Διάσημες Ελληνίδες που έκαναν παιδί με εξωσωματική: Οι συγκλονιστικές εξομολογήσεις τους...

Ποιες Ελληνίδες μίλησαν ανοιχτά!

Διάσημες Ελληνίδες που έκαναν παιδί με εξωσωματική: Οι συγκλονιστικές εξομολογήσεις τους...

Έλληνες διάσημοι που ήθελαν να γίνουν γονείς και δεν μπορούσαν. Επώνυμοι που σκέφτηκαν να κάνουν εξωσωματική και άλλοι που έκαναν πολλές προσπάθειες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής για να αποκτήσουν ένα παιδί.

Όπως και στο εξωτερικό, έτσι και στην Ελλάδα, οι διάσημοι μιλούν πλέον ανοιχτά για την εξωσωματική γονιμοποίηση! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Διάσημοι Έλληνες και κάπνισμα: Ποιοι είναι φουγάρα και ποιοι δεν το βάζουν στο στόμα τους!

Η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της έχει αποκαλύψει στο παρελθόν:

«Είχε περάσει κι εμένα από το μυαλό μου η εξωσωματική. Για έναν χρόνο προσπαθούσαμε με τον Γιώργο και ήμουν 29 χρονών».

Η Βικτώρια Χαλκίτη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η ίδια έχει παραδεχτεί:
“Προσπαθούσα αρκετά χρόνια με εξωσωματική, κάναμε αρκετές προσπάθειες. Βέβαια, η ψυχολογία μου δεν ήταν πολύ καλή γιατί είχα χάσει τη μητέρα μου. Φέτος, είπαμε πως θα ήταν η τελευταία μας προσπάθεια”,

Δείτε ακόμη: Προβληματισμός για το περίεργο και αινιγματικό μήνυμα του Νίνο στο Instagram! Τι συνέβη;

Λίγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν η Μαρία Μπεκατώρου είχε παραδεχτεί σχετικά με τις εξωσωματικές:
«Όταν αποφασίσεις ότι είναι η στιγμή να κάνει ένα παιδί, δεν αναλαμβάνει πολλά πράγματα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μια φάση που ήθελα να κάνω το πρωινό και έτσι άφησα κάτι άλλο πίσω για να κάνω την εκπομπή. Δεν γίνονται όλα μαζί. Είναι δύσκολο και πάνε χαμένες οι προσπάθειες. Αγαπώ όμως πολύ τα παιδιά και, ναι, κάποια στιγμή θα κάνω εξωσωματική», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πατέρας ήθελε να γίνει και ο Στάθης Ψάλτης, ο οποίος έχει παραδεχτεί:
– Ισχύει ότι κάνετε προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης;

«Ναι, ισχύει ότι έχουμε κάνει προσπάθειες και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι ο Θεός να μας ευλογήσει να γίνει».

– Νομίζω ότι θα είναι μεγάλο δώρο…

«Ναι. Θα είναι διαφορετικό αυτό το παιδί. Είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι, θα είναι με φτερά αγγέλου, γιατί θα είναι η Χριστίνα».

Με αφορμή την ημέρα της γονιμότητας και την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 15/6, ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για τις προσπάθειες που έκαναν με την Καίτη Γαρμπή για να αποκτήσουν τον γιο τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής σχετικά με την απόκτηση του γιου του, Δημήτρη είπε: «Ευτυχώς δεν κάναμε πολλές προσπάθειες. Στη δεύτερη προσπάθεια άδειασε το κεφάλι της Καίτης, γιατί είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα για μία γυναίκα, και έγινε αυτό που έγινε».

Ο 84χρονος Κώστας Βουτσάς και η΄36χρονη σύντροφός του Αλίκη Κατσαβού ετοιμάζονται να αποκτήσουν ένα αγοράκι. Ο γυναικολόγος Μηνάς Μαστρομηνάς, είπε στο περιοδικό Down Town για την εγκυμοσύνη της Αλίκης:

«Το υπερηχογράφημα έδειξε ότι είναι αγοράκι. Η Αλίκη διανύει την 13η βδομάδα κύησης. Έχει μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Ακολούθησαν την εξωσωματική γονιμοποίσηση. Η Αλίκη συνέλαβε με την δεύτερη προσπάθεια και είχε μόνο στην αρχή μια μικρή μικροαιμορραγία».

