Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτόν τον ηθοποιό ήθελε να παντρευτεί αλλά της είπε "όχι"! Δείτε το πρόσωπό του...

Θα παρατούσε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ για χάρη του!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτόν τον ηθοποιό ήθελε να παντρευτεί αλλά της είπε

Αυτόν τον ηθοποιό ήθελε να παντρευτεί η Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά της είπε "όχι"! Δείτε το πρόσωπό του... Αποκάλυψη τώρα...

Ενας από τους μεγαλύτερους ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου πέθανε σήμερα 1η Μαρτίου, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Φαίδων Γεωργίτσης, τον οποίο αποκαλούσαν «Έλληνα Τζέιμς Ντιν» - αν και εκείνος προτιμούσε τον Μάρλον Μπράντο - ήταν ο αδιαμφισβήτητος γόης της ελληνικής κινηματογραφικής showbiz.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο! Τι γράφτηκε με κόκκινα γράμματα στον τάφο της;

Καθιερώθηκε στη συνείδηση του κοινού από τη συμμετοχή του στα «Κόκκινα Φανάρια» και ξεχώρισε για το ταλέντο του στις ταινίες της Finos Films «Οι θαλασσιές οι χάντρες», «Νύχτα γάμου», «Ένας ιππότης για τη Βασούλα», «Μια κυρία στα μπουζούκια» και άλλες.

Πριν παντρευτεί τη δεύτερη σύζυγό του Μπέτσυ, ο Φαίδων Γεωργίτσης έζησε ένα μεγάλο έρωτα με την ηθοποιό Μπέτυ Αρβανίτη. Υπήρξαν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της λεγόμενης «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου και συμπρωταγωνιστές στην επιτυχημένη κωμική ταινία «Νύχτα γάμου» (1967).

Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι γνώρισε την Μπέτυ Αρβανίτη στο θέατρο του Κάρολου Κουν, ερωτεύτηκαν και σε λίγο καιρό παντρεύτηκαν: «Με την Μπέτυ γίναμε ζευγάρι στη σχολή κι αργότερα παντρευτήκαμε. Δεν ταιριάζαμε όμως ως χαρακτήρες. Οι καβγάδες μας θα μπορούσαν να γίνουν θέμα σε έργο του Στρίνμπεργκ. Το βαθύτερο ρήγμα στη σχέση μας όμως ήταν όταν αποφάσισε, χωρίς να με ρωτήσει, να ρίξει το παιδί μας. Εκείνη είχε ήδη ένα γιο και δεν ήθελε άλλο παιδί. Εγώ όμως ήθελα οικογένεια, παιδιά. Μετά από αυτό η σχέση είχε ξεφτίσει. Χωρίσαμε τρία χρόνια αργότερα».

Σε άλλη συνέντευξή του μιλώντας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πει: «Με την Αλίκη πηγαίναμε για γάμο. Ζήσαμε μοναδικό καλοκαίρι το ’63, γεμάτο πάθος. Εγώ γύριζα τότε «Τα κόκκινα φανάρια». Εκείνη λοιπόν γύριζε στα ίδια στούντιο με τον Παπαμιχαήλ και με έναν Τούρκο το «Χτυποκάρδια στο θρανίο» σε τουρκική βερσιόν. Μου έλεγε ότι είμαι ο τύπος που της άρεσε πάρα πολύ. Γαλανά μάτια, ζυγωματικά, θεληματικό πηγούνι και τέτοια. Μου έλεγε επίσης ότι πολλοί πρωταγωνιστές τής την έπεφταν τότε, αλλά εκείνη γούσταρε εμένα. Όμως εγώ εκείνη την εποχή ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Μπέτυ Αρβανίτη, η οποία χώρισε τον άντρα της για μένα. Εγώ ήμουν πιτσιρικάς τότε. Μου την έπεσε λοιπόν η Βουγιουκλάκη, δεν θα ενδώσω; Άλλωστε την εποχή εκείνη ήταν προσόν να πηγαίνεις με πολλές γυναίκες. Δεν θεωρούνταν μειονέκτημα ο άνδρας να απατά τη γυναίκα, αλλά η γυναίκα τον άνδρα. Έτσι δεν θεώρησα ότι είχα απιστήσει απέναντι στην Μπέτυ για χάρη της Βουγιουκλάκη… Ήταν πολύ καλή και τσαχπίνα. Πήγαμε μαζί και διακοπές εκείνο το καλοκαίρι στη Χαλκίδα. Η Αλίκη από τη δεύτερη μέρα που τα φτιάξαμε, μου ζήτησε να παντρευτούμε. Με πήγε στη μάνα της την κυρία Έμυ και μπροστά της μου ζήτησε να παντρευτούμε. Από την άλλη, η Αλίκη καθημερινά ερχόταν στο φτωχικό μας σπίτι στη Νέα Σμύρνη και έβλεπε τη μάνα μου. Ο έρωτας της Αλίκης για μένα ήταν και η αρχή για να χαλάσει η σχέση μου με την Μπέτυ. Αν και μείναμε μαζί με την Μπέτυ για πολλά χρόνια, ωστόσο ήταν ένα γεγονός που μας στιγμάτισε».

