Αγγελική Νικολούλη: Ο μαιευτήρας που της σημάδεψε τη ζωή!

Το παρελθόν που "έθαψε"!

Αγγελική Νικολούλη: Ο μαιευτήρας που της σημάδεψε τη ζωή!

Αποκαλύψεις φωτιά για το παρελθόν της Αγγελικής Νικολούλη! Ποιος είναι ο μαιευτήρας που της σημάδεψε τη ζωή;

Η παρουσιάστρια με την ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συγκινεί και συγκλονίζει. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε το οικογενειακό δράμα αγαπημένων δικών της ανθρώπων που βίωσαν μια τραγική περίοδο με άσχημη κατάληξη.

Συγκλονίζει η Νικολούλη: το οικογενειακό δράμα, η εξομολόγηση

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Λαρισαίος γιατρός μαιευτήρας, Βασίλης Πασχούδης, έφυγε από τη ζωή στα 68 του χρόνια, χτυπημένος από την ασθένεια που έπασχε και στις 11 Ιανουαρίου, άφησε την τελευταία του πνοή ο γιος του, Χρήστος Πασχούδης. Ο 31χρονος έπασχε από την ίδια ασθένεια.

Η Αγγελική Νικολούλη μοιράστηκε όσα ένιωσε με τους ακολούθους της:

«Τα χαμόγελα αυτής της όμορφης οικογένειας έσβησαν… Ο Βασίλης Πασχούδης, ο γυναικολόγος και φιλαράκι μου και ο μοναχογιός του Χρήστος, χτυπήθηκαν με μικρή χρονική διαφορά από την ίδια ασθένεια… Ο πατέρας διέκοψε πριν λίγους μήνες τη θεραπεία του για να φύγει πρώτος… Να μη δει τον γιο του να χάνεται… Τώρα, τον ακολούθησε το χαμογελαστό παιδί της παρέας μας. Το υπέροχο αυτό πλάσμα. Η Μάτα, η γλυκιά μάνα και σύζυγος, έμεινε πίσω παγωμένη, άδεια… Έτσι ξαφνικά γράφονται φίλοι μου οι τραγωδίες…».

Δείτε την ανάρτηση της:

Αγγελική Νικολούλη: Ο μαιευτήρας που της σημάδεψε τη ζωή!

Αγγελική Νικολούλη: «Με τη βοήθεια του γιου μου άνοιξε ήδη ένας άλλος δρόμος για μένα»

Η Αγγελική Νικολούλη κάθε εβδομάδα, επί πολλά συναπτά έτη, συναντά το τηλεοπτικό κοινό με το «Φως στο τούνελ» και μαζί ερευνούν δύσκολες και ανεξιχνίαστες υποθέσεις. Εκτός από το τηλεοπτικό της ραντεβού η ερευνήτρια έρχεται κοντά με το κοινό μέσω των βιβλίων της. «Πιστεύω πως η αλήθεια που υπάρχει και στα τρία βιβλία μου, μαζί με την κατάθεση της ψυχής μου, κάνει τον κόσμο να τα αγαπήσει. Είναι ένας κύκλος αληθινών ιστοριών που έχω ερευνήσει και δείχνουν ανάγλυφα το προφίλ του εγκλήματος στη χώρα μας. Συνεχίζω και σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο και το τέταρτο βιβλίο μου», ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη real life και στη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα τονίζοντας πως η αποδοχή του κόσμου σε αυτό της το βήμα είναι συγκινητική και τιμητική.

Η Αγγελική Νικολούλη βέβαια για ακόμα μια φορά θέλει να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω τη συγγραφική της ικανότητα, θέλει να μεταφέρει κάποιο από τα βιβλία της στον κινηματογράφο. Σκέψη που είχε και στο παρελθόν. «Δεν έμεινα μόνο στη σκέψη. Προχωρήσαμε. Με τη βοήθεια του γιού μου, που είναι σκηνοθέτης κινηματογράφου στην Αμερική, άνοιξε ήδη ένας άλλος δρόμος», εξήγησε.

Αγγελική Νικολούλη: Ο μαιευτήρας που της σημάδεψε τη ζωή!

Ενώ σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν θα έβλεπε τον εαυτό της εκτός από σεναριογράφο και ηθοποιό απάντησε «Μου το πρότειναν ήδη, αλλά απάντησα αρνητικά».

Το ίδιο αρνητική είναι η Αγγελική Νικολούλη και στις αλλεπάλληλες προτάσεις που της έχουν γίνει κατά το παρελθόν για να κατέβει στην πολιτική. «Στο παρελθόν πολλοί προσπάθησαν να με δουν να σηκώνω την πολιτική τους σημαία και να κατέβω σε εκλογές. Τη μια με έβλεπα υποψήφια στην Ηλεία και την άλλη στη Β’ Αθηνών. Τα μάθαινα όλα αυτά από δημοσιεύματα. Η θέση μου είναι ξεκάθαρη: δεν κάνω εγώ για την πολιτική», κατέληξε.