Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Ξέφυγε από τα όρια η κατάσταση και έφτασαν ένα βήμα από τον χωρισμό;

Όλη η αλήθεια για το αγαπημένο ζευγάρι!

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Ξέφυγε από τα όρια η κατάσταση και έφτασαν ένα βήμα από τον χωρισμό;

Πότε η κατάσταση στη σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη ξέφυγε από τα όρια και έφτασαν κοντά στον χωρισμό;

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης χρόνια τώρα είναι από τα πιο διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ενώ και περιοδικά του εξωτερικού είχαν ασχοληθεί μαζί τους λόγω της καριέρας και των δύο εκτός συνόρων.

Κάθε κοινή τους εμφάνιση τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας, από τον γάμο τους τον Ιούνιο του 2003, τις πρώτες φωτογραφίες με τα παιδιά τους (σ.σ. Μελίνα και Γιώργο), μέχρι και σήμερα!

Ορισμένες φορές μάλιστα είχαν υπάρξει δημοσιεύματα για κρίση στον γάμο τους και πως το ζευγάρι είχε φτάσει κοντά στον χωρισμό.

Ωστόσο η Δέσποινα είχε μιλήσει ανοιχτά για το θέμα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Σε συνέντευξή της πριν 3 χρόνια είχε ρωτηθεί αν υπήρξαν στιγμές που η κατάσταση να ξέφυγε από τα όριά της και να έφτασε κοντά στον χωρισμό.

«Ποτέ, ποτέ», ήταν η απάντηση της τραγουδίστριας στο περιοδικό Celebrity η οποία παράλληλα είχε αναφερθεί και στο αν υπάρχει ακόμη έρωτας με τον Ντέμη: «Δεν υπάρχει ο έρωτας των πρώτων μηνών. Υπάρχει αλληλοσεβασμός και αλληλοεκτίμηση. Υπάρχει μια σχέση που χτίζεται μέρα με την ημέρα όλα αυτά τα χρόνια. Θέλει πολλή δουλειά. Όμως, για να θέλεις να δουλευτεί μια σχέση, σημαίνει ότι από πίσω υπάρχουν ισχυροί δεσμοί με τον άνθρωπό σου. Σημαίνει ότι η προσωπικότητα του άλλου δεν σε έχει ξενερώσει, δεν τον έχεις απομυθοποιήσει.

Ο Ντέμης είναι ένας άνθρωπος που σε γοητεύει με τον τρόπο που σκέφτεται. Ακόμα και η απόλυτη άποψη που μπορεί να έχει, από πίσω κρύβει μια δεοντολογία, μια ηθική, την οποία σπάνια συναντά κανείς».

Δέσποινα Βανδή: Αποκαλύπτει τα πάντα για τη σχέση με τα παιδιά της - Αυτό που δεν θα ξαναέκανε ποτέ!

Με ότι και να ασχοληθεί έχει επιτυχία. Έτσι συμβαίνει και στην οικογένειά της.

Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε ποια είναι η σχέση της με την κόρη της Μελίνα και τον γιο της Γιώργο.

«Τα πρώτα χρόνια έκανα πολύ λιγότερα πράγματα στα επαγγελματικά μου. Όλη μου η προσοχή είχε πέσει στα παιδιά μου. Δεν το μετάνιωσα ποτέ αυτό. Τώρα που έχουν μεγαλώσει μπορούμε να συνεννοηθούμε και τα καταφέρνουν καλά», είπε αρχικά η τραγουδίστρια στο Instyle.

Kαι συνεχίζει μιλώντας για την κόρη της:«Η Μελίνα με έχει περάσει ήδη στο ύψος. Είναι 1,73 μ. και είμαι 1,68 μ.και, όπως καταλαβαίνεις, είναι δύσκολο να κυκλοφορήσω έξω μαζί της χωρίς τακούνια. Ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα. Τον μετράς με καλοκαίρια και Χριστούγεννα. Μέσα από τα παιδιά συνειδητοποιείς το πόσο γρήγορα τρέχει.

