Χαμός: Επώνυμα ζευγάρια που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια

Σίγουρα θα έχετε ξεχάσει κάποιο ζευγάρι...

Χαμός: Επώνυμα ζευγάρια που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια

Οι σχέσεις τους τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας, έγιναν εξώφυλλα σε περιοδικά και απασχόλησαν ιδιαίτερα τους δημοσιογράφους και τους παπαράτσι.

Όπως ακριβώς και οι χωρισμοί τους! Ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ, που άλλα από αυτά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, άλλα διατήρησαν για χρόνια δεσμό, τάραξαν τον κόσμο της σόουμπιζ με τα διαζύγιά τους, που έληξαν στις αίθουσες των δικαστηρίων. Διαβάστε παρακάτω...

Η πιο πρόσφατη περίπτωση ακούει στο όνομα Τζίνα Αλιμόνου και Παύλος Βαρδινογιάννης. Το μοντέλο και ηθοποιός κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο επιχειρηματίας εναντίον της, ενώ με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους ανήκει προσωρινά στη Τζίνα, στην οποία επιδίκασε συνολική μηνιαία διατροφή ύψους 34,500 ευρώ. Ακόμη, το δικαστήριο έκρινε αβάσιμες τις κατηγορίες για εξάρτηση από ουσίες και έκλυτο βίο της ηθοποιού. Το πάλαι πότε αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε, το 2006, με το γάμο τους να αποτελεί το κοσμικό γεγονός της χρονιάς, ενώ από εκείνη τη στιγμή θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, προφίλ που δεν διατήρησαν κατά το χωρισμό τους.

Ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη

Στις 29 Ιανουαρίου του 2010, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσαν ότι τερματίζουν το γάμο τους με τις ακόλουθες προτάσεις: «Μετά από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους». Το διαζύγιο τους συνοδεύτηκε από δικαστικές διαμάχες και σε μία από τις αντιπαραθέσεις τους, ο Γιάννης Λάτσιος ζητούσε από την πρώην σύζυγό του να του καταβάλει το ποσό των 1.626.438, 90 ευρώ, καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το χρονικό διάστημα του γάμου τους τη βοήθησε να ανεβάσει την περιουσία της κατά 3.252.877,80 ευρώ. Αγκάθι, ακόμη και σήμερα, παραμένει η βίλα στα Μελίσσια το οποίο η παρουσιάστρια προτείνει να το γράψουν στα τρία τους παιδιά, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος ζητά να πουληθεί και να πάρει ο καθένας τα χρήματα που του αναλογούν.

Το ζεύγος Μαυρίδη - Παπαρίζου

Μία κόντρα που κρατά χρόνια είναι αυτή της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνυ Μαυρίδη. Αν και οι δύο έχουν προχωρήσει τη ζωή τους, μήλον της έριδος αποτέλεσε το σπίτι τους στη Γλυφάδα, έκτασης 183 τ.μ., που απέκτησαν από κοινού το 2006 με δάνειο 520.000 ευρώ. Σε αυτό το σπίτι εξακολουθεί να διαμένει ο Τόνυ Μαυρίδης, με την Έλενα να ζητά με εξώδικό της να αποχωρήσει από το σπίτι ώστε να πουληθεί και να πάρει ο καθένας το μερίδιο που του αναλογεί. Η τραγουδίστρια του ζητά, τώρα, 25.000 ως διαφυγόντα κέρδη που θα προέκυπταν, αν από το 2011 έως το 2015, νοίκιαζε το πολυτελές σπίτι.

Λάμπης Λιβιεράτος και Εύη Αδάμ

«Όταν δύο άνθρωποι δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους είναι λογικό να οδηγηθούν στα δικαστήρια» δήλωνε ο Λάμπης Λιβιεράτος, σε συνέντευξη του σε περιοδικό, επιβεβαιώνοντας ότι έχει ζητήσει τη συνεπιμέλεια των παιδιών με την Εύη Αδάμ. Εκτός από αυτό, είναι γνωστό ότι το πρώην ζευγάρι, που έχει περάσει από 40 κύματα, βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα για να μειωθεί το ποσό της διατροφής που έδινε ο τραγουδιστής στο μοντέλο. Μάλιστα, ο ίδιος εξηγούσε ότι το μηνιαίο εισόδημα του, τότε, δεν ξεπερνούσε τις 2000 ευρώ, γι’ αυτό και ζητούσε να κατέβει η διατροφή στα 300 ευρώ και για τις δυο τους κόρες.

Το ζεύγος Κούγια - Βατίδου

Δώδεκα χρόνια μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους, Αλέξης Κούγιας και Εύη Βατίδου δεν έχουν βάλει τέλος στις δικαστικές τους διαμάχες. Πρόσφατα, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, στο οποίο έχει προσφύγει η Εύη, απέρριψε την αγωγή που είχε καταθέσει διεκδικώντας το ένα τρίτο από τα αποκτήματα του Αλέξη Κούγια, κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Κρίθηκε πως «δεν είχε καμία συμβολή στην απόκτηση της περιουσίας αυτής» και την υποχρέωσε να του καταβάλει 92.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα. Ο Αλέξης Κούγιας, πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν θα διεκδικήσει τα χρήματα που όρισε το δικαστήριο στην πρώην σύζυγό του ως αποζημίωση για τα δικαστικά έξοδα.

Ο Δάντης και η Θεοδώρου

Ένας από τους γάμους που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια, ήταν εκείνος του Χρήστου Δάντη και της Φλώρας Θεοδώρου. Η τελευταία ζητούσε από τον πρώην σύζυγό της να της επιστρέψει τα χρήματα που είχε δώσει η ίδια και η οικογένειά της για να αγοραστεί το σπίτι τους στη Γλυφάδα. Το ακίνητο αξίας 550.000 ευρώ, όταν έγιναν τα συμβόλαια γράφτηκε στο όνομα του Χρήστου Δάντη και η Φλώρα Θεοδώρου έδωσε το ποσό των 250.000 ευρώ για την αγορά του. Τα υπόλοιπα προήλθαν από δάνειο, που πήρε στο όνομά του ο τραγουδιστής. Όταν, λοιπόν, μετά από ενάμιση χρόνο το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, τέθηκε το θέμα για το σπίτι. Αρχικά προσπάθησαν να τακτοποιήσουν το ζήτημα εξωδικαστικά με την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού, το οποίο δέσμευε τον Χρήστο Δάντη να πουλήσει το σπίτι και να επιστρέψει τα 250.000 ευρώ στην πρώην σύζυγό του. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε ποτέ. Έτσι η τραγουδίστρια κατέφυγε στη Δικαιοσύνη, η οποία και απεφάνθη ότι ο Χρήστος Δάντης πρέπει να πληρώσει το ποσό και του πρότεινε και τρόπους για να το κάνει αυτό.

Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Τι δείχνει για τον σύντροφο σου ο τρόπος που κοιμάται; Τώρα θα μάθεις!

Πώς κοιµάται ο σύντροφός σου; Έχεις προσέξει ποια είναι η αγαπηµένη του στάση;

Αν όχι, ήρθε η ώρα να το κάνεις! Ο τρόπος που κοιµάται µπορεί να σου αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά του, ακόµα και για τις βαθύτερες σεξουαλικές του επιθυµίες.

Η στάση που επιλέγεις στον ύπνο µοιάζει να ελέγχεται από το υποσυνείδητό σου. Όµως, σύµφωνα µε έρευνες, η προσωπικότητά σου είναι εκείνη που την καθορίζει. Για να γνωρίσεις, λοιπόν, κάποιον καλύτερα και να δεις πέρα από την «πρώτη ανάγνωση», το µυστικό βρίσκεται στο… κρεβάτι.

ΠΗΓΗ reader.gr