Βάσω Λασκαράκη: Βίντεο - ντοκουμέντο! Σε "αναμμένες" στιγμές στο κρεβάτι!

Και δεν είναι με τον Σουλτάτο!

Βάσω Λασκαράκη: Βίντεο - ντοκουμέντο! Σε

Σε "αναμμένες" στιγμές στο κρεβάτι η Βάσω Λασκαράκη! Υπάρχει βίντεο ντοκουμέντο και... να σημειωθεί πως δεν είναι με τον Λευτέρη Σουλτάτο!

Ο λόγος; Απλός! Το βίντεο αυτό τραβήχτηκε στο παρελθόν, όταν η ηθοποιός ήταν ακόμα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και δεν είχε γνωρίσει καν τον, πλέον, σύζυγό της!

Το βίντεο αυτό, φυσικά, που την δείχνει σε κάποιες πιο... έξαλλες καταστάσεις έχει τραβηχτεί αποκλειστικά και μόνο για τα γυρίσματα της σειράς του ALPHA, "Το σόι σου", που πρωταγωνιστεί εδώ και αρκετά χρόνια!

Κι ο άντρας που την συνοδεύει στο κρεβάτι είναι, εννοείται, ο συμπρωταγωνιστής της.

Το βίντεο αυτό δείχνει το πρόσωπο μιας πιο αισθησιακής Βάσως Λασκαράκη...

Ιδου:

Bάσω Λασκαράκη: Είπε το οριστικό «αντίο» στον «σύζυγό» της! Ήρθε το τέλος! (Βίντεο)

Η Βάσω Λασκαράκη με ένα βίντεο στο instagram είπε το «αντίο» στον «σύζυγό» της και αποκάλυψε το τέλος!

Τι συνέβη με την ηθοποιό και πρωταγωνίστρια στη σειρά «Το σόι σου» στον Alpha;

Συγκεκριμένα η Βάσω Λασκαράκη αποχαιρέτησε έπειτα από πέντε χρόνια τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Μελέτη Ηλία!

Οι δύο τους ήταν ζευγάρι στο «Σόι σου» και με αυτό το βίντεο η ηθοποιός αποκαλύπτει ουσιαστικά πως η σειρά ολοκληρώνεται φέτος, λέγοντας: «Να σε δω τώρα τι θα κάνεις χωρίς εμένα», ενώ ο συνάδελφός της απαντάει: «Θα τα λέμε τα βραδάκια… Ωραία περάσαμε».

Δείτε το βίντεο

Βάσω Λασκαράκη: Βολτάρει με μούτρα και τσάντα 980 ευρώ!

Βολτάρει με μούτρα και τσάντα 980 ευρώ η Βάσω Λασκαράκη! Αποκλειστικές φωτογραφίες, κατευθείαν από τους παπαράτσι, μόνο στο Youweekly.gr!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό χεράκι χεράκι με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο, στην Κηφισιά και η εμφάνισή της - όπως και τα νεύρα στο πρόσωπό της - μας τράβηξαν το ενδιαφέρον!

Η ομάδα του Youweekly.gr έψαξε και βρήκε όλα όσα φοράει η ηθοποιός και... εστιάσαμε στην τσάντα που κοστίζει 980 ευρώ!

Βάσω Λασκαράκη: Βίντεο - ντοκουμέντο! Σε 'αναμμένες' στιγμές στο κρεβάτι!

Η Βάσω επέλεξε δερμάτινο τζάκετ (παρόμοιο θα βρείτε με 134 ευρώ στα Pepe Jeans στο notos.gr), παντελόνι Zara (29,95), λευκά sneakers, Adidas (99,95) και τσάντα Gucci 980 ευρώ!

Βάσω Λασκαράκη: Βίντεο - ντοκουμέντο! Σε 'αναμμένες' στιγμές στο κρεβάτι!

Ωστόσο δεν μείναμε μόνο εκεί, αλλά βρήκαμε και τον λόγο που δεν είχε πολύ όρεξη!

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Το παιδί που θα τους αλλάξει τη ζωή μετά το γάμο!

Μετά το γάμο της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου, ένα παιδί θα τους αλλάξει τη ζωή.

Το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Όπως γράφει μάλιστα η RealLife και η Αλεξάνδρα Αντωνίου, οι δυο τους αφού επισημοποίησαν τη σχέση τους περίπου δύο μήνες νωρίτερα από ότι προγραμμάτιζαν, πλέον δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με ένα παιδί.

Ένα δεύτερο παιδί ωστόσο, είναι κάτι περισσότερο από καλοδεχούμενο, καθώς θα επισφραγίσει τον έρωτα της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Διέρρευσαν φωτογραφίες από τον γάμο τους! Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Δευτέρα του Πάσχα, ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια της Κρήτης και σήμερα διέρρευσαν φωτογραφίες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και η δεξίωση έλαβε χώρα στο κτήμα της οικογένειας Παπακαλιάτη, όπως σας γράψαμε και χτες!

Κουμπάρες είναι η Ρίτσα Παπακαλιάτη και η Λένια Παπακαλιάτη - γυναίκα του αδερφου του Χριστόφορου. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Λευτέρης, εργάζεται σαν σεφ στα ξενοδοχεία της οικογένειας! Μάλιστα, σήμερα το πρωί, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha, Happy Day, προβλήθηκαν και φωτογραφίες! Δείτε το σχετικό βίντεο με όλο το ρεπορτάζ:

Βάσω Λασκαράκη: Μιλάει ανοιχτά για την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Για πρώτη φορά η Βάσω Λασκαράκη μίλησε ανοιχτά για την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη μετά τον χωρισμό τους.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Omikron Κύπρου και ήταν αποκαλυπτική.

Όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε για την κόρη της Εύα και αν βλέπει σε εκείνη τον εαυτό της μικρή, απάντησε:

«Μερικές φορές ναι, μερικές φορές όχι. Δεν μοιάζουμε σε πάρα πολλά – είναι λίγο πιο εκδηλωτική, πιο απαιτητική, δεν ντρέπεται τόσο πολύ. Είναι ευαίσθητη σαν παιδί, έχει φοβερή ενσυναίσθηση με τους άλλους ανθρώπους, ενδιαφέρεται για τους γύρω της, αλλά είναι και πιο απαιτητική – κάτι που εγώ δεν είχαν σαν παιδί. Δεν διεκδικούσα τόσο πολύ τα πράγματα, όπως τα διεκδικεί τώρα η Εύα.

Την παραξενεύει που η μαμά και ο μπαμπάς δεν μένουν πια μαζί στο ίδιο σπίτι;

Το έχει καταλάβει πια. Το έχει αποδεχτεί. Με τα πισωγυρίσματά της. Κι είναι κάτι που το συζητάμε, που της το έχουμε εξηγήσει και νομίζω ότι είμαστε σε έναν πάρα πολύ καλό δρόμο πια.

Ποια είναι η σχέση σου τώρα με τον Γιάννη; Έχει τη λογική του να λειτουργεί όπως δύο χωρισμένων ανθρώπων, που έχουν ένα παιδί μαζί;

Πάντα είχαμε καλές σχέσεις – πέρα του ότι ένα διαζύγιο δεν είναι ρόδινο, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, έχει εντάσεις, έχει στενοχώρια. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι περάσαμε μεγάλες κρίσεις. Νομίζω ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή επικοινωνία για το παιδί, αλλά και γενικότερα.

Ποιο είναι εκείνο που διαφοροποιεί τον Λευτέρη, σε σύγκριση με άλλα standards που ίσως είχες για τις σχέσεις;

Είναι η διάθεση να τραβήξει μια κοινή πορεία μαζί μου. Να ανοίξει ένα δρόμο στον οποίο θα πορευόμαστε παράλληλα. Δεν πάει ο ένας να κοντράρει το δρόμο του άλλου, δεν πάει ο ένας να επιβληθεί στον άλλο, αλλά να πορευτεί μαζί με τον άλλον, δίπλα δίπλα, παίρνοντας πράγματα που του αρέσουν από εμένα και εγώ από εκείνον, μαθαίνοντας μου πράγματα και μαθαίνοντας του κι εγώ αντίστοιχα. Ξέρεις όλα είναι διαφορετικά μετά από λάθη, αποτυχίες, απολογισμούς και δουλειά με τον εαυτό μας.