Μια από τις σπάνιες φορές που η Ελληνίδα ηθοποιός Μπέτυ Αρβανίτη μίλησε για τη σχέση της με τον Φαίδωνα Γεωργίτση ήταν στο στούντιο του TheTOC τον Φεβρουάριο του 2018: «Ήταν μια πολύ έντονη σχέση με τον πρώτο μου σύζυγο, Φαίδωνα Γεωργίτση, και πολύ νεανική θα έλεγα. Ναι, ήταν μια σχέση δυνατή και νεανική», είχε παραδεχτεί για τη σχέση αυτή.

Όσο για το ερώτημα «Τζένη ή Αλίκη;», ο Φαίδων είχε αποκαλύψει: «Η Τζένη ήταν κοσμική κυρία, η Αλίκη ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Τη ζωή μου θα μπορούσα να τη ζήσω με την Αλίκη. Υπήρξε ένα φλερτ αλλά κινδύνευα να γίνω κύριος Βουγιουκλάκης και δεν ήθελα. Ήθελα να παραμείνω ο κύριος Γεωργίτσης».

Με πληροφορίες από Μηχανή του Χρόνου, People, TheTOC.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Στη φόρα η άγνωστη σχέση της με έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες! Αποκάλυψη - τώρα!

Αποκάλυψη τώρα! Η άγνωστη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες, τον Mr. Jumbo!

Tο πλάνο ήταν ξεκάθαρο, μα παρουσίαζε εξ αρχής περισσότερες δυσκολίες κι από τον τετραγωνισμό του κύκλου με τη χρησιμοποίηση ενός ισοσκελούς τριγώνου.

Και, εδώ που τα λέμε, ήταν απολύτως λογικό. Οι άνθρωποι προσπαθούσαν να κλείσουν μια γυναίκα που βρισκόταν στην καλύτερη φάση της υποκριτικής καριέρας της, διέθετε δικό της θίασο, ενώ οι ταινίες του Φίνου στις οποίες πρωταγωνιστούσε συνέτριβαν με σινεφίλ ευκολία τα ρεκόρ εισπράξεων κάθε φορά που έβγαιναν στις αίθουσες.

Χριστίνα Βακάκη: Η κόρη του Mr Jumbo με μαγιό μετά την εγκυμοσύνη!

Άλλωστε, μιλούσαμε για την εθνική μας σταρ, εκείνη που κάθε της ανάσα- ειδικά αν αυτή είχε παρθεί λάθος- γινόταν πρώτη είδηση, κάθε της κίνηση talk of the town, κάθε της «περιπέτεια» αφορμή για να σταθούν συζητήσεις επί συζητήσεων μέχρι τελικής λεκτικής πτώσης.


Μιλούσαμε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τη γυναίκα που άπαντες, μαγεμένοι από την ομορφιά της, αποκαλούσαν «κούκλα».

Κι αυτό ακριβώς το «κούκλα» ήταν που θέλησε να… εκμεταλλευτεί το δαιμόνιο επιχειρηματικό δίδυμο των Γιώργο και Φίφη Βακάκη.

Φυσικά, όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα κατάφερε.

Αλίκη Βουγιου-κουκλάκι

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Στη φόρα η άγνωστη σχέση της με έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες! Αποκάλυψη - τώρα!

