Αλήθεια τώρα; Το μικρό στην φωτογραφία είναι ηθοποιός από το "Τατουάζ"! Καταλαβαίνετε ποια;

Δεν παίζει να την βρείτε ποτέ!

Αλήθεια τώρα; Το μικρό στην φωτογραφία είναι ηθοποιός από το

Καταλαβαίνετε ποια ηθοποιός από το "Τατουάζ" είναι το μικρό στην κεντρική φωτογραφία; Αλήθεια τώρα δεν παίζει να το βρείτε...

H η όμορφη ηθοποιός από τη Λεμεσό, ενσάρκωνε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Το Τατουάζ» , το ρόλο της φιλόδοξης δημοσιογράφου.

Αλήθεια τώρα; Το μικρό στην φωτογραφία είναι ηθοποιός από το Τατουάζ! Καταλαβαίνετε ποια;

Η αστυνομικός του Τατουάζ έχει... φονικό κορμί!

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Tv Έθνος, ο συγκεκριμένος ρόλος την ιντρίγκαρε πάρα πολύ. Παρακολουθούσε μάλιστα αντίστοιχες παρουσιάστριες που κάνουν εκπομπές με αυτό το θεματολόγιο για να δει τον τρόπο που προσεγγίζουν το θέμα. Τη βοήθησαν πολύ και οι εκπομπές της Αγγελικής Νικολούλη, που είναι μοναδική στο είδος της.

Ο λόγος για την Χριστίνα Κυριάκου.

Αλήθεια τώρα; Το μικρό στην φωτογραφία είναι ηθοποιός από το Τατουάζ! Καταλαβαίνετε ποια;

Αν θα μπορούσε να επέλεγε έναν άλλο ρόλο στο σήριαλ, θα ήταν αυτός της Μαργκώ Νίβεν. « Πολυσύνθετος ρόλος, δύσκολος, δυναμικός και κάτι μακριά από μένα. Η μαγεία σε αυτό το επάγγελμα είναι να υποδύεσαι πράγματα και καταστάσεις που δεν ταιριάζουν απαραίτητα στον χαρακτήρα σου», είχε πει η ίδια στο Tv Έθνος.

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το "Τατουάζ"! Θα σας πέσει το σαγόνι...

Αποκλειστικό υλικό στο Youweekly.gr! Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το "Τατουάζ" κι αν δείτε τις φωτογραφίες θα σας πέσει σίγουρα το σαγόνι!

Η λαμπερή πρωταγωνίστρια του "Τατουάζ" ανοίγει για πρώτη φορά το σπίτι της και εξομολογείται στο Youweekly.gr και πως κατάφεραν με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη να έχουν καλύτερη σχέση σήμερα, απ'ότι ως παντρεμένοι. Το ίδιο περιγραφική θυμάται την ώρα που λύγισε μπροστά στα μάτια των γιων της αλλά και την στιγμή που αγάπησε την σέξι πλευρά της.

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το

Ο λόγος για την Μυρτώ Αλικάκη...

Παραδέχεται ότι από μικρή αυτό που την ξεχώριζε ως παιδί ήταν το πείσμα της να κατακτήσει τον κόσμο. Δεν έχει σημασία το μέγεθος όσο το ότι επρόκειτο για έναν ολόδικό της κόσμο προσαρμοσμένο στα «θέλω», τις ανησυχίες και τα όνειρα που κουβαλούσε στις βαλίτσες των παιδικών της αναμνήσεων ξεκινώντας το ταξίδι της από το Ρέθυμνο.

Μυρτώ Αλικάκη: Απαντάει για τις τολμηρές ερωτικές σκηνές στο "Τατουάζ" και επιτίθεται στους σεμνότυφους!!! (βίντεο)

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το

Μια διαδρομή που σήμερα, μεταφρασμένη σε έναν άψυχο αριθμό, δανείζεται κάτι από τη γοητεία των 45, ωστόσο σε μια πιο βαθύτερη ανάλυση αντανακλά τη λάμψη δύο υπέροχων γιων –καρπούς ενός μεγάλου έρωτα που έζησε με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Λαγούτη– και μιας 24χρονης καριέρας με προσεκτικά βήματα και επιλογές που θα της χάραζε με περηφάνια «ΤΑΤΟΥΑΖ» στο κορμί της.

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το

Έχω την αίσθηση ότι η χρονιά που έφυγε ήταν μια από τις καλύτερες της ζωής σου.

Έτσι όπως το λες το αισθάνομαι και εγώ, Γιώργο μου, και ειδικά στα επαγγελματικά, καθώς τόσο την παράσταση «Το ψέμα» όπου συμπρωταγωνιστώ μαζί με τον Θοδωρή, τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Κωνσταντίνο Κάππα στο «Μικρό Παλλάς» όσο και το σίριαλ «Τατουάζ» στον Alpha τα αγάπησε πολύ ο κόσμος αλλά κι εγώ. Το 2018 μου έκανε ποδαρικό με έναν πυρετό, για να δούμε τι θέλει να πει!..

Μιλάει όλη η Ελλάδα για το σίριαλ.

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το

Μου θυμίζει πολύ την εποχή που γύριζα την «Αναστασία», το μεράκι που είχαμε όλοι οι ηθοποιοί με έναν μόνο στόχο, να αρέσει το αποτέλεσμα στον κόσμο.

Μου δίνεις αφορμή να σε ρωτήσω τώρα τι ήταν εκείνο που σε τρέλανε τότε, η ξαφνική δημοσιότητα ή τα πολλά χρήματα που μπήκαν στην τσέπη σου;

Αποκλειστικό: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε ηθοποιό από το

Ποια χρήματα, παιδάκι μου, πήρα λίγα ελάχιστα για εκείνον τον ρόλο.αφού ήμουν παντελώς άγνωστη τότε. Ναι, ήταν γοητευτική η ξαφνική αποδοχή από τον κόσμο, όμως νιώθω πιο καλά όταν βλέπω ότι μετά από 24 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά συνεχίζει να υφίσταται αυτή η εκτίμηση και πιστεύω ότι με θεωρούν καλή ηθοποιό.