Ζωή Λάσκαρη - αποκάλυψη: Είπε ψέμματα για να κερδίσει ένα... στέμμα! Όλα στη φόρα...

Το περιστατικό που δεν γνώριζε σχεδόν κανείς! Αποκάλυψη τώρα!

Ζωή Λάσκαρη - αποκάλυψη: Είπε ψέμματα για να κερδίσει ένα... στέμμα! Όλα στη φόρα...

Όλα στη φόρα για την Ζωή Λάσκαρη και τα ψέμματα που είπε για να κερδίσει ένα μόνο... στέμμα! Ένα περιστατικό από το παρελθόν που έρχεται στο φως της δημοσιότητας...

Γεννημένη στις 12 Δεκεμβρίου του 1944 μπορεί να έγινε γνωστή με αυτό το όνομα, όμως το πραγματικό της όνομα ήταν Ζωή Κουρούκλη.

Με αυτό το όνομα πήρε μέρος στα καλλιστεία του 1959 και κέρδισε. Στέφθηκε Σταρ Ελλάς σε ηλικία μόλις 15 ετών, συγκεντρώνοντας πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Ήταν μια συντηρητική εποχή και η συμμετοχή στα καλλιστεία μπορούσε να στιγματίσει την ηθική μιας κοπέλας.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις! Ο Κουτουμάνος είχε πάρει τη Μάρθα από την Ζωή Λάσκαρη! "Δεν την άφηνε να βλέπει το παιδί"

Η νεαρή καλλονή δεν φοβήθηκε τα κακόβουλα σχόλια και πήρε την απόφαση να περπατήσει στη γέφυρα της ομορφιάς. Λέγεται ότι η επιθυμία της να συμμετάσχει στο διαγωνισμό ήταν τόσο μεγάλη, που δήλωσε ψευδή ηλικία (δύο χρόνια μεγαλύτερη) για να της επιτρέψουν τον περίπατο στην πασαρέλα.

Ζωή Λάσκαρη - αποκάλυψη: Είπε ψέμματα για να κερδίσει ένα... στέμμα! Όλα στη φόρα...

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στο κοσμικό κέντρο «Αστέρια» της Γλυφάδας. Μις Ελλάς ανακηρύχθηκε η νεαρή Υακίνθη Καραβίτη και η στέψη έγινε από την Ιταλίδα ηθοποιό Κερίμα. Σχεδόν ένα μήνα μετά, η Ζωή Κουρούκλη βρέθηκε στο Λονγκ Μπιτς της Νέας Υόρκης για τις ανάγκες του διαγωνισμού Μις Υφήλιος. Ο Τύπος της εποχής δημοσίευσε φωτογραφία από την προετοιμασία των φιναλίστ.

Μπορεί σε εκείνο το διαγωνισμό η Ζωίτσα να μην κέρδισε κάποιο τίτλο, με τη συμμετοχή της στα καλλιστεία όμως, κέρδισε το εισιτήριο για τον ελληνικό κινηματογράφο.

Ζωή Λάσκαρη - αποκάλυψη: Είπε ψέμματα για να κερδίσει ένα... στέμμα! Όλα στη φόρα...

Και όπως απέδειξε η πορεία της στον χώρο, το εισιτήριο αυτό ήταν διαρκείας. Ο Γιάννης Δαλιανίδης εντόπισε μέσω των καλλιστείων τη νεαρή καλλονή και την επέλεξε για πρωταγωνίστρια στην ταινία του «Κατήφορος». Ο ίδιος, μαζί με τον Φιλοποίμην Φίνο, της άλλαξαν το όνομα από Κουρούκλη σε Λάσκαρη για να μην την μπερδεύουν με την διάσημη τότε τραγουδίστρια, Ζωή Κουρούκλη, που ήταν ξαδέλφη της. Μία λαμπρή καριέρα ξεκίναγε....