Πηγή φωτογραφίας: elgrecoandlyratoys.org

Μέχρι τότε είχε γίνει, στα τέλη των 50s, το πρόσωπο μονάχα μίας διαφήμισης (της Φιξ). Επιλεκτική όπως ήταν, έπρεπε να περάσει σχεδόν μια ολόκληρη δεκαετία προκειμένου να δεχτεί να «πρωταγωνιστήσει» σε κάτι εκτός κινηματογράφου ή θεάτρου- και για να πειστεί χρειαζόταν η κατάλληλη πρόταση.

Το 1967, λοιπόν, ο πατέρας του Mr. Jumbo και η σύζυγός του πλησίασαν την Αλίκη και της πρότειναν να φτιάξουν μια κούκλα κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν της πασίγνωστης ηθοποιού, ούτως ώστε να εκτοξευτεί στην αγοραστική στρατόσφαιρα η βιομηχανία τους, η θρυλική El Greco, και να μπορέσει να πάρει σημαντικό μερίδιο της πίτας από το εργοστάσιο «Κεχαγιάς» (που είχε την πρωτοκαθεδρία στις κούκλες εκείνη την περίοδο).

Κάπως έτσι, λοιπόν, το ζεύγος πλησίασε την Αλίκη και της κατέθεσε την πρότασή του. Αρχικά το πράγμα φάνηκε να στραβώνει περισσότερο κι από φάτσα πατέρα όταν η κόρη του φέρνει για πρώτη φορά το φίλο της να τον γνωρίσει.

Ο λόγος; Οι αστρονομικές οικονομικές απαιτήσεις της Βουγιουκλάκη, η οποία, σύμφωνα με τον παρασκηνιακό θρύλο της εποχής, ζήτησε τον ουρανό με τα περισσότερα άστρα από αυτά που τον κοσμούν τα βράδια με την παρουσία τους.

Πάνω, όμως, που το πράγμα φάνηκε να ναυαγεί σαν τον Ντι Κάπριο στον Τιτανικό, το σκηνικό άλλαξε άρδην: ένα δεύτερο ραντεβού κανονίστηκε λίγο καιρό μετά και οι δύο πλευρές έδωσαν, εν τέλει, τα χέρια- χωρίς να γίνεται σαφές ποιος εκ των δύο «υποχώρησε» στο οικονομικό κομμάτι.

Ήταν, λοιπόν, επίσημο: η κούκλα Αλίκη θα έβγαινε στην αγορά.

Αρκεί, βέβαια, να μπορούσε να ξεπεραστεί ένα βασικό πρόβλημα…

Στην Ιταλία, κούκλα μου, στην Ιταλία

Τα πάντα ήταν έτοιμα, όμως υπήρχε ένα ενοχλητικό κατασκευαστικό αγκάθι που τρυπούσε τα σχέδια της παραγωγής: η El Greco διατηρούσε δύο εργοστάσια, ένα στην Αθήνα και ένα στην Ζάκυνθο, όμως κανένα εκ των δύο δε διέθετε τα μηχανήματα για να μπορέσει να φτιάξει την κούκλα.

Έτσι, η ελληνική εταιρία απευθύνθηκε σε μια ιταλική προκειμένου να κατασκευάσει το προϊόν που θα έφερε το όνομα της νο1 διασημότητας της χώρας. Η El Greco θ’ αναλάμβανε την συναρμολόγηση των κομματιών που θα έστελνε το ιταλικό εργοστάσιο, την τοποθέτηση των ματιών στο πρόσωπο, το γάζωμα των μαλλιών, καθώς επίσης και το βάψιμο.

Όπερ και εγένετο: η συναρμολόγηση, το βάψιμο και το χτένισμα (προκειμένου να είναι ίδιο με της Αλίκης) ήταν αρίστης ποιότητας και έλειπε μονάχα μια σημαντική πινελιά για ν’ απογειωθεί το όλο πρότζεκτ.

Ποια ήταν αυτή; Τα ρούχα.

Κι επειδή δεν έπρεπε να είναι όποια κι όποια ρούχα, η El Greco απευθύνθηκε στο κατάλληλο πρόσωπο.

Ρούχα από το μόδιστρό σου κι ας είναι φορεμένα

Η επιλογή έμοιαζε μονόδρομος. Ο άνθρωπος σχεδίαζε τα φορέματα της Αλίκης, είχε την επιμέλεια της εμφάνισής της στα διάφορα φεστιβάλ που πήγαινε και ειδικά τη δεκαετία του 1960 το όνομά του ήταν συνώνυμο της υψηλής ραπτικής.

Ο Jean Dessen (Γιάννης Ντεσσές) ήταν ένας, ελληνικής καταγωγής, σχεδιαστής που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και μεγαλούργησε στο χώρο της μόδας, ντύνοντας πολλές σταρ παγκοσμίως. Μία εξ αυτών ήταν και η Βουγιουκλάκη.

Ο Dessen, λοιπόν, ανέλαβε να φτιάξει αντίγραφα των ρούχων που φορούσε η Αλίκη, προκειμένου να «ντυθούν» οι κούκλες. Μόλις μπήκε το κερασάκι στην τούρτα η El Greco απογειώθηκε, μιας και οι πωλήσεις- ειδικά στις μικρές ηλικίες- εκτοξεύτηκαν στο αγοραστικό φεγγάρι.

Η Αλίκη υπήρξε ιδιαίτερα ενθουσιώδης με το… ομοίωμά της (άλλωστε είχε τρέλα με τις κούκλες εν γένει) και προμόταρε όσο καλύτερα μπορούσε το προϊόν, το οποίο έσπασε τα ταμεία.

Η καλοτυχία της El Greco κράτησε για περίπου δύο δεκαετίες ακόμα, μέχρις ότου κάηκε το 1989 το εργοστάσιο της Γλυφάδας και πήρε την κάτω βόλτα. Μετά, όμως…

Μετά ανέλαβε τις τύχες της επιχείρησης ο Απόστολος Βακάκης, που με μια ιστορική κίνηση κατάφερε ν’ αλλάξει δια παντός τις ισορροπίες στον τομέα των παιχνιδιών.

menshouse.

Ποιος είναι ο Mr jumbo που έχασε 100 εκ. ευρώ στην Κύπρο! Μετακινείται στην Αθήνα με ελικόπτερο και ο γιος του σκοτώθηκε με την porsche που σκόρπισε τον θάνατο!

Μετακινείται από το ένα κατάστημά του στο άλλο με ιδιωτικό ελικόπτερο ακόμα και μέσα στην Αθήνα, ταξιδεύει στο εξωτερικό τουλάχιστον μια φορά κάθε μήνα, αποκαλεί τις συσκέψεις της επιχείρησης «συσκέψεις χαράς»και ενίοτε συμβάλει με λίγη έμπνευση ακόμα και στα ραδιοφωνικά σποτάκια της δικής του βιομηχανίας γέλιου, όπως λέει, «Jumbo».

Λίγοι τον γνωρίζουν ως Απόστολο Βακάκη.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Στη φόρα η άγνωστη σχέση της με έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες! Αποκάλυψη - τώρα!

Όλοι όμως τον γνωρίζουν ως «κύριο Jumbo», καθώς είναι ο επιχειρηματίας που δημιούργησε την τοις πάση γνωστή αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών.

Ο κ. Βακάκης αν και άγνωστος στο ευρύ κοινό είναι καθόλα γνωστός στον επιχειρηματικό κόσμο και από χτες είναι ο πιο αξιοζήλευτος Έλληνας επιχειρηματίας.

Ο λόγος; O Όμιλος Jumbo, όπως ανακοινώθηκε, αύξησε κατά 19,39% τα καθαρά κέρδη του στο δυσκολότερο 12μηνο για το ελληνικό λιανεμπόριο, με τις πωλήσεις του να παραμένουν σταθερές.

Ο Mr Jumbo είναι ίσως ο μοναδικός επιχειρηματίας που εν ολίγοις καταφέρνει απτόητος να πλουτίζει εν μέσω κρίσης, αν όχι οικονομικής κατάρρευσης της χώρας.

Όπως και να έχει, δεν πρόκειται για έναν συνηθισμένο επιχειρηματία.

