Αθηνά Ωνάση: Φωτογραφίες μέσα και έξω από το αρχοντικό της! Η μπανιέρα είναι όλα τα λεφτά...

Θα πάθετε πλάκα!

Αθηνά Ωνάση: Φωτογραφίες μέσα και έξω από το αρχοντικό της! Η μπανιέρα είναι όλα τα λεφτά...

Φωτογραφίες μέσα και έξω από το αρχοντικό της Αθηνάς Ωνάση! Είναι καλύτερο κι από παλάτι αλλά η μπανιέρα είναι πραγματικά όλα τα λεφτά!

Πρόκειται για μια υπερπολυτελή κατοικία 480τμ στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών! Η έπαυλη είναι χτισμένη μέσα σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 6 μαρμάρινα μπάνια, μια μοντέρνα κουζίνα και φυσικά όλες τις ανέσεις που η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση “επιβάλλεται” να έχει. H κίνηση έκπληξη της Αθηνάς Ωνάση! Τι ετοιμάζει;

Αθηνά Ωνάση: Ποια είναι η ηλικία της; Θα σας πέσουν τα μαλλιά!

Η κατοικία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κλασική με πινελιές μοντέρνου. Από το εξωτερικό της μας προδιαθέτει για ένα αρκετά ακριβό και κλασικό σπίτι χολιγουντιανών προδιαγραφών. Το στοιχείο της πέτρας χρησιμοποιείται σε αρκετά σημεία της οικίας ενώ το γκρι και το λευκό είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στην εξωτερική όψη της έπαυλης.

Το εσωτερικό της πάλι, είναι εξαιρετικά φωτεινό εξαιτίας των μεγάλων παραθύρων και των χρωματικών επιλογών που προσδίδουν ζεστασιά στο χώρο. Από τα ομορφότερα σημεία του σπιτιού είναι η αυλή με τους φοίνικες και την πισίνα.

Δείτε φωτογραφίες:

Αθηνά Ωνάση: Φωτογραφίες μέσα και έξω από το αρχοντικό της! Η μπανιέρα είναι όλα τα λεφτά...

Αθηνά Ωνάση: Φωτογραφίες μέσα και έξω από το αρχοντικό της! Η μπανιέρα είναι όλα τα λεφτά...

Αθηνά Ωνάση: Φωτογραφίες μέσα και έξω από το αρχοντικό της! Καλύτερο κι από παλάτι...

Αθηνά Ωνάση: Δεν μπήκε ποτέ τέλος στην κατάρα της οικογένειας της! Η αποβολή και η κατάθλιψη!

Δεν μπήκε ποτέ τέλος στην οικογένεια της Αθηνάς Ωνάση, αφού ακολούθησε και την ίδια. Οι άγνωστες στιγμές πριν την αποβολή και την κατάθλιψη.

Στην αρχή της σχέσης της με τον Αλβάρο, ήταν πολύ ευτυχισμένοι, με τον ίδιο να είναι πολύ πιστός στην σχέση τους. Όμως, ένα τραγικό γεγονός τα άλλαξε όλα.

«Είχε εκτιμήσει πόσο τον στήριξε στο μεγάλωμα της κόρης του, την οποία αντιμετώπισε σαν δικό της παιδί», αναφέρει το δημοσίευμα πορτογαλικού site το οποίο έφερε στη φόρα πράγματα που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Στη συνέχεια αποκαλύπτεται το τραγικό γεγονός που έφερε τη μεγάλη ανατροπή στη σχέση του ζευγαριού και τη σταδιακή φυγή του Αλβάρο από τη σχέση που τον οδήγησε στην αγκαλιά άλλων γυναικών.

Αθηνά Ωνάση: Αυτό είναι το χρηματικό ποσό που διεκδίκησε ο Αλβάρο από το διαζύγιό τους!

Αθηνά Ωνάση κατάρα οικογένειας

Στα δύο πρώτα χρόνια του γάμου τους η Αθηνά Ωνάση έμεινε έγκυος. Κάτι που από τη μία τη χαροποίησε απίστευτα, καθώς θα προχωρούσε στη δημιουργία της δικής της οικογένειας με τον Αλβάρο, από την άλλη όμως την άγχωσε και τη στρέσαρε απίστευτα.

«Η Αθηνά άργησε να αποκαλύψει στον Αλβάρο την εγκυμοσύνη της, γιατί φοβόταν», αποκαλύπτει πηγή που βρισκόταν κοντά στο ζευγάρι, σύμφωνα και πάλι με το δημοσίευμα του πορτογαλικού περιοδικού, ενώ όταν η Ωνάση ανακοίνωσε στο σύζυγο της το χαρμόσυνο νέο, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, καθώς οι συμβουλές του να προσέχει και να ξεκουράζεται την άγχωσαν ακόμα περισσότερο.

