Σάκης Τανιμανίδης: Το νοσοκομείο, η εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και οι δύσκολες στιγμές!

Στο πλευρό του η Χριστίνα Μπόμπα!

Σάκης Τανιμανίδης: Το νοσοκομείο, η εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και οι δύσκολες στιγμές!

Αποκαλύψεις για ένα περιστατικό που τάραξε λίγο τα γαλήνια νερά της ζωής του Σάκη Τανιμανίδη! Το νοσοκομείο, η εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και οι πολύ δύσκολες στιγμές.

Τι συνέβη στον παρουσιαστή του Survivor;

Σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς υπεβλήθη, πριν από αρκετό καιρό, ο μπαμπάς του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, Στέφανος Τανιμανίδης.

Ο ίδιος με post στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ενημέρωσε πως ύστερα από κάποιες ενοχλήσεις που είχε το τελευταίο δίμηνο έκανε εξετάσεις και οι γιατροί τον έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Σάκης Τανιμανίδης: Το νοσοκομείο, η εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και οι δύσκολες στιγμές!

Ολα πήγαν καλά και όπως σημειώνει και ο ίδιος θα χρειαστεί ένα τρίμηνο ανάρρωσης προκειμένου να επανέλθει ξανά στην κανονική ροή της καθημερινότητάς του.

Στο πλάι του είναι συνέχεια η οικογένειά του και ειδικά οι γυναίκες, όπως η κόρη του και η σύντροφος του Σάκη, Χριστίνα Μπόμπα τις οποίες ανέβασε και σε φωτογραφία από την επίσκεψή τους στο νοσοκομείο.

Σάκης Τανιμανίδης: Το νοσοκομείο, η εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και οι δύσκολες στιγμές!

Γάμος Τανιμανίδη - Μπόμπα: Οι πρώτες δηλώσεις των γονιών του παρουσιαστή και η επική ατάκα του πατέρα του για την Χριστίνα! (Βίντεο)

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μίλησαν οι γονείς του Σάκη Τανιμανίδη για τον επικείμενο γάμο του παιδιού τους με την Χριστίνα Μπόμπα!

Μάλιστα αυτή είναι και η πρώτη φορά που ακούμε τη μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη να μιλάει για τον γάμο του γιου της

"H ευχή μου είναι να ζήσουν ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε γάμο. Και τα παιδάκια μας θα ενωθούν και είναι αγαπημένα. Δεν θα προλάβω να ραφτώ; Το Σεπτέμβρη είναι ο γάμος. Τη συμπεθέρα τη γνώρισα. Εννοείται. Είναι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι. Ανοιχτόκαρδοι. Μιλάμε πάρα πολύ συχνά", είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του, Ματούλα!

Ο μπαμπάς του από την άλλη είπε: "Τη Χριστίνα δεν χρειάζεται να τη φωνάζεις Μπόμπα. Είναι μπόμπα. Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι όλοι η οικογένειά της"!

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Σάκης Τανιμανιδης: Αυτός είναι ο λόγος που «σκοτώθηκε» με τον Μαυρίδη! Να γιατί του τα έχωσε ο «τατουατζής» στην Μελέτη (Βίντεο)

Ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που "σκοτώθηκε" ο Γιώργος Μαυρίδης με τον Σάκη Τανιμανίδη! Ο "τατουατζής" τα έχωσε εχθές στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και αποκάλυψε τα πάντα!

Στην πολυθρόνα του "Μετά τα Μεσάνυχτα" βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση του με τον παλιό του κολλητό, Σάκη Τανιμανίδη.

Συγκεκριμένα, για αρχή αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν και άρχισαν να κάνουν παρέα

«Είχα πάει καλεσμένος σε μια εκπομπή που ήταν εκεί ο Σάκης Τανιμανίδης, εκεί γνωριστήκαμε. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα, πίναμε καφέ, ωραία παρέα. Ξεκινήσαμε να κάνουμε κάτι στο TV100 και μετά είπαμε πάμε να κάνουμε κάτι στο εξωτερικό».

