Πέτρος Κωστόπουλος: Το σαλόνι του είναι "μαγεία"! Ο κόκκινος καναπές που δεν μπορείς να μην κοιτάξεις...

Θα πάθετε την πλάκα σας!

Πέτρος Κωστόπουλος: Το σαλόνι του είναι

Ο κόκκινος καναπές που δεν μπορείς με τίποτα να μην κοιτάξεις βρίσκεται στο σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου! Το σαλόνι του είναι μια "μαγεία"!

Παρά το φορτωμένο του επαγγελματικό πρόγραμμα βρίσκει πάντα χρόνο για τον ίδιο αλλά και για την οικογένεια του, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του.

Ο γνωστός παρουσιαστής ως λάτρης των social media δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, στον λογαριασμό του στο Instagram.

Πέτρος Κωστόπουλος: Αδιανόητο κι όμως! Αυτή είναι η πραγματική του ηλικία!

Πριν από λίγο καιρό, λοιπόν, ο Πέτρος Κωστόπουλος έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους το εντυπωσιακό σαλόνι του σπιτιού του, στο οποίο περνάει χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές σε ένα διάλειμμα από τη φορτωμένη του καθημερινότητα.

Ο ίδιος έχει μεγάλη αγάπη στην μαγειρική και έτσι ετοίμασε ένα πιάτο με παϊδάκια και πατάτες τηγανητές, σε συνοδεία με χωριάτικη σαλάτα.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού του Πέτρου Κωστόπουλου.

Πέτρος Κωστόπουλος: Το σαλόνι του είναι 'μαγεία'! Ο κόκκινος καναπές που δεν μπορείς να μην κοιτάξεις...

Πέτρος Κωστόπουλος: Αν δείτε την μηχανή του θα πάθετε σοκ! Φωτογραφίες με την κόκκινη «κουκλάρα»!

Σίγουρα αν δείτε την μηχανή του Πέτρου Κωστόπουλου θα πάθετε σοκ! Φωτογραφίες με την κόκκινη «κουκλάρα» που δεν αποχωρίζεται λεπτό!

Ο ίδιος, έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι δεν του αρέσει να οδηγεί αυτοκίνητο και προτιμά να «αλώνει» τους δρόμους με την κόκκινη μηχανή του!

Ο Πέτρος, έχει στην κατοχή του μια σούπερ μηχανή σε κατακόκκινο χρώμα, την οποία μάλιστα δεν διστάζει να οδηγεί χειμώνα - καλοκαίρι αφού έχει τονίσει ότι πάνω της νιώθει ελεύθερος και... ανέμελος! Δείτε την μηχανάρα του και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό:

Πέτρος Κωστόπουλος: Η καυτή μελαχρινή που είχε περάσει από την ζωή του! Φωτογραφίες - τρυφερότητας!

Πέτρος Κωστόπουλος: Αν δείτε την μηχανή του θα πάθετε σοκ! Φωτογραφίες με την κόκκινη «κουκλάρα»!Πέτρος Κωστόπουλος: Αν δείτε την μηχανή του θα πάθετε σοκ! Φωτογραφίες με την κόκκινη «κουκλάρα»!Πέτρος Κωστόπουλος: Αν δείτε την μηχανή του θα πάθετε σοκ! Φωτογραφίες με την κόκκινη «κουκλάρα»!

Πέτρος Κωστόπουλος: Φωτογραφίες από την βίλαρα που "έχασε" ο επιχειρηματίας! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό...

Δείτε φωτογραφίες από την βιλάρα που "έχασε" ο επιχειρηματίας, Πέτρος Κωστόπουλος και σίγουρα θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Το Youweekly.gr γυρνάει τον χρόνο πίσω...

Μπορεί κάποτε να είχε στην κατοχή του 2.700 τετραγωνικά, σε περιοχές πανάκριβες όπως η Φιλοθέη και η Μύκονος, αλλά η ζωή έχει τους δικούς της κανόνες και το πλήρωμα του χρόνου είδε τις εντυπωσιακές κατοικίες να περνούν σε άλλα χέρια. Ο λόγος για τα ακίνητα του κατά τα άλλα δαιμόνιου επιχειρηματία Πέτρου Κωστόπουλου που, μετά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, είδε τη βίλα της Φιλοθέης να περνά στα χέρια του επιχειρηματίαΕυάγγελου Παπαευαγγέλου (μέτοχος και κορυφαίο στέλεχος της Jumbo του Απόστολου Βακάκη) έναντι του ποσού των 4,7 εκατομμυρίων ευρώ. Ενός ποσού πολύ χαμηλότερου από την αρχική τιμή εκκίνησης που είχε οριστεί στα 8 εκατομμύρια ευρώ για τη βίλα που βρίσκεται μέσα σε ένα οικόπεδο 1,2 στρεμμάτων και έχει συνολική επιφάνεια 1.242,23 τμ. Το θέμα της πώλησης της βίλας αποκάλυψε από νωρίς το πρωί της Τρίτης το mononews.gr

Τζένη Μπαλατσινού - Πέτρος Κωστόπουλος: Οι γυμνές στο γραφείο του και οι φωνές! «Είστε βλάχοι»!

