Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η σχέση της με την κόρη της Άννας Βίσση! Όλη η αλήθεια!

Όλες οι αποδείξεις στο φως της δημοσιότητας!

Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η σχέση της με την κόρη της Άννας Βίσση! Όλη η αλήθεια!

Αυτή είναι η σχέση της Αννίτας Πάνια με την κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία. Όλη η αλήθεια με αποδείξεις.

Μπορεί ο Νίκος Καρβέλας να έχει χωρίσει από την τραγουδίστρια, αλλά και από την παρουσιάστρια με την οποία έχει αποκτήσει επίσης ένα παιδί, οι σχέσεις και των τριών είναι άψογες.

Η Άννα Βίσση, είναι πολύ καλή καλή φίλη με την Αννίτα Πάνια, αφού το παρελθόν τους τις ενώνει. Δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει σε κοινές δημόσιες εξόδους, ενώ έχουν κάνει και κοινές αναρτήσεις στα social media.

Αννίτα Πάνια η σχέση της με την κόρη της Άννας Βίσση

Αννίτα Πάνια η σχέση της με την κόρη της Άννας Βίσση

Μάλιστα, Αννίτα Πάνια είχε βρεθεί και στο πλατό του Star Academy στην πρεμιέρα, και ο φωτογραφικός φακός τις είχε απαθανατίσει.

Αννίτα Πάνια η σχέση της με την κόρη της Άννας Βίσση

Αννίτα Πάνια η σχέση της με την κόρη της Άννας Βίσση

Στο πλατό μαζί τους είχε βρεθεί επίσης και η Σοφία Καρβέλα με την οποία η παρουσιάστρια έχει πολύ καλές σχέσεις. Οι δυο γυναίκες δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, αντιθέτως η Σοφία Καρβέλα είναι πολύ χαρούμενη που η Αννίτα Πάνια της χάρισε ένα αδερφάκι.

Αννίτα Πάνια η σχέση της με την κόρη της Άννας Βίσση

Επικό: Όταν πήγε να κάτσει στο σκαμπό της Αννίτας Πάνια και έπεσε! Βίντεο "κλάμα"

Βίντεο κλάμα φέρνει στη δημοσιότητα το Youweekly.gr με το πιο επικό σκηνικό της ελληνικής τηλεόρασης! Όταν πήγε να κάτσει στο σκαμπό της Αννίτας Πάνια και απλά... έπεσε!

Όλοι θυμόμαστε την εκπομπή της παρουσιάστριας "Παρατράγουδα" στον ALPHAtv και τα ευτράπελα που φιλοξενούσε κατά καιρούς αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το περιστατικό με το σκαμπό και την Αννίτα να φωνάζει έντρομη "Έπεσε, έπεσε".

Τα λόγια είναι περιττά και μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις!

Δείτε το βίντεο και προσπαθήστε απλά να μην γελάσετε, εμείς δεν τα καταφέραμε:

Αννίτα Πάνια: Τα συγκινητικά λόγια στην εκπομπή της για τον θάνατο του πατέρα της!

Η Αννίτα Πάνια έχασε τον πατέρα της πριν λίγες ημέρες και σήμερα στην εκπομπή της είπε ορισμένα συγκινητικά λόγια για τις δύσκολες ώρες που πέρασε.

Η παρουσιάστρια του Epsilon ήταν κανονικά στο πόστο της, παρά το πένθος και ντυμένη στα μαύρα.

Συγκεκριμένα η Πάνια είπε: «Εδώ είμαστε, έτοιμοι. Καλησπέρα σας, γεια σας, χρόνια πολλά σε όλους! Χριστός Ανέστη! Υγεία και χαρά! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις συλλυπητήριες ευχές για τον μπαμπά μου. Να είστε όλοι καλά, να έχετε υγεία, χαρά, ευτυχία και πάμε παρακάτω. Να είμαστε όλοι καλά.

Οφείλω να σας ευχαριστήσω που ήσασταν κοντά μου όλες αυτές τις μέρες. Επειδή δεν το έχω πολύ εγώ με τα συλλυπητήρια κι επειδή δόξα τω Θεώ η ζωή συνεχίζεται, να είμαστε όλοι καλά. Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που γνωρίζω κι εκείνους που δεν γνωρίζω, τους γνωστούς και άγνωστους προς εμένα και την οικογένειά μου προς εμένα και την οικογένειά μου, για τις ευχές. Ήταν πολλές και ήταν και πολύ συγκινητικές. Ευχαριστώ».

Αννίτα Πάνια: Έτσι πέθανε ο πατέρας της! Τα ανατριχιαστικά της λόγια...

Σοκαρισμένη είναι η Αννίτα Πάνια, με τον θάνατο του πατέρα της! Ποια είναι η αιτία θανάτου του όμως;

Όπως αποκάλυψε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Ανδρέας Πάνιας, δικηγόρος στο επάγγελμα, έδωσε πολύχρονη μάχη αλλά δεν τα κατάφερε....

Η κηδεία του πατέρα της Αννίτας Πάνια , ο οποίος έφυγε από Αλτσχάιμερ θα γίνει την Πέμπτη στις 4 το απόγευμα στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.

O πατέρας της Αννίτας Πάνια

Τι είχε αναφέρει η Αννίτα για τον πατέρα της το 2016

Στο «Parole» της Αννίτας Πάνια βρέθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στον πρόσφατο χαμό της μητέρας του από τη νόσο Αλτσχάιμερ, εκφράζοντας την πεποίθηση του πως αν και λένε πως οι άνθρωποι λόγω της ασθένειας δεν είναι σε θέση να καταλαβαίνουν, ο ίδιος πιστεύει πως έχουν επαφή.
«Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει επικοινωνία μέχρι να φύγει ο άνθρωπος, όπως η μάνα μου η συγχωρεμένη που έφυγε από Αλτσχάιμερ, που λέγαν μερικοί «δεν καταλαβαίνει», εγώ πιστεύω πως υπάρχει επαφή.»