Το κακό τελικά που φοβόταν η Αθηνά ήρθε: Απέβαλε ένα βράδυ μετά από φρικτούς πόνους και αιμορραγία. Διακομίσθη στο νοσοκομείο, αλλά ήταν πολύ αργά. Το παιδί είχε χαθεί χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψει ούτε μια στιγμή η ζωή της ίδιας.

Αθηνά Ωνάση: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Αλβάρο! Καταγγελία βόμβα από call girl!

Αθηνά Ωνάση κατάρα οικογένειας

Βυθίστηκε στην κατάθλιψη

Ο Αλβάρο μετά το χαμό του παιδιού στάθηκε στο πλευρό της, όμως από την πλευρά της συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Απομακρύνθηκε από εκείνον βυθιζόμενη στην κατάθλιψη και σύμφωνα με τις φήμες της εποχής στη νευρική ανορεξία.

«Το σπίτι τους στη Βραζιλία μετατράπηκε σε νεκροταφείο», αναφέρει το δημοσίευμα.

Τα χειρότερα όμως δεν είχαν έρθει ακόμα.

Η Αθηνά μετά από μια περίοδο ανάρρωσης, απέφευγε να συζητήσει το θέμα και αφοσιώθηκε στα άλογά της.

Όταν όμως ο Αλβάρο επέμεινε, η Αθηνά του πέταξε τη μεγάλη βόμβα:

Δεν ήθελε να ξαναπροσπαθήσουν να κάνουν παιδί γιατί φοβόταν την κατάρα των Ωνάσηδων.

Κάπου εκεί ξεκίνησε να γράφεται το τέλος της πολύκροτης σχέσης.

Τα ταξίδια του Αλβάρο με διάφορες προφάσεις γίνονταν όλο και πιο συχνά και σε αυτά έβρισκε παρηγοριά και ευχαρίστηση στην παρέα άλλων γυναικών.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Αθηνά Ωνάση γνώριζε από την πρώτη στιγμή τα πάντα, αλλά δεν την ενδιέφερε, γιατί ήταν βυθισμένη στην κατάθλιψη, την οποία προσπαθούσε να ξεπεράσει με ιππασία, συνεδρίες ψυχοθεραπείες αλλά και την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Όταν τελικά ένιωσε καλύτερα και προσπάθησε να διεκδικήσει και πάλι το σύζυγό της, ήταν πλέον πολύ αργά. Ο Αλβάρο είχε χάσει κάθε ενδιαφέρον για εκείνη και για την κοινή τους ζωή και την έβλεπε απλά το πορτοφόλι. Έτσι, μετά την αποκάλυψη της απιστίας μπήκε μπροστά το διαζύγιο. Με τον Ντόντα να έχει ήδη κάνει έναν ακόμη γάμο με τη Βραζιλιάνα δημοσιογράφο Ντενίζ Σεβέρο και την Αθηνά να παραμένει μόνη της και απομονωμένη στο Βέλγιο.

Πηγή: Λοιπόν

Αθηνά Ωνάση: Γάμος στην οικογένεια! Τους γύρισε την πλάτη και δεν πήγε!

Γάμος στην οικογένεια της Αθηνάς Ωνάση, ωστόσο η χρυσή κληρονόμος τους γύρισε την πλάτη και δεν πήγε!

Η Αθηνά διατηρεί πολύ κακές σχέσεις με την οικογένεια του πατέρα της!

Ο ετεροθαλής αδερφός της Αθηνάς Ωνάση, ο Ερίκ-Κριστόφ Ρουσέλ, παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες, σε μια λαμπρή τελετή στη Ρωσία, την αγαπημένη του, Αλία Μαλινόφσκαγια.

Ο γάμος έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, με αρκετούς καλεσμένους, αλλά και μια απουσία, αυτή της Αθηνάς Ωνάση.

Είναι γνωστό πως δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με την οικογένεια του πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ και αυτός είναι και ο λόγος που απουσίαζε από τον γάμο. Με εξαίρεση την αδερφή της, Σαντρίν Ρουσέλ, κρατάει αποστάσεις από την υπόλοιπη οικογένεια, αλλά παραμένει ερωτηματικό το αν ήταν κιόλας καλεσμένη στον γάμο ή όχι.

Αθηνά Ωνάση: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Αλβάρο! Καταγγελία βόμβα από call girl!

Ο Ερίκ-Κριστόφ Ρουσέλ, είναι μόλις λίγους μήνες πιο μικρός από την Αθηνά Ωνάση και η γέννησή του ήταν το μεγάλο σκάνδαλο εκείνης της εποχής, καθώς ο Ρουσέλ ήταν παντρεμένος με την Χριστίνα Ωνάση, αλλά είχε αφήσει έγκυο την ερωμένη του, τότε, Μαριάν Λαντχάγκε.

Αθηνά Ωνάση: Γάμος στην οικογένεια! Τους γύρισε την πλάτη και δεν πήγε!