλήτρια του σκουός στην Ελβετί). Kαι Ήθος. Σου βγάζει πραγματικά την διάθεση να της κάνεις πρόταση γάμου ατάκα και επί τόπου.


Στο μόντελινγκ, ωστόσο, δεν έκανε κάτι grande. Πήγε στο Μιλάνο (αυτό ήταν το βραβείο της, συμβόλαιο με πρακτορείο). Γύρισε στην Ελλάδα. Και, στην πορεία, άρχισε να ασχολείται με αυτό που της άρεσε περισσότερο. Την γυμναστική. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, εδώ και αρκετούς μήνες, δούλευε ως personal trainer. Αν και, κρίνοντας από το instagram της, μάλλον συνεχίζει να δουλεύει ως μοντέλο. Κυρίως στο εξωτερικό.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Ποια κοπέλα αποχώρησε από το gala; (Βίντεο)


Η Σιντορέλα, αντιθέτως, νικήτρια του 2ου κύκλου, που την γνωρίσαμε ψιλο-πιτσιρίκα, έχει γίνει κοτζάμ γυναίκα.


Συνεχίζει να δουλεύει φουλ ως μοντέλο στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια είναι ίσως η καλύτερη της νέας γενιάς, μαζί με τις αγαπημένες μας Ιουστίνη Αλεξανδροπούλου και Βασιλιάννα. Με άλλα λόγια, τον τιμά τον τίτλο της.

Οι δεύτερες που δεν έγιναν πρώτες
Η Σερραία Ευαγγελία Κουταλίδου, φιναλίστ του 2ου κύκλου, συνεχίζει να δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα. Παραμένει κορμάρα (και πάλι μπράβο στον ελληνικό βορρά). Αν και, κατά τα άλλα, είναι εντελώς αγνώριστη αφού, ένα χρόνο πριν, έκανε πλαστική στην trademark μύτη της. Μια απόφαση που της βγήκε. Μια απόφαση που βγήκε και υπερασπίστηκε.


Δείτε ακόμη: Ρουκ ζουκ: Νέο ρεκόρ τηλεθέασης! Η Μακρυπούλια δίνει τα παπούτσια στο χέρι στην....

Όσον αφορά για την φιναλίστ του πρώτου κύκλου, την Ελληνοπολωνή Μόνικα, με το επίσης χαρακτηριστικό σαγόνι, εκείνη τα πηγαίνει ακόμη καλύτερα. Δουλεύει ως μοντέλο. Και δουλεύει κυρίως εξωτερικό (εντάξει, Τουρκία, αλλά κάτι είναι και αυτό). Κρίμα δηλαδή το κράξιμο που έφαγε τότε.


H μοναδική που κάνει καριέρα στα ξένα
Η σουβλατζού που έγινε τοπ μόντελ. Ακούγεται σαν αστείο, αλλά αυτό ακριβώς συνέβη στην Ιωάννα Ντεντή του 1ου κύκλου.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού άρχισε να δουλεύει φουλ στην Ελλάδα. Μετά από λίγο έφυγε για εξωτερικό. Πλέον έχει εμφανιστεί στα περιοδικά όλου του πλανήτη, έχει υπάρξει το πρόσωπο του αρώματος της Prada και της L'Oreal Paris, ενώ την επέλεξαν οι αδελφές Cruz για τα εσώρουχά τους. Με διαφορά η πιο επιτυχημένη υποψήφια.

Στη δεύτερη θέση η 'περιπετειώδης' Ντένια Αγαλιάνου, που την γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο ως ολίγον παχουλή και πολύ τσαούσα. Ε, πλέον, καμία σχέση. Στην αρχή, μετά από προτροπή της Ντεντή, με την οποία είναι φίλες, πήγε στην Τουρκία. Εκεί όχι μόνο δούλεψε ως μοντέλο, αλλά βρέθηκε σε σατιρική τηλεοπτική εκπομπή. Ταυτόχρονα ξεκίνησε δική της σειρά με ρούχα.