Έχει τις εκρήξεις της, αλλά δεν ζορίζομαι. Έχουμε μια πολύ ωραία σχέση. Όταν πηγαίνουμε μαζί για ψώνια, υπολογίζει τη γνώμη μου κι εγώ τη δική της». Όπως λέει, όμως, φίλες δεν είναι. «Εύχομαι να βρει πολλές φίλες στη ζωή της, αλλά εγώ είμαι η μαμά της. Αυτός είναι σ ρόλος που διεκδικώ και δεν θα τον έχει ποτέ κανείς άλλος. Μάνα είμαι μόνο εγώ!.

Η Μελίνα πατάει πολύ γερά στα πόδια της. Είναι δυναμική, πολύ έξυπνη. Εγώ δεν ήμουν έτοι στα 15 μου. Δεν έχουμε καμία σχέση». Σίγουρα, όμως, έχουν ένα κοινό. «Η Μελίνα έχει θεία φωνή. Την ενδιαφέρει το τραγούδι. Δεν ξέρω τι θα κάνει τελικά, αλλά ό,τι και να αποφασίσει εγώ θα είμαι πάντα δίπλα της. Αυτό που εύχομαι για τα παιδιά μου είναι να γίνουν δύο ευτυχισμένοι ενήλικες. Εγώ και ο Ντέμης (σ.σ. Νικολαΐδης), ως γονείς, προσπαθούμε να τους δώσουμε τις βάσεις για να επιτευχθεί αυτό. Αυτοί είναι η έγνοια μας. Φυσικά, κάνουμε και λάθη ως γονείς, όπως όλοι».

Όσο για τον 12χρονο γιο της είπε: «Στον Γιώργο αρέσει το ποδόσφαιρο, αλλά το παρακολουθεί απέξω, δεν είναι ενεργός. Έχει ένα πολύ ώριμο μυαλό. Αυτό το παιδί· γεννήθηκε με μια αφοπλιστική ωριμότητα. Είναι πολύ αξιόλογος. Δεν νομίζω πως τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με το τραγούδι, αλλά του αρέσει η μουσική. Έχει φοβερή γραφή

Με την κόρη μου μπορούμε να μαλώσουμε, να υψώσω τον τόνο της φωνής μου και να διαπληκτιστούμε, ακόμα κι αν στο επόμενο τέταρτο έχει τελειώσει αυτό. Στον γιο μου δεν μπορώ να φωνάξω. Θυμάμαι όταν ήταν μικρότερος και είχε τύχει μια φορά να του βάλω" τις φωνές. Όταν είδα τα μάτια του να γεμίζουν δάκρυα, σκέφτηκα "Τι μάνα είμαι εγώ, πώς το έκανα αυτό στον γιο μου;". Από τότε δεν ξαναφώναξα ποτέ στον Γιώργο. Βέβαια, η Μελίνα μου το χτυπάει αυτό κάποιες φορές!».

H Δέσποινα Βανδή μιλά πρώτη φορά ανοιχτά: «Οι σχέσεις περνάνε από διάφορα στάδια...»

Η Δέσποινα Βανδή δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο!

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης μετρούν 20 χρόνια κοινής ζωής και έχουν δύο υπέροχα παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο.

Μιλώντας στο instyle η Δέσποινα μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, λέγοντας: «Όλες οι σχέσεις χρειάζονται προσπάθεια. Υπάρχει δουλειά από πίσω. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Στη ζωή μου στάθηκα τυχερή και έγινα μητέρα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έβαλα τελεία σε όλα τα άλλα. Το να είσαι σύντροφος θέλει δουλειά. Οι σχέσεις περνάνε από διάφορα στάδια. Όμως, πρώτα από όλα, η πιο δύσκολη σχέση που καλείται ένας άνθρωπος να δουλέψει και να βελτιώσει είναι με τον εαυτό του».