Τι κάνουν σήμερα οι καλλονές που έκοβαν τις "ανάσες" στα 90's;

Πως είναι σήμερα;

Τι κάνουν σήμερα οι καλλονές που έκοβαν τις

Η δεκαετία των 90's ήταν η χρυσή δεκαετία της μόδας! Ακολουθώντας το παγκόσμιο τρέντ ,τα πιο διάσημα μοντέλα της εποχής αναδεικνύονταν σε υπερ-celebrities με χιλιάδες εξώφυλλα και τηλεοπτικές παρουσίες ενώ κάθε τους εμφάνιση αποτελούσε θέμα συζήτησης.

Το μόντελινγκ όμως δεν είναι για πάντα. Ποια πορεία ακολούθησαν οι διασημότερες Ελληνίδες μοντέλα; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: 18+1 γάμοι της Ελληνικής showbiz που απασχόλησαν όσο ποτέ!

Παρουσιάζουμε τις έξι πιο γνωστές:

1.Βίκυ Κουλιανού

Την ανακάλυψε ο Μιχάλης Ασλάνης το 1983 όταν την είδε σε ένα λεωφορείο σε ηλικία μόλις 16 ετών. Με ύψος 1.85 και την κλασσική μεσογειακή ομορφιά έκανε τεράστια καριέρα στις διεθνείς πασαρέλες κυρίως δίπλα σε Ιταλούς σχεδιαστές.

Ήδη από τη δεκαετία του ’80 συμμετείχε σε κάποιες μικρές παραγωγές ταινιών ενώ το 1993 έκανε guest ρόλους και στην τηλεόραση ξεκινώντας την καριέρα της ως ηθοποιός. Ακολούθησε το τηλεοπτικό σόου «Φαντάστικο» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και αργότερα το θέατρο.

Το 2005 ξεκίνησε την δική της σειρά ρούχων από το ατελιέ της στο Κολωνάκι και διατηρούσε κατάστημα στη Νεα Σμύρνη μέχρι το 2013. Η πιο πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση ήταν το 2014 στις «Τρίχες» του ΑΝΤ1.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για την ηλικία της ενώ ανεβάζει ενδιαφέρουσες φωτογραφίες της στο Instagram.

Δείτε ακόμη: GNTM - Flashback: Όταν το σούπερ φαβορί Ειρήνη Στεργιανού «έπαιζε» με σαμπάνιες και το σύντροφο της στην Μύκονο! (Βίντεο)


2. Μαρίνα Τσιντικίδου

Το 1992 σε ηλικία 21 έτων κέρδισε τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς» στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 καθώς και τον τίτλο «Μις Ευρώπη» την ίδια χρονιά.

Την επόμενη χρονιά παρουσίασε την εκπομπή «Candid Camera» και ακολούθησε το πρωινό «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Το 2009 κατέβηκε υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Πιερία, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε ότι σπουδάζει κηποτεχνία επειδή θέλει να ασχοληθεί με τη γη…


3. Ειρήνη Σκλήβα

Αναδείχθηκε «Σταρ Ελλάς» το 1996 σε ηλικία 18 ετών και κέρδισε το στέμμα της «Μις Κόσμος» την ίδια χρονιά στην Ινδία.

Ακολούθησε μια σχετικά σύντομη αλλά λαμπερή καριέρα ως μοντέλο μέχρι το γάμο της το 2001.Το 2003 απέκτησε την κόρη της Μαριτίνα.

Δείτε ακόμη: Όταν τα φώτα σβήνουν...Οι τραγικές ιστορίες πίσω από τα λαμπερά χαμόγελα διάσημων Ελλήνων star!

4.Έλενα Κουντουρά

Κόρη του Αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού Αλέξανδρου Κουντουρά ασχολήθηκε από μικρή με τον αθλητισμό και υπήρξε πρωταθλήτρια Ελλάδος το 1978 στο άλμα εις ύψος.

Έκανε μεγάλη καριέρα στις πασαρέλες του εξωτερικού από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 ως το 1997 που επέστρεψε στην Ελλάδα. Ήταν το πρόσωπο της εταιρίας Shiseido για μια δεκαετία και διευθύντρια στα μεγαλύτερα ελληνικά περιοδικά μόδας.

Το 2004 εξελέγη βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην οποία και παρέμεινε μέχρι το 2012 όταν την διέγραψαν επειδή αρνήθηκε να υπογράψει το 2ο Μνημόνιο. Μεταπήδησε στους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου.

Από το Σεπτέμβριο του 2015 διατελεί Υπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Δείτε ακόμη: Αφιέρωμα: 30 + 1 Έλληνες καλλιτέχνες που δεν έκαναν καριέρα με τα αληθινά τους ονόματα! Δεν θα το πιστεύετε για κάποιους!


5.Τζένη Μπαλατσινού

«Σταρ Ελλάς» το 1990 και «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» το 1991, ήταν η πρώτη Eλληνίδα μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστή μέσω της τηλεόρασης ως παρουσιάστρια καιρού στις Ειδήσεις του ΑΝΤ1 και αργότερα με δικες της εκπομπες στο Star και το Mega.

Υπήρξε παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο από το 1996 ως το 2014 και απέκτησαν τρία παιδιά. Δημιούργησε τη δική της εταιρία καλλυντικών που εξαγοράστηκε το 2009 ενώ η ίδια παρέμεινε ως Senior Director.

Το 2013 βρέθηκε να παρουσιάζει το πρωινό του Mega «Πρωινό mou» μαζί με τον τότε σύζυγο της, ενώ μέχρι πέρυσι παρουσίαζε την εκπομπή Jenny Jenny. Πρόσφατα βρέθηκε ξανά στα εξώφυλλα των περιοδικών με αφορμή τη φημολογούμενη σχέση της με τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Κικίλια.

Δείτε ακόμη: Ήταν ένας και έγιναν 3! Νεκροί και άλλοι πρωταγωνιστές από τα Εγκλήματα!

6.Βίκυ Καγιά

Ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο το 1992 σε ηλικία μόλις 14 ετών και ακολούθησε μια τεράστια πορεία στις μεγάλες πασαρέλες του εξωτερικού σε Μιλάνο, Νέα Υόρκη και Παρίσι για τουλάχιστον μια δεκαετία.

Το 2005 επέστρεψε στην Ελλάδα και την επόμενη χρονιά πρωταγωνίστησε στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίo» και παρουσίασε το «So you think you can dance» για δυο σεζόν στο Mega.

To 2009 παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το «Next Top Model» και το 2016 το reality «Shopping Star». Έχει δική της σχολή μόδας, το «Fashion Workshop by Vicky Kaya» από το 2011 στην Αθήνα.