Η υπερπολυτελής βίλα του επιχειρηματία, επί της πλατείας Δροσοπούλου, χωρίζεται σε τέσσερα επίπεδα και διαθέτει όλα τα κομφόρ. Συγκεκριμένα, στο υπόγειο, έκτασης 528 τ.μ., υπήρχαν γυμναστήριο, play room, ξενώνες – δωμάτια προσωπικού, χώροι οι οποίοι δεν συνηθίζονται σε σπίτια «κοινών θνητών».

Στο ισόγειο, έκτασης 280 τ.μ., υπήρχε ένα μεγάλο και ευρύχωρο καθιστικό όπου κυριαρχούσε το ξύλο. Τα έπιπλα ήταν σε γήινες αποχρώσεις, ενώ ιδιαίτεροι ήταν οι μεγάλοι καναπέδες που βρίσκονταν στο κέντρο του δωματίου. Επίσης, υπήρχε μια επιβλητική βιβλιοθήκη, αλλά και υπερυψωμένο ταβάνι που ενωνόταν με τον πρώτο όροφο. Στο ίδιο επίπεδο υπήρχε μια σκουρόχρωμη ξύλινη τραπεζαρία, ενώ δεν μπορούμε να μην παραλείψουμε το πανέμορφο καθιστικό με τις μεγάλες τζαμαρίες, που οδηγούσαν στην εντυπωσιακή πισίνα στο εξωτερικό μέρος του σπιτιού. Τέλος, το ισόγειο περιελάμβανε μια σύγχρονη κουζίνα με όλο τον απαραίτητο και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, καθώς είναι γνωστό πως ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μαγειρική.

Περνώντας στον πρώτο όροφο της κατοικίας, εμβαδού 252,63 τ.μ, συναντά κανείς τις ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες που επί Κωστόπουλου-Μπαλατσινού τουλάχιστον ακολουθούσαν τις επιταγές του μινιμαλισμού και της μοντέρνας αισθητικής.

Φυσικά, από το σπίτι του πρώην εκδότη δεν θα μπορούσε να λείπει ένα δωμάτιο που λειτουργούσε ως χώρος εργασίας του, όπως είναι το γραφείο, έκτασης 182 τ.μ. στον δεύτερο όροφο.

Πέτρος Κωστόπουλος: Φωτογραφίες από την βίλαρα που

Πέτρος Κωστόπουλος: Φωτογραφίες από την βίλαρα που

Πέτρος Κωστόπουλος: Φωτογραφίες από την βίλαρα που

Πέτρος Κωστόπουλος: Φωτογραφίες από την βίλαρα που

Πέτρος Κωστόπουλος: Φωτογραφίες από την βίλαρα που

Πέτρος Κωστόπουλος: Εσπευσμένα στο αστυνομικό τμήμα! Τι συνέβη;

Εσπευσμένα στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε ο παρουσιαστής Πέτρος Κωστόπουλος και έχουμε όλο το ρεπορτάζ με το τι συνέβη!

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «’Ολα Λάθος» θέλησε μέσω της εκπομπή του στο Open να ξεκαθαρίσει ένα μεγάλο ζήτημα, το οποίο υπάρχει τις τελευταίες μέρες στα social media.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε, πως έχει πέσει θύμα απάτης από μια εταιρία και προσπαθεί να κερδίσει την δικαστική διαμάχη.

Συγκεκριμένα είπε: «Πού έχουμε φτάσει εμείς με τα social media να μην ελέγχεται απολύτως τίποτα! Στην ουσία, έβγαινε μια διαφήμιση στο Facebook διαρκώς και στο Instagram, ότι εγώ όταν πήγα στους Κου Κου, στο πρωινό του Star, είχα πει ότι αγόρασα κάτι …coins και έβγαλα 2,3 εκατομμύρια. Στην συνέντευξη δεν ειπώθηκε απολύτως τίποτα! Αυτό δημιουργεί μια κατάσταση απάτης εις βάρος μου, άρα δείχνει εμένα απατεώνα σε σχέση με άλλους. Πήγα στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ψάχνουν να τους εντοπίσουν. Το Facebook είναι μια αλητεία, όλος ο πλανήτης το έχει κατηγορήσει. Εμένα μου έχει γυρίσει το κρανίο ανάποδα αυτή τη στιγμή! Μου στέλνουν μηνύματα και που λένε “Άντε πάλι τα οικονόμησες;”. Αυτό που δημιουργεί πολλά προβλήματα ακόμη και δικαστικά. Πρόκειται για χοντρή απάτη».

Πέτρος Κωστόπουλος: Στη φόρα τα πάντα για την αμύθητη περιουσία του παρουσιαστή! Τα λεφτά και οι δυσκολίες