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν το World Party ήταν δική του ιδέα, η ενόχληση στο πρόσωπό του ήταν ολοφάνερη.

«Δεν ήταν δικιά μου απόφαση, ήταν μια συνολική απόφαση να σταματήσουμε. Αυτή η ιστορία μου έχει αφήσει μια πικρία.», συμπλήρωσε, ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε κατά του Τανιμανίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ρε κολλητέ την ψυχή μου έχω δώσει, δίπλα σου ήμουν στα δύσκολα».

Τι είπε όμως όταν η Ελεονώρα του θύμισε πως ο Σάκης δεν τον είχε καλέσει στο γάμο του; Και ποια είναι η σχέση των δύο ανδρών σήμερα;

Τανιμανίδης - Μαυρίδης: Αποκάλυψη για το ποιος λέει ψέματα για το World Party!

Αποκάλυψη βόμβα! Σάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Μαυρίδης! Ποιος λέει ψέματα για το World Party!

Οι αποκαλύψεις που θα σας κάνω σήμερα στο blog μου το Vanda's στο Youweekly.gr θα σας αφήσουν άφωνους!

Ε ναι λοιπόν μετά απ’ όλα αυτά που άκουσα από Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Μαυρίδη θα σας πω ποιος ακριβώς λέει αλήθεια και ποιος ακριβώς, λέει ψέματα!

Θα μου πείτε, πως το ξέρω; Το ξέρω διότι όταν ξεκίνησε το World Party μου αποκάλυψε πηγή μου, πασίγνωστος δημοσιογράφος, ποιος από τους δυο τον πήρε τηλέφωνο για συμβουλές ως παραγωγός της εκπομπής και ως εμπνευστής της ιδέας!!!

Όλα αυτά σε ανύποπτη στιγμή και πριν ξεκινήσει η εκπομπή WORLD PARTY ούτε καν στην ΕΡΤ3!

Πάμε να δούμε τα πράγματα την αρχή...

Την αρχή, το κουβάρι ξετύλιξε ,ο Γιώργος Μαυρίδης μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη και «καρφώνοντάς» κυριολεκτικά το Σάκη Τανιμανίδη ότι στην πραγματικότητα του «έκλεψε» την ιδέα και την δουλειά , για το World Party!

Στη συνέχεια έρχεται ο Σάκης Τανιμανίδης και απαντάει με το δικό του τρόπο και αδειάζει τον πρώην φίλο και συνεργάτη του Γιώργο Μαυρίδη!

Εμείς στο Youweekly.gr γράψαμε τον αληθινό λόγο που σκοτώθηκαν και όλο το παρασκήνιο της κόντρας:

Σάκης Τανιμανιδης: Αυτός είναι ο λόγος που «σκοτώθηκε» με τον Μαυρίδη! Να γιατί του τα έχωσε ο «τατουατζής» στην Μελέτη (Βίντεο)


Και πάμε τώρα στην αποκάλυψη! Ποιος λέει ψέμματα, ο Γιώργος Μαυρίδης ή ο Σάκης Τανιμανίδης;

Πριν, λοιπόν, ξεκινήσει καν το format του World party ο Σάκης Τανιμανίδης πλησιάζει γνωστό δημοσιογράφο που έκανε παλαιότερα ταξιδιωτικές εκπομπές για να μιλήσουν για την ιδέα του και πως την βλέπει...

Τότε ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν εντελώς άγνωστος. Δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και δεν υπήρχε ούτε καν σαν υποψία η εκπομπή World Party!

Η επαφή είχε ως εξής... Ο Σάκης παίρνει τηλέφωνο τον παρουσιαστή δημοσιογράφο και του λέει...