Τα λόγια του βύθισαν για λίγο σε σκέψεις την Αννίτα Πάνια η οποία εξομολογήθηκε πως περνά ακριβώς το ίδιο με τον πατέρα της: «Ψιλοκόλλησα με το Αλτσχάιμερ γιατί ζω το ίδιο με τον μπαμπά μου, σε πολύ προχωρημένο στάδιο κι αν πραγματικά αντιλαμβάνονται αυτοί οι άνθρωποι αυτό που τους συμβαίνει είναι και λίγο εώς πολύ άγριο.» Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της εδώ...

Αννίτα Πάνια: Μόλις ανακοίνωσε τα ευχάριστα! Η μεγάλη στιγμή ήρθε!

Η Αννίτα Πάνια μόλις ανακοίνωσε τα ευχάριστα και η μεγάλη στιγμή ήρθε!

Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά η Αννίτα Πάνια πήρε θέση στις φήμες που τις τελευταίες ημέρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και τη θέλουν να παντρεύεται με τον Νίκο Σαμοΐλη! Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια απάντησε με ένα τραγούδι του πρώην συζύγου της, Νίκου Καρβέλα για το αν παντρεύεται ξανά ή όχι.

«Σας απαντώ με το τραγούδι “Δεν Παντρεύομαι” του Νίκου Καρβέλα, αλλά με τη φωνή της Λίτσας Διαμάντη», είπε με το γνώριμο ύφος της η παρουσιάστρια στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά. Η ίδια παράλληλα επιβεβαίωσε ότι είναι μια χαρά τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική της ζωή!

Αννίτα Πάνια: Στο πλευρό της ο Νίκος Σαμοΐλης αυτές τις στιγμές... Τι συνέβη;

Τι συνέβη κι αυτές τις στιγμές είναι στο πλευρό της Αννίτας Πάνια ο σύντροφός της Νίκος Σαμοΐλης; Το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Δύσκολες ώρες πέρασε τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια του EPSILON αφού ο θάνατος του πατέρας της την καταρράκωσε κυριολεκτικά. Ωστόσο, τώρα, λίγους μήνες μετά φαίνεται πως προσπαθεί να ορθοποδήσει...

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, τώρα που το τέλος της σεζόν αυτής έφτασε και όλα τα κανάλια κάνουν διαπραγματεύσεις για τη νέα τηλεοπτική "φουρνιά" η Αννίτα Πάνια βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι OPEN για να αναλάβει μια δική της εκπομπή!

Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισε πως θέλει να αλλάξει κανάλι και να εξελιχθεί και εννοείται πως σε κάθε της απόφαση βρίσκεται κοντά της και την στηρίζει ο δικός της άνθρωπος! Άλλωστε σε συνέντευξη του είχε αποκαλύψει τα συναισθήματά του για εκείνη χωρίς ενδοιασμούς...

Οι ώρες για εκείνη είναι ώρες αγωνίας γιατί την ενδιαφέρει πολύ η επαγγελματική της εξέλιξη! Ούτως ή αλλιώς έχει δείξει πως είναι γυναίκα καριέρας...

Αννίτα Πάνια: Ντύνεται νυφούλα για δεύτερη φορά; Όλη η αλήθεια!

Ντύνεται νυφούλα για δεύτερη φορά η Αννίτα Πάνια; Όλη η αλήθεια μόνο στο Youweekly.gr!

Αποκαλύψεις φωτιά θα σας κάνω μέσα από το Vanda's blog για την σχέση της παρουσιάστριας του EPSILON με το Νίκο Σαμοΐλη! Τελικά ανεβαίνουν ή όχι τα σκαλιά της εκκλησίας;

Σύμφωνα με πάρα μα πάρα πολύ έγκυρη πηγή μου, η οποία προέρχεται από το πολύ κοντινό περιβάλλον της παρουσιάστριας, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα η Αννίτα να παντρευτεί, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον, και όχι μόνο το Νίκο αλλά και οποιονδήποτε άλλο!

Αννίτα Πάνια: Ντύνεται νυφούλα για δεύτερη φορά; Όλη η αλήθεια!

Η Αννίτα είναι κατά όλου αυτού του σκηνικού, δηλαδή εκκλησίες, νυφικά, προετοιμασίες, γαμήλιες τελετές και τα σχετικά! Ο ένας και μοναδικός γάμος που είχε κάνει ήταν με το Νίκο Καρβέλα! Και τότε μάλιστα είχε δηλώσει πως, εντάξει... το έκανε μια φορά κι άλλη δεν θα υπάρξει!

Αννίτα Πάνια: Ντύνεται νυφούλα για δεύτερη φορά; Όλη η αλήθεια!

Οπότε, μπορεί η παρουσιάστρια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του οικονομολόγου - δημοσιογράφου, ωστόσο, δεν σκέφτεται σε καμία των περιπτώσεων να φορέσει λευκό νυφικό! Άλλωστε, ο Νίκος, που την ζει καθημερινά ξέρει πως δεν είναι πολύ θετική με όλο αυτό και δεν τον νοιάζει! Όπως μου ανέφεραν και σας μεταφέρω στο Vanda's blog, ούτε εκείνος είναι ιδιαίτερα ξετρελαμένος με γάμους κλπ, οπότε... άμα δεν ταιριάζανε...