Και μετά τα παράτησε για να πάει στο Μεξικό. Εκεί που ήδη από το πρώτο casting βρέθηκε γιγαντοαφίσα στους δρόμους. Και από το δεύτερο, όταν έβαψε τα μαλλιά της μαύρα, είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται. Πλέον παίζει σε μεγάλη σαπουνόπερα και ονειρεύεται το πέρασμα στο Χόλιγουντ.


To τελευταίο sex symbol
Μας κέρδισε ήδη από το παιχνίδι, από την θρυλική σκηνή όπου τρώει με νόημα μια μπανάνα για να δελεάσει έναν guest star (τον Πούμπουρα ή τον Δημήτρη Βλάχο, δεν θυμάμαι ποιον).


Από τότε ποτέ δεν χαθήκαμε. Εδώ σ την έχουμε ανακηρύξει τελευταία του είδους και διάδοχο της Σάσας Μπάστα. Ενώ παρακολουθούμε σταθερά τα ταξίδια της σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή μέσα από τον καυτό λογαριασμό της στο instagram.


Εξίσου ευχέρεια με το γυμνό -και μπόνους το εξωτικό της καταγωγής της (γεια σου ρε τιμημένη Βενεζουέλα) μας προέκυψε να έχει και η Βάσω Βιλέγκας -παίκτρια επίσης του σαφώς καλύτερου πρώτου κύκλου-, ή αλλιώς το κορίτσι από τις διαφημίσεις του Mediamarkt, που μετράει δυο εξώφυλλα στο Playboy και γενικώς είναι πιστή στο ραντεβού της μαζί μας.


Αν και, εκείνη που μας έκανε να λαλήσουμε, εμάς και τον Χριστόπουλο, εκείνη που -αν είχε επιλέξει να συνεχίσει παρά να αφιερωθεί στο παιδί και στην οικογένεια της- θα μπορούσε να ανταγωνιστεί θρύλους τύπου Μαστροκώστα (στο στίβο του sex symbol) ήταν η υπερ-κάπουλη Αλική Καρποδίνη. Δυστυχώς τα ίχνη της έχουν χαθεί. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να μας ενημερώσει.

Δείτε ακόμη: Τανιμανίδης - Μαυρίδης: «Δεν ήσουν ποτέ φίλος»! Ο τσακωμός και η κίνηση που διέλυσε τη φιλία τους!


Μια γυναίκα που μας έχει μείνει βαρύ απωθημένο. Μαζί, σε μικρότερο βαθμό, με την Αθηνά Μουρκούση. Ένα σοβαρό κορίτσι (εκείνη για την οποία έλεγαν ότι είναι ανιψιά της Καγιά) με υπέροχο πρόσωπο που, δυο χρόνια μετά, έπεισα να κάνει φωτογράφιση για το περιοδικό που τότε δούλευα.


Αν θυμάμαι καλά, τότε τα είχε παρατήσει όλα και δούλευε ως babysitter. Αν διαβάζω καλά τα social της, αυτή τη στιγμή δουλεύει νύχτα. Ότι και να κάνει, είμαι σίγουρος ότι το κάνει καλά. Από εκείνες τις γυναίκες που εύχεσαι να μην συναντήσεις ποτέ, γιατί μετά συγκρίνεις όλες τις υπόλοιπες με εκείνη.


Παντρεμένες και μανούλες
Η Αλίκη ήταν παντρεμένη και μανούλα πριν την γνωρίσουμε στο NTM. Αντιθέτως αρκετές έγιναν μετά. Όπως η ψηλόλιγνη κοκκινομάλλα Marsida Devole που ζει στη Θεσσαλονίκη. Ή η κοντοκουρεμένη Ραμόνα που ζει και εργάζεται στην Καβάλα.


