Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Αποκάλυψη της ηλικίας του συζύγου της Λάσκαρη! Αυτό τον αριθμό γράφει πάνω η ταυτότητά του...

Όντως τώρα;

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Αποκάλυψη της ηλικίας του συζύγου της Λάσκαρη! Αυτό τον αριθμό γράφει πάνω η ταυτότητά του...

Αυτός είναι ο αριθμός που γράφει πάνω η ταυτότητα του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, του συζύγου της Ζωής Λάσκαρη! Αποκάλυψη της ηλικίας του!

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Κατάγεται από οικογένεια με παράδοση στη δικηγορία και στην πολιτική. Είναι γιος του Παυσανία Λυκουρέζου, που διετέλεσε Υπουργός Εσωτερικών της Κυβέρνησης Παπάγου, ανηψιός του αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, εφοπλιστή και αντιστασιακού Παναγιώτη Λυκουρέζου και εγγονός του δικηγόρου και υπουργού Κωνσταντίνου Λυκουρέζου. Φοίτησε στο Εκπαιδευτήριο «Ι. Μ. Παναγιωτόπουλος» και σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, απ' όπου αποφοίτησε το 1957.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Αποκάλυψη της ηλικίας του συζύγου της Λασκαράκη! Αυτό τον αριθμό γράφει πάνω η ταυτότητά του...

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος (γενν. 4 Φεβρουαρίου 1934) - άρα σήμερα είναι 85 ετών- είναι γνωστός Έλληνας ποινικολόγος.

Τη δεκαετία του 1950 ασχολήθηκε με την ξιφασκία, στην οποία μάλιστα αναδείχθηκε πανελληνιονίκης το 1955 στο ξίφος μονομαχίας, καθώς και με την κολύμβηση στον Παναθηναϊκό.[4] Ιδιώτευσε ως δικηγόρος αναλαμβάνοντας το δικηγορικό γραφείο που είχε ιδρύσει ο παππούς του το 1910. Με την εγκαθίδρυση της Χούντας των Συνταγματαρχών διέφυγε στο εξωτερικό με την τότε συζυγό του, από όπου επέστρεψε το 1974. Τον Σεπτέμβριο του ιδίου έτους ήταν ο πρώτος που κατέθεσε μήνυση κατά των πρωταιτίων του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967 επί εσχάτη προδοσία.

Η αποκάλυψη που "καίει" τον Λυκουρέζο! «Έφαγε τα λεφτά της Λάσκαρη με την Καλογρίδη»!

Σε πρώτο γάμο είχε νυμφευθεί την Αμερικανοβραζιλιάνα φωτογράφο, κοινωνιολόγο και πρώην φωτομοντέλο Αλίσια Κοριολάνο. Όταν επιβλήθηκε το Πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, κατέφυγε μαζί της στην Αγγλία, όπου το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τον Ιάσονα και τη Μαρίνα, τα οποία γεννήθηκαν με τρία χρόνια διαφορά.[1] Επέστρεψε μόνος του -καθώς είχε στο μεταξύ χωρίσει- στην Ελλάδα μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας το 1974. Από το 1976 ήταν νυμφευμένος με την ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη μέχρι τον θάνατό της το 2017. Απέκτησαν μαζί μία κόρη, την Μαρία-Ελένη.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Αυτή είναι η άγνωστη κόρη του συζύγου της Ζωής Λάσκαρη! Το πρόσωπό της είναι αγγελικό...

Το πρόσωπό της άγνωστης κόρης του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, του συζύγου της Ζωής Λάσκαρη, είναι αγγελικό! Δείτε την, αυτή είναι!

Το ότι ο γνωστός δικηγόρος έχει μια κόρη, τη Μαρία-Ελένη, μαζί με την ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη όλοι το ξέρουμε. Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό, είναι ότι έχει και άλλη μία, από τον πρώτο του γάμο με τη Βραζιλιάνα Αλίσια Κοριολάνο, τη Μαρίνα Λυκουρέζου-Κοριολάνο.

