Ευαγγελία Αραβανή: Έχει αυτοκίνητο λευκό σαν άλογο! Πρέπει να δείτε την φωτογραφία!

Το ζηλεύουν όλοι οι άντρες!

Ευαγγελία Αραβανή: Έχει αυτοκίνητο λευκό σαν άλογο! Πρέπει να δείτε την φωτογραφία!

Πρέπει να δείτε την φωτογραφία της Ευαγγελίας Αραβανή! Έχει αυτοκίνητο λευκό σαν άλογο και σίγουρα το ζηλεύουν όλοι οι άντρες!

Η παρουσιάστρια μπορεί να έχει επιλέξει να μείνει μακριά από την τηλεόραση εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagrma μοιράζεται καθημερινά στιγμές της! Μια φωτογραφία δημοσίευσε, λοιπόν, και μας έδειξε την αμαξάρα της!

Ένα Citroen C3. Πώς σας φαίνεται;

Ευαγγελία Αραβανή: Την πέταξαν έξω από κανάλι! Τι συνέβη; Δεν έχει ξανά γίνει!

Ευαγγελία Αραβανή: Έχει αυτοκίνητο λευκό σαν άλογο! Πρέπει να δείτε την φωτογραφία!

Ευαγγελία Αραβανή: "Δεν υπάρχει" ο αριθμός της ηλικίας της! Εσείς πόσο την κάνετε;

Εσείς πόσο την κάνετε την Ευαγγελία Αραβανή; Ο αριθμός της ηλικίας της πραγματικά "δεν υπάρχει"! - Αποκάλυψη τώρα!

Το 2005, σε ηλικία 20 ετών και έπειτα από παρότρυνση δικών της ανθρώπων, δήλωσε συμμετοχή στον Διαγωνισμό Ομορφιάς του ΑΝΤ1, κερδίζοντας εν τέλει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και εκπροσωπώντας έπειτα την Ελλάδα στο διαγωνισμό Miss Universe. Την ίδια χρονιά, επιλέχθηκε από τον Θάνο Πετρέλη να παίξει στο βίντεο-κλιπ του τραγουδιού "Θυμίζεις κάτι από Ελλάδα".

Μετά την επιτυχία της στα καλλιστεία, ξεκίνησε να εργάζεται επαγγελματικά ως μοντέλο εντός και εκτός Ελλάδας. Δούλεψε (ως μοντέλο) και έζησε για μικρό χρονικό διάστημα στη Γερμανία, την Ιταλία και τις ΗΠΑ αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα, επειδή δεν μπορούσε να μείνει πολύ καιρό μακριά από δικά της πρόσωπα.

Γιώργος Λιάγκας - Ευαγγελία Αραβανή: Δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Το 2007, επιλέχθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να βρίσκεται στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του MEGA, "Όμορφος Κόσμος το πρωί" και το 2008, ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή "TaSPY TV" μαζί με τον Σωτήρη Διαμαντή στον ALPHA, αλλά διεκόπη ύστερα από δύο επεισόδια. Μετά από ένα μεγάλο τηλεοπτικό διάλειμμα, επέστρεψε το 2012 μέσα από την εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" στον ALPHA, στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. Μετά από τρεις εβδομάδες όμως, της ανακοινώθηκε από το κανάλι η αποχώρησή της από την εκπομπή. Τη σεζόν 2013-2014 ανέλαβε την παρουσίαση της μουσικής εκπομπής "Greekclips" στο MTV ενώ συμμετείχε και στο show του ΑΝΤ1, Dancing with the stars, κερδίζοντας την 7η θέση.

Το Μάιο 2014 ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής "Golden Barista" στο MEGA και παράλληλα συμμετείχε στις διαφημίσεις για τα προϊόντα "Αγρόκηπος Χαλβατζή". Τη σεζόν 2014-2015 παρουσίασε στον ΑΝΤ1 Κύπρου, την εκπομπή Άλφα Chef. Τη σεζόν 2016-2017 ανέλαβε την παρουσίαση των green room του talent show The X-Factor στον ΣΚΑΪ, με κεντρικό παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά. Έπειτα, ακολούθησε το καθημερινό reality show μόδας "My Style Rocks", στο ίδιο κανάλι, αλλά μετά τη λήξη του (Δεκέμβριος 2017) πήρε μεταγραφή για το κανάλι ΑΝΤ1. Από τον Ιανουάριο ως το Μάιο του 2018, παρουσίαζε το show Dancing with the stars ενώ παράλληλα ήταν το κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας "Orzene".

Τον Ιούνιο του 2018 αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και ξεκίνησε συνεργασία με το OPEN, όπου παρουσίασε την ελληνική εκδοχή του fashion show "Project Runway". Τον Απρίλιο του 2019, έκανε μια εμφάνιση στο MadWalk - The Fashion Music Project, ερμηνεύοντας το κομμάτι "Καταπληκτικά" του Νίνο.

Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1985 - άρα είναι 33 ετών - στην Λευκάδα όπου και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Έπειτα, μετακόμισαν στη Νικαια Αττικης. Έχει μια μικρότερη αδελφή, τη Μαρία (γενν. 1990). Πέρασε στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης, αλλά δεν πήγε ποτέ.

Πληροφορίες από Βικιπαίδεια

Ευαγγελία Αραβανή: Φωτογραφία μέσα από το σπίτι της! Τα παιχνίδια με το παιδί!

Φωτογραφία μέσα από το σπίτι της δημοσίευσε η Ευαγγελία Αραβανή. Η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε τα παιχνίδια με το παιδί που έχει την μεγαλύτερη αδυναμία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει συστήσει το "μαϊμουδάκι" της, αφού όποτε βρίσκει τον ελεύθερο χρόνο από τα επαγγελματικά της λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί του.

Ευαγγελία Αραβανή: Την πέταξαν έξω από κανάλι! Τι συνέβη; Δεν έχει ξανά γίνει!

H Ευαγγελία Αραβανή τον περασμένο περίπου Ιούνιο πάντρεψε ένα φιλικό της ζευγάρι και βάπτισε την κορούλα της. Το πνευματικό της παιδί της έχει κλέψει την καρδιά.

Την χθεσινή ημέρα την πέρασαν μαζί παίζοντας κυνηγητό στο σπίτι και φτιάχνοντας παζλ.

undefined

undefined

Ευαγγελία Αραβανή: Έκανε το επόμενο βήμα! Αν πάει κάτι στραβά δεν έχει να ανησυχεί!

Η Ευαγγελία Αραβανή έκανε το επόμενο βήμα και πλέον αν κάτι πάει στραβά δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα!

Η πανέμορφη παρουσιάστρια βρίσκει τις λύσεις για τη ζωή της!

Στα επαγγελματικά της η Ευαγγελία Αραβανή δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα και έκανε το επόμενο βήμα!

Όπως λέει ο λαός "μάθε τέχνη κι αστην κι άμα πεινάσεις πιάστην", με την παρουσιάστρια να τα πηγαίνει πολύ καλά και στην κομμωτική, όπως απέδειξε η ίδια!

Η Ευαγγηλία Αραβανή ανέβασε βίντεο στο instagram όπου έχει αναλάβει τον ρόλο της προσωπικής κομμώτριας της Μάγκυ Χαραλαμπίδου και το χαίρεται ιδιαίτερα!

Νίκος Οικονομόπουλος - Ευαγγελία Αραβανή: Ξανά μαζί το ζευγάρι; Αποκάλυψη τώρα!

Αποκάλυψη τώρα για το Νίκο Οικονομόπουλο και την Ευαγγελία Αραβανή, μόνο στο Youweekly.gr! Ξανά μαζί το πρώην ζευγάρι; Όλο το παρασκήνιο...

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz πριν από λίγους μήνες έβαλε τέλος σε μια σχέση που φαινόταν πραγματικά πως θα είχε μέλλον και μέσα από το Vanda's blog, μάλιστα, σας είχα αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο που η παρουσιάστρια επέλεξε να τελειώσει η σχέση τους.

Ωστόσο πριν λίγα 24ωρα μια φωτογραφία της Ευαγγελίας στο instagram προκάλεσε την αντίδραση του τραγουδιστής και... από εκεί έγινε όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μου πληροφορίες μια... καινούργια αρχή!

Σύμφωνα με τις πηγές μου και συγκεκριμένα με άτομο από το κοντινό περιβάλλον του τραγουδιστή, το ένα like έφερε το άλλο και κάπως βρέθηκαν οι δυο τους να μιλάνε με μηνύματα! Στην αρχή υπήρξε ένα παράξενο κλίμα στην ατμόσφαιρα να πλανάται αλλά όσο τσουλούσε η συζήτηση τόσο οι δυο τους άρχιζαν να "λύνονται"...

Με τα πολλά, υπήρξε πρόταση από την πλευρά του Νίκου, όπως έμαθα, για κάποια ενδεχόμενη συνάντηση να τα πουν από κοντά!

Η Ευαγγελία Αραβανή δεν ήταν αρνητική αλλά ούτε και είπε κατευθείαν "ναι" γιατί όπως μου αποκάλυψε ένα κοντινό της πρόσωπο, έχει αυτό το συναίσθημα του φόβου για το τι θα γίνει μετά...

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο τους έχουν επαφές πλέον, όχι πολλές αλλά έχει γίνει μια αρχή!

Λέτε να ακολουθήσει επανασύνδεση βόμβα; Θα σας τα αποκαλύψω όλα εγώ πρώτη μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr όταν κι αν συμβεί, αυτό είναι το μόνο σίγουρο...