Ο ίδιος και ομάδα εργαζομένων του επισκέπτονται σχεδόν καθημερινά τα καταστήματα Jumbo ανά την Ελλάδα και δη στην Αθήνα με ελικόπτερο… διότι ο χρόνος είναι χρήμα!

Οι περισσότερες διαδικαστικές λειτουργίες της επιχείρησης μετονομάζονται σε… συσκέψεις χαράς ή διαδικασίες γέλιου

προς σεβασμό στα παιδιά όπου και απευθύνεται η επιχείρηση, ενώ… ο ίδιος αγωνιά κάθε φορά για το επόμενο ραδιοφωνικό σποτάκι- τραγούδι των Jumbo.

«Είμαι θιασώτης του απλού οτιδήποτε δεν καταλαβαίνω μου δημιουργεί νευρικότητα.

Είμαι θιασώτης της παραγωγικότητας διότι δεν αντιλαμβάνομαι πώς θα διαχυθεί ο πλούτος στα μεσαία και τα χαμηλότερα στρώματα χωρίς να αυξηθεί η παραγωγικότητα.

Είμαι και θιασώτης μιας λογικής που λέει ότι δεν πρέπει να διαμαρτύρεσαι, αλλά πάντα να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις όπως έρχονται» έχει δηλώσει ο κ. Jumbo

σε παλιότερες συνεντεύξεις του εξηγώντας ότι ούτε ένας πόλεμος δεν θα τον φόβιζε επιχειρηματικά, αν και υπήρξε ο κακομαθημένος υιός του μπαμπά βιομήχανου.

Η ιστορία του Mr Jumbo Έλληνας της διασποράς, ο Απόστολος Βακάκης γεννήθηκε το 1954 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Ο πατέρας του, βιομήχανος στην Αίγυπτο, παρήγαγε διογκωμένη πολυστερίνη, που αποτελούσε το βασικό μονωτικό υλικό της εποχής εκείνης για ψυγεία αλλά και για κτίρια.

Οι πολιτικές εξελίξεις στην Αίγυπτο υποχρέωσαν την οικογένεια Βακάκη το 1962 να έρθει στην Ελλάδα .

Όμως η οικονομική κατάσταση δεν είναι καλύτερη ούτε εδώ και έτσι ο Γεώργιος Βακάκης ξενιτεύεται στη γειτονική Ιταλία,όπου πιάνει δουλειά σε μια μικρή οικοτεχνία κατασκευής λούτρινων ζώων και κουκλών.

Τα κοσμήματα που πρόλαβε να πάρει μαζί της, φεύγοντας από την Αίγυπτο, η μητέρα του η Σοφία Βακάκη τα πούλησε στον μεγαλοβιομήχανο της εποχής εκείνης Μποδοσάκη.

Αυτό ήταν το πρώτο κεφάλαιο κίνησης για τη δημιουργία της ελληνικής βιομηχανίας παιχνιδιών, της El Greco.

Μετά τα 20 του χρόνια, ο Απόστολος Βακάκης φεύγει για σπουδές Λογιστικής και Finance στο Warwick της Βρετανίας με όνειρο να καταλήξει στο Berkeley.

Τότε δέχτηκε το πρώτο χτύπημα. Μια μεγάλη πυρκαγιά στο εργοστάσιο της El Greco στην Άνω Γλυφάδα υποχρέωσε τον 23χρονο Απόστολο να επιστρέψει στην Ελλάδα και να προσπαθήσει να ανασυγκροτήσει τη βιομηχανία από τα αποκαΐδια με τη βοήθεια της παραγωγικής μονάδας στο νησί της Ζακύνθου.

Εκεί ξεκίνησαν και οι πρώτες συγκρούσεις με τον πατέρα του, τον ιδρυτή της επιχείρησης.

Στο νησί έμεινε 3 χρόνια. Το 1985 απομακρύνει εντελώς τον πατέρα του από την επιχείρηση και αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου της El Greco.

Το 1990 αποφασίζει να πουλήσει την El Greco στην πολυεθνική Hasbro, ενώ συνεχίζει να διευθύνει την εταιρεία και ταυτόχρονα συμμετέχει στη διοικούσα επιτροπή της Hasbro Europe.

Η ιστορία των καταστημάτων Jumbo ξεκινά με τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος στη Γλυφάδα το 1986.

Εκείνη την περίοδο ο Απόστολος Βακάκης αισθάνεται έτοιμος να περάσει το κατώφλι της Σοφοκλέους.

Όπερ και εγένετο, αντλώντας 2 εκατ. ευρώ. Το 1998 ήταν πλέον φανερό ότι χρειαζόταν μεγαλύτερους αποθηκευτικούς

χώρους και γι’ αυτό μισθώνει μια αποθήκη στα Οινόφυτα σχεδόν διπλάσιου μεγέθους από την πρώτη αποθήκη στη Νίκαια.

Το 1999, την εποχή που όλη η Ελλάδα αγοράζει μετοχές, ο ίδιος επενδύει στη γη και στη δουλειά του.

Τα χρόνια που ακολουθούν βρίσκουν την εταιρεία σταθερά στην κορυφή της επιτυχίας με κορύφωση το 2004,

όταν αναλαμβάνει ύστερα από πλειοδοτικό διαγωνισμό το δικαίωμα αποκλειστικής παραγωγής και εμπορίας τηςΜασκότ του 2004 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από τότε μέχρι σήμερα, ο κ. Βακάκης βάζει τους επόμενους στόχους, τα σούπερ μάρκετ παιχνιδιών.

Και όπως εξηγεί, «στην Ελλάδα δεν χρειάζεται ακόμη να «σκέφτεσαι», χάνεις πολύτιμο χρόνο.

Σε πρώτη φάση δεν έχεις παρά να μελετάς και να ακολουθείς τα βήματα της εξέλιξης στις αναπτυγμένες αγορές του εξωτερικού.

Εγώ απλώς ακολούθησα την κυρίαρχη διεθνή τάση».

Η μαγική συνταγή της επιτυχίας

Η «βιομηχανία της χαράς», όπως αποκαλεί την επιχείρησή του, έπρεπε επίσης να αντιμετωπίσει ένα επιπλέον στοιχείο δυσκολίας, τη σταδιακή «μετανάστευση» των πιτσιρικάδων από τα παραδοσιακά παιχνίδια στις πιοπερίπλοκες τεχνολογικά επιλογές δώρων όπως για παράδειγμα τα κινητά, τα iΡod, τα videogames, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές κ.λπ.

Βρήκε αμέσως τη λύση:

η «βιομηχανία της χαράς» δεν έπρεπε να απευθύνεται στους μικρούς καταναλωτές, αλλά στους ενήλικους αγοραστές. Οργάνωσε τη στρατηγική επικοινωνίας και διαφήμισης επιλέγοντας μέσα και μηνύματα που απευθύνονταν πρώτα στον ενήλικο και κατόπιν στο παιδί. Δεν επένδυσε πολλά στην τηλεόραση αλλά στο κατ’ εξοχήν μέσο ενημέρωσης των μεγάλων που δεν έχουν χρόνο, το ραδιόφωνο.

Με διαφημίσεις προκλητικές, σκαμπρόζικες αλλά και δυναμικές στήριξε την εμπορική του πολιτική στους στενούς οικογενειακούς δεσμούς που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία.

Αριθμοί που… ζαλίζουν Με 45 καταστήματα σήμερα στην ελληνική αγορά, 3 στην Κύπρο, και 6 στη Βουλγαρία, η αλυσίδα Jumbo δικαίως κρατά τα ηνία στον κλάδο του παιχνιδιού με μερίδιο που φτάνει τα 35%.

Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη του ομίλου για το 2011 σε 94,60 εκατ. ευρώ έναντι 79,24 εκατ. ευρώ πριν ένα χρόνο.

Ο Όμιλος λειτούργησε 7 νέα υπερκαταστήματα.

Συγκεκριμένα 3 στην Ελλάδα, 1 στην Κύπρο και 3 στη Βουλγαρία τα οποία αναμένεται να βοηθήσουν μελλοντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον ο Όμιλος έχει σχεδιάσει την λειτουργία 6 νέων καταστημάτων για την οικονομική χρήση 2011/2012 και συγκεκριμένα 3 στην Ελλάδα και 3 στην Βουλγαρία.