Ο τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης και η σύζυγός του Στέλλα, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά με εξωσωματική και περιμένουν και τέταρτο με φυσικό τρόπο.

Δείτε ακόμη: GNTM 1 και 2: Τι κάνουν και πως είναι σήμερα όλες οι παίκτριες! (Βίντεο)

«Κάποια στιγμή, συνειδητοποιήσαμε πως, παρότι δεν παίρναμε προφυλάξεις, δεν έμενα έγκυος. Τότε ξεκινήσαμε να αναρωτιόμαστε μήπως συμβαίνει κάτι. Από το 2008 μπήκαμε σε μια διαδικασία εξετάσεων, προκειμένου να δούμε τι δεν πάει καλά. Τελικά, όντως υπήρχε κάποιο πρόβλημα και στους δυο μας, οπότε αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η μία προσπάθεια έγινε τρεις. Χωρίς επιτυχία. Είχα αρχίσει να απογοητεύομαι. Εν τω μεταξύ είχα κάνει πολλές ενέσιμες θεραπείες, με αποτέλεσμα οι ορμόνες μου να είναι απορρυθμισμένες.

Είχα νεύρα, θυμό, αλλά δεν το έβαλα ποτέ κάτω. Ως μοναχοπαίδι, επιθυμούσα να κάνω δύο παιδιά, διότι δεν θα ήθελα το παιδί μου να βιώσει όσα δύσκολα και μοναχικά αντιμετωπίζει ένα μοναχοπαίδι. Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι ίσως να μην τα καταφέρω» παραδέχεται η σύζυγος του Σφυράκη.

Η Ελένη Πετρουλάκη έκανε 4 παιδιά με φυσικό τρόπο αλλά προηγήθηκαν πολλές εξωσωματικές:
«Σε κάθε εξωσωματική παίρνεις 5-6 κιλά. Έκανα 8 εξωσωματικές. Πολλοί γιατροί το κάνουν καθαρά για οικονομικούς λόγους. Την πρώτη εξωσωματική την έκανα 26 χρονών. Για 7-8 χρόνια προσπαθούσαμε (να κάνουμε παιδί). Αγχώνεσαι μετά. Σε αγχώνει και το περιβάλλον. Το πρόβλημά μου ήταν καθαρά ψυχολογικό».

Οι προσπάθειες της Ελένης Πετρουλάκη να αποκτήσει παιδί φαίνονταν άκαρπες πριν κάποια χρόνια, αυτή τη στιγμή όμως έχει αποκτήσει 4 υγιέστατα παιδάκια με τον σύζυγό της Ίλια Ίβιτς.

Η μάχη της Ζήνας Κουτσελίνη για να γίνει μητέρα, κράτησε πολλά χρόνια:
«Ξεκίνησα να κάνω την πρώτη μου εξωσωματική σε ηλικία 33 ετών, ώσπου προς το τέλος που είδα να περνάνε τα χρόνια και να βγαίνω από το δυναμικό κοινό, φούλαρα τις μηχανές και είπα τώρα τα δίνεις όλα! Και εκεί έκανα απανωτές. Έφτασα αισίως τις 9!»

«Μετά από τις εννέα εξωσωματικές πήγα σε έναν άλλο γιατρό…Είπα δεν υπάρχει περίπτωση να υποβάλλω ξανά τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία, θα πιστέψω στη δύναμη του Θεού και αν ο Θεός θέλει να μου το δώσει, θα το περιμένω με ανοιχτή την αγκαλιά» είπε.

Η δημοσιογράφος Ελένη Τσαγκά που απέκτησε δίδυμα με εξωσωματική εξομολογείται:
«Έφθασα στα πρόθυρα της κατάθλιψης, επειδή νόμιζα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί. Πιέστηκα πολύ και πίεσα και τον Δημήτρη. Ήμουν απότομη και απόμακρη”, είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

«Μεγάλωσα με τη σκέψη να γίνω μαμά. Αυτό ήταν το όνειρό μου… Έκανα πολλές προσπάθειες εξωσωματικής για να αποκτήσω παιδί», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά.