Χτυπήθηκε από χαλάζι και μελάνιασε ολόκληρη! Σοκαριστικές εικόνες....

Σοκαριστικές οι φωτογραφίες του γυμνού κορμιού της!

Χτυπήθηκε από χαλάζι και μελάνιασε ολόκληρη! Σοκαριστικές εικόνες....

Σοκαριστικές οι φωτογραφίες του γυμνού κορμιού της!

Ο λόγος για την 23χρονη Φιόνα Σίμπσον, από την Αυστραλία, που δείχνει σε φωτογραφικό υλικό πως έγινε το σώμα της, όταν εκτέθηκε για ώρα στο χαλάζι. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, η νεαρή μητέρα εμφανίστηκε γεμάτη μώλωπες στο νοσοκομείο αφού «χτυπήθηκε» από χοντρά κομμάτια πάγου, στην προσπάθειά της να προστατέψει το μωρό της, από χαλάζι.

Η "αρχή του κακού", έγινε όταν οδηγούσε το αμάξι της με συνεπιβάτες την γιαγιά της και την κόρη της, με κατεύθυνση την πόλη Κινγκαρου της Αυστραλίας.

Δείτε επίσης: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σοκάρει η αποκάλυψη... Πως έμαθε ότι έχει καρκίνο;

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους, ξέσπασε καταιγίδα με χαλάζι, η οποία ήταν τόσο δυνατή, που έσπασε τα παράθυρα του αυτοκινήτου της. Έτσι, αποφάσισε να καλύψει με το σώμα της το βρέφος για να το προστατέψει και να «δεχτεί» εκείνη όλα τα κομμάτια πάγου από το χαλάζι.

Δείτε επίσης: Αφιέρωμα: 30 + 1 Έλληνες καλλιτέχνες που δεν έκαναν καριέρα με τα αληθινά τους ονόματα! Δεν θα το πιστεύετε για κάποιους!

Έχοντας μελανιές, μώλωπες και γρατσουνιές σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο, κατάφερε να προστατέψει το μωρό της, ενώ όπως είπε σε ανάρτησή της στο Facebook έμαθε το μάθημά της και δεν θα οδηγήσει ποτέ ξανά με χαλάζι.