Η Ζωή Λάσκαρη πριν τις πλαστικές! Με ποια κόρη της ήταν δίδυμη; Κουτουμάνου ή Λυκουρέζου;

Με ποια κόρη της ήταν δίδυμη η Ζωή Λάσκαρη πριν τις πλαστικές; Με την Μάρθα Κουτουμάνου ή την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου; Έχουμε ντοκουμέντα...

Η Ζωή Λάσκαρη έφυγε ξαφνικά στις 18 Αυγούστου του 2017 από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Έζησε μια ζωή μέσα στα φώτα, υπήρξε μια πραγματική σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Στο ξεκίνημά της, όμως, δεν ονομαζόταν Λάσκαρη. Το πραγματικό της όνομα ήταν Κουρούκλη, Ζωή Κουρούκλη.

Η γεννημένη το 1944 Ζωή Κουρούκλη έκανε το ντεμπούτο της στα φώτα της τότε ελληνικής σόουμπιζ συμμετέχοντας στα καλλιστεία του 1959. Δεν πήγε με το όνομά της, αλλά με το ψευδώνυμο «Αμαρυλλίς».

Δύο χρόνια αργότερα ο Γιάννης Δαλιανίδης, με τον οποίο έχουν κοινή καταγωγή, την επιλέγει για πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ο Κατήφορος» το 1961. Η τεράστια επιτυχία της ταινίας έκανε την Λάσκαρη μία από τις μεγαλύτερες σταρ της εποχής και μόνιμη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, υπογράφoντας αποκλειστικό συμβόλαιο με τη σημαντικότερη ελληνική εταιρία παραγωγής, τη Φίνος Φιλμ. Από τότε πρωταγωνίστησε σε πολύ μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες και στα περισσότερα είδη ταινιών της εποχής (κωμωδία, κοινωνικό δράμα, μιούζικαλ) κατά την χρυσή περίοδο του ελληνικού κινηματογράφου.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου - Μάρθα Κουτουμάνου: Τι άλλο άφησε στην διαθήκη της εκτός από την βίλα η Ζωή Λάσκαρη; Αποκάλυψη τώρα!

Ο βιογράφος της Λάσκαρη, τονίζει, ότι η ηθοποιός δεν πήγαινε στον πλαστικό επειδή φοβόταν τα γηρατειά αλλά από συνήθεια!

«Της είπα ότι δεν με ενδιέφερε να γράψω ιστορίες για τον Τόλη, τον Κουτουμάνο, τα παιδιά της. Ήθελα να γράψω κάτι πιο προσωπικό, πιο εσωτερικό. Να περιγράψω τις αγωνίες της, τις φοβίες της, τις πεποιθήσεις της. Ποιες ήταν οι αντιλήψεις της, από τον Θεό και την τέχνη μέχρι τις πλαστικές. Δεν είχε καμία αγωνία για τον χρόνο. Το ζήτημα των αισθητικών επεμβάσεων γινόταν εκ παραδρομής.

Απλώς συνέβαινε. Ξέρεις, πώς σηκωνόμαστε το πρωί και πίνουμε μια κούπα καφέ για να ξυπνήσουμε, το ίδιο συνέβαινε και με τη Ζωή. Έτσι πήγαινε στον πλαστικό. Από συνήθεια. Έκανε χαβαλέ με αυτό το θέμα. Δεν ήταν ταυτισμένες οι πλαστικές με κάποια πιθανή αγωνία της για τα γηρατειά. Μου έλεγε: “Ο θάνατος είναι θέλημα θεού. Αυτός θα αποφασίσει πότε θα με πάρει”», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Σιδέρης.

Η Ζωή Λάσκαρη πριν τις πλαστικές! Με ποια κόρη της ήταν δίδυμη; Κουτουμάνου ή Λυκουρέζου;

Πριν τις πλαστικές ήταν έτσι...

Η Ζωή Λάσκαρη πριν τις πλαστικές! Με ποια κόρη της ήταν δίδυμη; Κουτουμάνου ή Λυκουρέζου;

Οι κόρες της...

Η Ζωή Λάσκαρη πριν τις πλαστικές! Με ποια κόρη της ήταν δίδυμη; Κουτουμάνου ή Λυκουρέζου;

Ζωή Λάσκαρη: Ο άγνωστος "γιος" της θρυλικής ηθοποιού! Δείτε το πρόσωπό του...

Δείτε το πρόσωπό του άγνωστου "γιου" της θρυλικής ηθοποιού, Ζωής Λάσκαρη! Αποκάλυψη τώρα...

Δεν ήταν μόνο σταρ, ντίβα ή όπως αλλιώς θέλει κανείς να τη χαρακτηρίσει. Η Ζωή Λάσκαρη ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ένα μυστικό της που έρχεται στο φως, το επιβεβαιώνει ξανά.

Όταν το απόγευμα της 18ης Αυγούστου, όταν έγινε γνωστό πως πέθανε η Ζωή Λάσκαρη, ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος, αποχαιρετούσε τη «γυναίκα που με μεγάλωσε», λίγοι φαντάστηκαν το λόγο.

Το αποκαλύπτει η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη, μιλώντας τη Δευτέρα (21.08.2107) στην εφημερίδα Espresso. Το μεγάλο μυστικό της Ζωής Λάσκαρη.

Ζωή Λάσκαρη: Πώς είναι σήμερα η βίλα της στο Πόρτο Ράφτη! Η θέα που "κόβει" την ανάσα!

Ζωή Λάσκαρη: Ο άγνωστος

«Ο Νικόλας ήταν και «παιδί» της! Τον πρωτοείδε ηλικία 2 χρόνων να τραγουδά σε μια εκπομπή στο «Αν θυμηθείς στο όνειρό μου» και αμέσως επικοινώνησε μαζί μας για να μας ανακοινώσει πως επιθυμούσε να συμβάλει οικονομικά στο μεγάλωμά του.

Ζωή Λάσκαρη: Ο άγνωστος

Από εκείνη την ημέρα, λοιπόν, και για πολλά χρόνια μετά η Ζωή Λάσκαρη κατέθετε χρήματα, με τη συμφωνία αυτό να μη δημοσιοποιηθεί ποτέ. Όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σωπάσω», λέει η Μαίρη Μπάρκουλη.

Η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη λέει πως είχε καταλάβει πως κάτι κακό θα συνέβαινε εξαιτίας ενός ονείρου που είχε δει. «Το βράδυ της Πέμπτης είδα στον ύπνο μου τον Ανδρέα. Κρατούσε ένα κρυστάλλινο μπολ και μου ζήτησε να το γεμίσω με ρόδια. Ύστερα ξάπλωσε στο πάτωμα, που ήταν όμως γεμάτο νερό.

Ζωή Λάσκαρη: Ο άγνωστος

«Σήκω, γλυκέ μου, να πέσεις στο κρεββάτι. Θα γίνεις μούσκεμα» του είπα κι εκείνος μου απάντησε πως αυτά τα νερά δεν ήταν δικά του. Το μεσημέρι της επόμενης έμαθα για τον θάνατό της και κατάλαβα πως τα νερά ήταν τα δάκρυά μας».

Όπως λέει, η Ζωή Λάσκαρη και ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν «υπέροχοι φίλοι. Ποτέ δεν βγήκε να πει κακή κουβέντα για εκείνον, όπως συνέβη με άλλες συναδέλφους του».

Ζωή Λάσκαρη: Ο άγνωστος

Όταν πριν από σχεδόν ένα χρόνο, ήταν 23 Αυγούστου 2016, ο Ανδρέας Μπάρκουλης έφευγε από τη ζωή, εκείνη τον είχε αποχαιρετίσει ένα συγκινητικό post και μια φωτογραφία τους από ταινία στην οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει.