Πάολα: Σάλος με φωτογραφία που ακουμπά την γλώσσα της με γυναίκα! Ντοκουμέντο!

Κι όμως το έκανε... Και αυτή η γυναίκα είναι πολύ γνωστή!

Πάολα: Σάλος με φωτογραφία που ακουμπά την γλώσσα της με γυναίκα! Ντοκουμέντο!

Ντοκουμέντο! Σάλος με φωτογραφία της τραγουδίστριας Πάολα που ακουμπά την γλώσσα της με γυναίκα! Είναι γνωστή!

Φυσικά, να τονίσουμε πως αναφερόμαστε σε μια πολύ παλιά ανάρτηση που είχε κάνει η ίδια η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Φωτιές άναψε η φωτογραφία αυτή στο Instagram όταν αναρτήθηκε, αφού δείχνει την αγαπητή τραγουδίστρια με γυναικεία αιθέρια ύπαρξη να ακουμπούν τις γλώσσες τους! Η αλήθεια είναι πως η τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει, σε τολμηρά στιγμιότυπα αλλά αυτό μας άφησε άφωνους... Ποια ήταν όμως η γυναίκα που ακουμπούσαν τις γλώσσες τους;

Στα χέρια της Αστυνομίας η Πάολα! Καρέ-καρέ η σύλληψή της! Της πέρασαν χειροπέδες!

Ο λόγος για την Μαρία Μαζωνάκη, αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη που είναι πολυ καλή φίλη με την τραγουδίστρια, έτσι λοιπόν τρβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία!

Δείτε την φωτογραφία στο Youweekly.gr

Πάολα: Σάλος με φωτογραφία που ακουμπά την γλώσσα της με γυναίκα! Ντοκουμέντο!

Πάολα: Σε κατάσταση σοκ! Εγκλωβισμένη στην κακοκαιρία!

Σε κατάσταση σοκ η τραγουδίστρια, Πάολα! Βρέθηκε εγκλωβισμένη στην κακοκαιρία και τα ντοκουμέντα ανατριχιάζουν! Τι ακριβώς συνέβη;

Τη χθεσινή βραδιά θα τη θυμάται σίγουρα η Πάολα ως μία από τις πιο τρομακτικές της ζωής της αφού την ώρα που τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο στο Δρέπανο Αχαΐας και ενώ έξω μαινόταν η κακοκαιρία,πλημμύρισαν τα πάντα και έπρεπε να φύγει, μαζί με τους περίπου 1000 θαμώνες του μαγαζιού.

Η βροχή έξω έπεφτε για περίπου τρεις ώρες με αποτέλεσμα να υπερχειλίσει το ποτάμι που βρισκόταν ακριβώς δίπλα, έτοιμο να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του.

Οι 1000 και πλέον θαυμαστές της Πάολας που είχαν σπεύσει να την απολαύσουν στις ερμηνείες της διαπίστωσαν πως δεν μπορούσαν να βγουν και να φύγουν και έτσι έπρεπε να καλέσουν την Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβιστούν.

Οι Αρχές, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, σε συνεργασία με την «Ολυμπία» οδό έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών και έτσι τα αυτοκίνητα κατάφεραν να φύγουν από τον αυτοκινητόδρομο.

Κάποιοι από τους θαμώνες χρειάστηκε να φύγουν από το σημείο με λεωφορείο που επιστρατεύτηκε για να απεγκλωβιστεί ο κόσμος από το νυχτερινό κέντρο μιας και ο χείμαρρος έδειχνε έτοιμος να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του.

Βέβαια, υπήρξαν και εκείνοι που λόγω της κακοκαιρίας και των δύσκολων συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την ώρα στο σημείο, εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους, ευτυχώς χωρίς να θρηνήσουμε θύματα.

Πάολα: Το διπλό χτύπημα της μοίρας! Ψυχολογικά «τσακισμένη» η τραγουδίστρια....

Ψυχολογικά τσακισμένη είναι η τραγουδίστρια Πάολα με το διπλό χτύπημα της μοίρας που δέχτηκε!

Η τραγουδίστρια το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στο «Βινύλιο» και ο Αντώνης Κανάκης της ζήτησε να μιλήσει για τον Παντελή Παντελίδη, έτσι όπως εκείνη τον έζησε και τον γνώρισε, αλλά και για τον πατέρα της!

Η Πάολα μίλησε για το φιλαράκι της-όπως τον αποκάλεσε- και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε πώς έφυγε από τη ζωή. Η ίδια, περιέγραψε πως έκανε μπάνιο όταν άκουσε τη μητέρα της να τη φωνάζει. Στην τηλεόραση έδειχναν το τροχαίο και εκείνη είχε μείνει παγωμένη και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.

Στην συνέχεια, δάκρυσε μιλώντας για τον πατέρα της!

H Πάολα, τόνισε ότι πιστεύει πώς ο πατέρας της ζει και αρνείται να δεχτεί πως έχει φύγει από τη ζωή. Αυτός είναι και ο λόγος που στην αρχή έλεγε πώς έχει πάει ένα ταξίδι, ενώ τώρα λέει ότι βρίσκεται στον Παράδεισο.

Η ίδια, αναφέρθηκε στον πατέρα της με πολύ τρυφερά λόγια και μάλιστα τον αποκάλεσε «λιοντάρι».....

Η τραγουδίστρια εξήγησε γιατί είχε γράψει όταν τον είχε χάσει πώς στην προηγούμενή της ζωή τον ονειρεύτηκε και σε αυτή τον είχε για μπαμπά. Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Συγκινεί η Πάολα! Το μεγάλο μυστικό που ραγίζει καρδιές!

Το μεγάλο μυστικό της Πάολα που ραγίζει καρδιές ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η κίνηση ανθρωπιάς της τραγουδίστριας, συγκινεί.

Μετά την κίνηση της να πληρώσει τα έξοδα νοσηλείας συντοπίτη της από την Χαλκιδική, ο οποίος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο εξωτερικό, ακόμη μια πράξη της συγκινεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Λοιπόν συνδράμει και συνεισφέρει οικονομικά αλλά και σε είδη πρώτης ανάγκης σε 6 οικογένειες της Θεσσαλονίκης που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Η Πάολα έχει στενούς της συνεργάτες οι οποίοι κρατούν επικοινωνία με τις οικογένειες και στην συνέχεια ενημερώνουν την ίδια.

«Είναι κοινό μυστικό στη Θεσσαλονίκη αυτό. Και δεν συμβαίνει τώρα, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια» αποκαλύπτει πηγή στο Λοιπόν.

Πάολα: Αυτό είναι το τετραψήφιο ποσό που έδωσε στο προσωπικό του μαγαζιού μετά τον τσακωμό με τον Σφακιανάκη!

Η Παόλα αποχώρησε από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, ρίχνοντας βόμβα στην νυχτερινή Αθήνα!

Ωστόσο η γνωστή τραγουδίστρια πλήρωσε το προσωπικό μετά την αποχώρησή της.

Μπορεί γύρω από το συγκεκριμένο θέμα να ακούστηκαν πολλά, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση της χορεύτριας του Νότη Σφακιανάκη, Κατερίνας Βασιλείου, η οποία έγραψε στα social media πως το Σάββατο δεν πληρώθηκε κανείς και όλα είναι ψέματα!

Σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη και το newspistol αυτό δεν ισχύσει, καθώς η Πάολα έδωσε 5.000 ευρώ για το προσωπικό!

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Τα χρήματα που δόθηκαν στο προσωπικό του Γκάζι Live είναι 5000 ευρώ και στάλθηκαν χθες το μεσημέρι από στενό συνεργάτη της αγαπημένης τραγουδίστριας. Τα 3000 ευρώ πήγαν σε σερβιτόρους και βοηθούς , τα 1000 ευρώ στις κοπέλες με τα λουλούδια και τα υπόλοιπα στα παιδιά της κουζίνας ( λάντζα – μάγειρες ).