Μάλιστα, από το συγκεκριμένο γάμο ο δικηγόρος έχει και έναν γιο, τον Ιάσονα, ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό.
Την Μαρίνα γνώρισε ο ελληνικός τύπος όταν με τον πατέρα της παρακολούθησαν την όπερα Κάρμεν στο Ηρώδειο.

Μάρθα Κουτουμάνου: Μάχη με τα ναρκωτικά για την κόρη της Ζωής! Η ανατριχιαστική αποκάλυψη....

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Αυτή είναι η άγνωστη κόρη του συζύγου της Ζωής Λάσκαρη! Το πρόσωπό της είναι αγγελικό...

Δίπλα στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο καθόταν μια γοητευτική κοπέλα με υπέροχα μάτια.
Η μητέρα της είναι πρώην φωτομοντέλο, φωτογράφος και νυν κοινωνιολόγος, λέγεται Αλίσια Κοριολάνο και είναι Αμερικανοβραζιλιάνα. Η Μαρίνα γεννήθηκε στο Παρίσι, πέρασε την εφηβεία της στη Βραζιλία και στη συνέχεια έζησε για πολλά χρόνια στο Λονδίνο, όπου και σπούδασε στο SOAS -School of Oriental and African Studies- University of London.

H Μαρίνα Κοριολάνο-Λυκουρέζου μεγάλωσε με τη μητέρα της και τον κατά τρία χρόνια μεγαλύτερο αδελφό της Ιάσονα, καθώς οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν πολύ μικρή. Εργάστηκε για κάποιο διάστημα στην Αθήνα διατηρώντας στο Κολωνάκι τη δική της γκαλερί ονόματι «Cats & Marbles» με πράγματα από την Ανατολή, παλιά έπιπλα, παλιά αντικείμενα, όλα πολύ γουστόζικα και ιδιαίτερα.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Αυτή είναι η άγνωστη κόρη του συζύγου της Ζωής Λάσκαρη! Το πρόσωπό της είναι αγγελικό...

Η γνωριμία της με τον χημικό Γιάννη Ζαγοριανάκο θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής και τελικά οι δύο σύντροφοι θα αποφασίσουν από κοινού να εγκαταλείψουν την Αθήνα προκειμένου να ζήσουν μόνιμα και να οργανώσουν ένα νέο επιχειρηματικό project στην Αίγινα.
Διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία, μεράκι, όραμα και, κυρίως, αγάπη για καθετί φυσικό, στήνουν την εταιρεία Cool Soap.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Αυτή είναι η άγνωστη κόρη του συζύγου της Ζωής Λάσκαρη! Το πρόσωπό της είναι αγγελικό...

Ο Γιάννης Ζαγοριανάκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Μεγάλωσε στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής και στην Αθήνα. Το 1981 πήγε στο Λονδίνο για να σπουδάσει Βιομηχανική Χημεία και Σχέδιο στο City University του Λονδίνου. Εργάστηκε στην έρευνα στο Λονδίνο ως το 1993 και έπειτα επέστρεψε στην Αθήνα. Από το 1995 ζωγραφίζει και πειραματίζεται με κατασκευές, παρακολουθώντας σεμινάρια γλυπτικής και ζωγραφικής στην Αθήνα, το Λονδίνο και την Ινδία. Κατά καιρούς εκθέτει τα έργα του σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις. Το 1997 ίδρυσε την Kuenta, μέσα από την οποία προωθεί την τέχνη της χειροτεχνίας, δουλεύοντας διάφορα υλικά και ψάχνοντας πάντα για νέες τεχνικές. Το 2010, δημιούργησε το The Booze Market, μια ζωντανή αγορά στην οποία τεχνίτες και χειροτέχνες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν και να προωθήσουν τις δημιουργίες τους.
Το 2013, μαζί με την Μαρίνα Κοριολάνο-Λυκουρέζου, ίδρυσε την εταιρεία The Cool Projects, με βασικό προϊόν τα Cool Soap, τα οποία παρασκευάζονται με ελληνικό, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, και τα οποία συμπληρώνονται από μια γκάμα άλλων προϊόντων. Ζει και εργάζεται μεταξύ της Αίγινας και της Αμοργού.

iefimerida.gr