Σπύρος Παπαδόπουλος: Το δύσκολο διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του! Πόση διατροφή της δίνει;

Έχει ξεκινήσει νέα ζωή στο πλάι της γοητευτικής συντρόφου του!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το δύσκολο διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του! Πόση διατροφή της δίνει;

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ Σπύρος Παπαδόπουλος, και η Αθηνά Τσιλύρα έβαλαν τέλος στον γάμο τους μετά από 25 χρόνια.

Το δικαστήριο, τον Οκτώβρη του 2017 έκρινε την διατροφή που θα πάρει η πρώην σύζυγος του ηθοποιού και παρουσιαστή, αλλά και το πώς θα μοιραστεί η περιουσία τους. Διαβάστε παρακάτω....

Σύμφωνα με την απόφασή του, η Αθηνά Τσιλύρα θα παίρνει κάθε μήνα ένα ποσό για διατροφή, το οποίο κάθε άλλο παρά μικρό είναι. «Τα εισοδήματα του Σπύρου είναι ιδιαίτερα ψηλά γι’ αυτό και με βάση αυτά αποφασίστηκε το ποσό που πρέπει να δίνει στην πρώην σύζυγό το» εξήγησε άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια είχαν αποκτήσει μεγάλη ακίνητη περιουσία, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και το περιβόητο σπίτι στην Βάρκιζα το ήθελαν και οι δυο.


Ωστόσο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποφάσισε να το αφήσει στην πρώην σύζυγο του και στον γιο τους.


Η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά μετά το διαζύγιο


Αν και η σχέση του με την αγαπημένη του μετρά αρκετά χρόνια και οι δυο τους πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις, η χαμηλών τόνων παρουσία του Σπύρου στα Μέσα δεν έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τη σύντροφό του.

Πρόκειται για την ταλαντούχα ηθοποιό Νικολέτα Κοτσαηλίδου, με την οποία ο ίδιος γνωρίστηκε στο θέατρο, καθώς και οι δυο τους δηλώνουν λάτρεις του… σανιδιού.


Η σύντροφός του, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σχέση που διατηρεί τα τελευταία χρόνια με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποφασίσει να αποφεύγει τα πολλά φώτα της δημοσιότητας, με την ίδια να μιλάει πολύ σπάνια για την προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ναι, είμαι ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή».

Όσον αφορά στο αν θα ήθελε να δημιουργήσει μία δική της οικογένεια: «Σχέδια δεν κάνω. Ότι είναι να έρθει, θα έρθει, αλλά προς το παρόν κάτι τέτοιο μου φαίνεται μακρινό. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο μυαλό μου.»