Και η πληθωρική Ανθή Τσομπανίδου, εκείνη που μας χάρισε με το που βγήκε μια βαβαβούμ φωτογράφιση στο Playboy, που πάλεψε να τα καταφέρει, μετά έκραξε το χώρο ως βρώμικο, το γύρισε στην κομμωτική (αυτό που είχε σπουδάσει) και πρόσφατα παντρεύτηκε και έκανε παιδί.

'Στην Ελλάδα δεν υπάρχει μόντελινγκ. Το ονομάζουν έτσι για να καλυφτούν άλλα πράγματα. Η μόνη επιδίωξή τους είναι να καταστρέφουν νέα κοριτσάκια. Ξέρω πολλά, είδα πολλά, αλλά δεν μπορώ να κατονομάσω. Σταμάτησα επειδή δεν είμαι φτηνή και δεν με ενδιαφέρει να βγάλω λεφτά παρέχοντας υπηρεσίες σε ηλικιωμένους. Όποια κοπέλα πει ότι δεν το έχει κάνει απλώς λέει ψέματα'


Από βασίλισσες του καρναβαλιού μέχρι bloggers και μόνιμες στην αεροπορία
Από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, που έχουν κυριολεκτικά σκορπιστεί στις 4 γωνιές της επικράτειας, ξεχωρίζουμε την Πατρινή Αρετή Σταθοπούλου που -με πιο μακρύ μαλλί πλέον- είναι πλέον μόνιμη στην αεροπορία.


Την βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού του 2011, Nayla Gougni. Την οποία όλοι θυμούνται ως παρτενέρ της Δήμητρα Αλεξανδράκη στην κοινή λεσβιακή τους φωτογράφιση στο Playboy. Εκεί που, μεταξύ άλλων, είχαν βγάλει τις γλώσσες και προσπαθούσαν και οι δυο να πιουν από ένα ποτήρι σαμπάνια.

Την κυριλέ Θεσσσαλονικιά Νάνσυ Παπασταύρου που ζει και εργάζεται σαν γιατρός (όπως οι γονείς της και τα αδέλφια της). Ίσως η πιο όμορφη γιατρός σε ολόκληρη την επικράτεια. Εύγε, μόνο εύγε.


Την Κρητικοπούλα Στεφανία Παπαγιάννη, με το εξαιρετικά γυμνασμένο σώμα, που παίζει τηλε-παιχνίδια μαζί μας.


Και την πανέμορφη Model/Drummer/Radio Producer/Rock n'roller Ιωάννα Παπαγιάννη, αυτή του 2ου κύκλου που όλοι έλεγαν ότι μοιάζει στην Καγιά (αυτή με το γατίσιο βλέμμα) που παίζει ντραμς σε συγκρότημα, εμφανίζεται σε videoclip και στην μόδα της εκπομπής της Σκορδάς και γενικώς είναι ανερχόμενη και δραστήρια. Μέχρι και να υποστηρίζει ένα διαγωνιζόμενο στο The Voice την πήρε το μάτι μου στο oneman.gr


Κατά τα άλλα, ως μοντέλα δουλεύουν ακόμη η Jiannan και η Έλενα Παπαδοπούλου. Ως μοντέλο και gym instructor η Τζέσικα Ανθή και ως σκέτο γυμνάστρια η Αγνή Παναγιωτάτου. Η Ρενέ Αλυγιζάκη έγινε τραγουδίστρια. Η Γεωργία Αντωνίου tattoo artist/model/photograper. Kαι η Δανάη Γεωργαντά 'Μικρή Ολλανδέζα' blogger.


Τι μένει για το τέλος; H Maria Iltsevich, πρώην barwoman, νυν μοντέλο σε Ελλάδα και εξωτερικό, να έρχεται προς το μέρος μας.


Και η προτροπή στους υπεύθυνους να ξεκινήσουν τρίτο κύκλο. Καιρός είναι. Νισάφι πια με τις εκπομπές μαγειρικής που παίζουν από το πρωί ως τα μαύρα τα μεσάνυχτα.

TAGS