Σάκης Τανιμανίδης: «Καλησπέρα σας είμαι ο Σάκης Τανιμανίδης είμαι από Θεσσαλονίκη και είμαι θαυμαστής της εκπομπής σας! Θα ήθελα να σας απασχολήσω για λίγα λεπτά για να σας πω για μία ιδέα μου, που έχει να κάνει με ταξιδιωτική εκπομπή η οποία θα παίξει σε κανάλι της Θεσσαλονίκης. Θα ήθελα να μου μεταφέρετε την εμπειρία σας προκειμένου να μην κάνω λάθη»

Τόσο απλά... Τόσο αυθόρμητα... Τόσο αληθινά!

Το τηλέφωνο έγινε όταν ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ήταν σε ταξίδι πρωτοχρονιάς στο Σεν Μόριτζ. Η απάντηση ήταν η εξής:

«Ευχαρίστως να σας βοηθήσω, αλλά τώρα είμαι σε ταξίδι με την οικογένεια μου, να τα πούμε μόλις γυρίσω στο γραφείο την ερχόμενη εβδομάδα»

Πράγματι, το τηλεφωνικό ραντεβού έγινε. Και ο Σάκης Τανιμανίδης ανέπτυξε όλο το σχεδιασμό της εκπομπής, ανέφερε τον τίτλο της και την ιδέα του format, ότι στην πραγματικότητα ήταν μια εκπομπή χαράς και διασκέδασης νεανικού περιεχομένου.

Στη συζήτηση που έγινε ο δημοσιογράφος του ανέφερε τα προβλήματα και πως θα μπορούσε να τα ξεπεράσει όπως και του έδωσε πρακτικές συμβουλές για το πως πρέπει να στήνεται η εκπομπή πριν η ομάδα φτάσει στον προορισμό. Η κουβέντα κράτησε σχεδόν μισή ώρα!

Η πηγή μου, ο γνωστός δημοσιογράφος, μου ανέφερε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης είχε πραγματικό πάθος και τρελά με την συγκεκριμένη εκπομπή.

Από την πρώτη στιγμή μου μετέφερε ο ίδιος άνθρωπος ότι κατάλαβε πως ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν η ψυχή η οργάνωση και ο χρηματοδότης της ιστορίας του World Party!

Τώρα θα σας αποκαλύψω εγώ ποιος είναι ο ρόλος του Γιώργου Μαυρίδη στην εκπομπή!

Ο ρόλος του ήταν αυτό που βλέπατε, δηλαδή, ουσιαστικά, ένας συμπρωταγωνιστής!

Ερώτημα: Θα μπορούσε να γίνει εκπομπή χωρίς το Σάκη Τανιμανίδη; Ποτέ! Γιατί;

Διότι πολύ απλά όλη την εκπομπή την έφτιαχνε ο Σάκης Τανιμανίδης! Ήταν αυτός που έκανε τις συνεννοήσεις με χορηγούς και κανάλια, ήταν αυτός που έτρεχε όλο το project, ήταν αυτός που ήταν στο μοντάζ! Γενικά ήταν ο άνθρωπος που ήταν παντού. Ήταν ο άνθρωπος που ήξερε γράμματα και ξένες γλώσσες. Ήταν η ψυχή και το όραμα της εκπομπής!

Βεβαίως ήταν και το επιχειρηματικό πνεύμα διότι κατοχύρωσε τον τίτλο στο όνομα του, πριν καν αυτός ο τίτλος γίνει οποιαδήποτε εκπομπή!

Συμπέρασμα ο Σάκης Τανιμανίδης λέει αλήθεια! Ο Γιώργος Μαυρίδης δεν θα πω ότι λέει ψέματα γιατί θα ήταν προσβλητικό, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι λέει μία δική του αλήθεια την οποία ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος, ότι είναι μόνο στο μυαλό του!

Τώρα θα μου πείτε γιατί βγήκε να τα πει αυτά τα πράγματα σ’ αυτό το χρονικό περιθώριο; Πολύ απλά ο Γιώργος Μαυρίδης είναι στα αζήτητα της τηλεόρασης μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες που έκανε μπροστά στο γυαλί!

Κάπως έπρεπε να ξαναφανεί και να ξανασυζητηθεί...

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή θέματος!