Το πρόσωπό σου, τα μάτια σου, το χαμόγελό σου… λάμπουν!

Είμαι πολύ καλά! Αλλά είμαι πολύ καλά, επειδή έχω αποφασίσει να είμαι καλά. Γιατί αν δεν είμαστε καλά μόνοι μας, δεν μπορούμε να είμαστε καλά μαζί με κανέναν! Αν δεν είσαι καλά εσύ μέσα σου, αν δεν έχεις βρει τα “πατήματά” σου και να έχεις αποδεχτεί πράγματα – πρώτα απ’ όλα για τον εαυτό σου και μετά για τους άλλους – δεν μπορείς να είσαι καλά. Και σίγουρα, μετά από ένα διαζύγιο και ένα παιδί, πρέπει να το πάρεις απόφαση πως πρέπει να κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου και να είσαι καλά. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που τον αγαπάς και τον θέλεις, που επιθυμείς να είσαι μαζί του, να πορευτείς μαζί του, να κάνετε μαζί πράγματα, να πάτε ταξίδια, να μοιράζεστε κοινές εμπειρίες και σκέψεις, να κάνεις οικογένεια, παιδιά, δεν σημαίνει ότι στη συνέχει θα καταστρέψεις τη ζωή σου αν κάτι δεν πάει καλά τελικά, όπως αρχικά το ονειρεύτηκες.

Βάσω Λασκαράκη: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Δύσκολες ώρες περνάει η ηθοποιός, Βάσω Λασκαράκη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr!

Λίγο μετά την ανακοίνωση του γάμου της με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο, που έσκασε σα βόμβα στην ελληνική showbiz, τα νέα που της "χτύπησαν" την πόρτα είναι πολύ άσχημα, όπως μαθαίνω, εδώ στο Vanda's blog!

Για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία θα σας αποκαλύψω τα άσχημα αυτά νέα που έμαθε πρώτο το Youweekly.gr και σας τα μεταφέρει με κάθε λεπτομέρειας στο Vanda's.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες η νέα διοίκηση του καναλιού ALPHA εξετάζει αν μπορεί να αντέξει το κόστος για την κωμική σειρά "Το σόι σου", στο οποίο και πρωταγωνιστεί η Βάσω Λασκαράκη!

Οι πληροφορίες λένε ότι λόγω του ότι η διαφημιστική δαπάνη στην τηλεόραση έχει πέσει σε ποσοστό περίπου 20%, η συγκεκριμένη σειρά κρίνεται ως ασύμφορη και συζητιέται το ενδεχόμενο να κοπεί... και δηλαδή να μείνει χωρίς δουλειά και στον αέρα η ηθοποιός...

Συγκεκριμένα, μου μετέφεραν πως όταν το έμαθε δεν ήταν και πολύ ψύχραιμη γιατί είναι αρκετά δεμένη με το συγκεκριμένο project αλλά και με τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτό..

"Όταν το έμαθε η αλήθεια είναι το πήρε λίγο βαριά γιατί έχει περάσει πολλά σε αυτή την "παρέα" και θα της στοιχίσει αρκετά αν το κόψουν. Ο Λευτέρης προσπαθούσε να την ηρεμήσει και μετά από ώρα κατάλαβε πως δεν χρειάζεται να το παίρνει τόσο κατάκαρδα γιατί δεν έχει παρθεί ακόμα κάποια τελική απόφαση..." μου μετέφερε κοντινός άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Και η αλήθεια είναι πως οι τελικές αποφάσεις στο σταθμό, όπως αναφέρουν οι πηγές μου, από την νέα διοίκηση για το τι ακριβώς θα γίνει με την συγκεκριμένη σειρά θα παρθούν τέλος Μαϊου...

Συμπέρασμα; Η ηθοποιός βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων και έχει κάποιο περιθώριο ανάμεσα στις προετοιμασίες του γάμου που θα αρχίσουν να τρέχουν όπου να 'ναι, να ψάξει και για... καινούργια "οικονομική" στέγη...