Τατουάζ: Το μικρό κοριτσάκι που "έκλεψε" την παράσταση έχει μεγαλώσει! Θα πάθετε πλάκα αν το δείτε τώρα!

Είναι ένας άγγελος!

Τατουάζ: Το μικρό κοριτσάκι που

Θα πάθετε πλάκα αν δείτε τώρα το μικρό κοριτσάκι που "έκλεψε" την παράσταση στην αγαπημένη σειρά "Τατουάζ"! Έχει μεγαλώσει πολύ!

Η μικρή Λήδα που πρωταγωνίστησε την σειρά του ALPHA αλλά και στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού πλέον τώρα είναι πιο μεγάλη και η μητέρα της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της.

Τατουάζ: Το μικρό κοριτσάκι που 'έκλεψε' την παράσταση έχει μεγαλώσει! Θα πάθετε πλάκα αν το δείτε τώρα!

Δείτε πως είναι σήμερα:

Εβελίνα Παπούλια: H πρωταγωνίστρια του Τατουάζ με μαγιό και χωρίς ρετούς! Την είδαμε και πάθαμε σοκ!

Τατουάζ: Το μικρό κοριτσάκι που 'έκλεψε' την παράσταση έχει μεγαλώσει! Θα πάθετε πλάκα αν το δείτε τώρα!

Τατουάζ: Το μικρό κοριτσάκι που 'έκλεψε' την παράσταση έχει μεγαλώσει! Θα πάθετε πλάκα αν το δείτε τώρα!

Τατουάζ: Το μικρό κοριτσάκι που 'έκλεψε' την παράσταση έχει μεγαλώσει! Θα πάθετε πλάκα αν το δείτε τώρα!

Το τατουάζ: Η μικρή Λήδα μας συστήνει την αδερφή της! Είναι σκέτες γλύκες!

Η μικρή Λήδα της σειράς «Το τατουάζ» έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό.

Στη σειρά υποδύεται την κόρη της Κατερίνας Γερονικολού και του Στέφανου Μιχαήλ και οι ατάκες της ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η Ζενεβιέβ Μαζαρί επιστρέφει στην τηλεόραση! Που θα την δούμε;

Η μικρή στην πραγματικότητα είναι κόρη της Μαρία Κωνσταντίνου που υποδύεται τη νταντά της στη σειρά και έχει μια μικρότερη αδελφή. Η μαμά της, τους έχει μεγάλη αδυναμία και δεν σταματάει να δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες τους στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε ακόμη: «Survivor Ελλάδα Τουρκία»: Δείτε τα πρώτα πλάνα από την γνωριμία των παικτών και το πρώτο αγώνισμα!

Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία της, η ευτυχισμένη μαμά απαθανάτισε τις κόρες της την ώρα που έπαιζαν στον καναπέ. «Το μεγαλύτερο και το πιο πολυτιμότερο δώρο που πήρα ποτέ; Οι κόρες μου my beautiesmy daughters my sunshines η ζωή μου όλη mommy's girls Σας αγαπώ»., έγραψε στην λεζάντα της.

Τατουάζ: Αυτή η ηθοποιός "πέταξε" το μπλε μαλλί και είναι άλλος άνθρωπος! Αδιανόητη μετάλλαξη!

Αδιανόητη μετάλλαξη γι αυτή την ηθοποιό της σειράς "Τατουάζ"! "Πέταξε" από πάνω της το μπλε μαλλί κι έγινε άλλος άνθρωπος!

Σίγουρα την θυμάστε! Στην αγαπημένη σειρά του ALPHA έπαιζε την "Σάσα" και εμφανιζόταν τόσο εκεί όσο και στην πραγματική της ζωή με πολύχρωμα μαλλιά! Άλλοτε τα είχε μπλε, άλλοτε ροζ.... Αλλά τον τελευταίο καιρό έχει κάνει στροφή στην ποιότητα κι έχει εμφανιστεί με μαύρο μακρύ μαλλί και είναι πραγματικά αγνώριστη!

Πλάκα κάνεις: Ηθοποιός από το "Τατουάζ" είχε παντρευτεί την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου!

Τατουάζ: Αυτή η ηθοποιός

Δείτε την σήμερα:

Τατουάζ: Αυτή η ηθοποιός

Τατουάζ: Αυτή η ηθοποιός

Τατουάζ: Αυτή η ηθοποιός

Ηθοποιός του Τατουάζ παντρεύτηκε και χώρισε σε μια μέρα! Αδιανόητο...

Μοιάζει αδιανόητο αλλά ηθοποιός του Τατουάζ παντρεύτηκε και χώρισε σε μια μέρα!

Η ίδια, ήταν αποκαλυπτική στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και αναφέρθηκε σε όλα με λεπτομέρειες!

«Παντρεύτηκα και χώρισα την ίδια μέρα! Ένα μήνα μετά το διαλύσαμε επισήμως. Και ήταν φανταστικός ο γάμος! Νομίζω ότι ήταν ο ωραιότερος γάμος που θα μπορούσε κάποιος να πάει, που θα μπορούσε κάποιος να ζήσει. Ήταν σε κάστρο στην Σκωτία. Μου είπε μια ατάκα που λέω αυτός δεν με έχει καταλάβει, δεν με ξέρει. Τον ήξερα 6 χρόνια. Για αυτό φρίκαρα. Λέω πως είναι δυνατόν; Δεν έχει μάθει τίποτα για εμένα; Δεν με ξέρει;», ανέφερε συγκεκριμένα!

Δανάη Παππά: Η πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ» έχει γενέθλια! Πόσο χρονών έγινε;

Η ηθοποιός είχε ξαναμιλήσει για το γάμο της με τον Παναγιώτη Κράββα και σε παλαιότερη συνέντευξη: «Έχω ξαναπαντρευτεί, απλά κράτησε ένα μήνα. Παντρεύτηκα στη Σκωτία μετά από έξι χρόνια. Στην ουσία ήταν κουλό. Μου είπε «θέλεις να παντρευτούμε;» και του είπα «ναι, να παντρευτούμε σε ένα κάστρο στη Σκωτία». Το τακτοποίησε και πήγα και παντρεύτηκα. Χώρισα γιατί μου βγήκε κάτι και είπα «θα ζήσω όλη μου τη ζωή με αυτά τα ελαττώματα;». Στη σχέση μου δεν υπήρχε πολύ ελευθερία. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που την αποζητώ και θέλω να την έχει και ο άλλος. Αυτό ίσως σε αυτή τη σχέση δεν υπήρχε σε αυτό τον βαθμό που το ήθελα. Μπορεί αν απλώς τα είχαμε να μην χωρίζαμε. Δεν εγγυώμαι τίποτα. Δεν μπορώ την καταπίεση. Το κομμάτι του γάμου έχει αυτό το είδος καταπίεσης της προσωπικότητας. Κάτι αλλάζει με τον γάμο που δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Με φρίκαρε ότι θα ζούσα με αυτό τον τρόπο».

Να σημειώσουμε ότι η Εβελίνα Παπούλια έχει κάνει δύο γάμους. Ο πρώτος το 1999 με τον Γιώργο Λιάντο με τον οποίο απέκτησαν την Αφροδίτη και χώρισαν το 2001. Στη συνέχεια η Εβελίνα Παπούλια, Μάϊο του 2008, και μετά από δεσμό 5 ετών, παντρεύτηκε στη Σκωτία τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράββα.

Ηθοποιός του Τατουάζ παντρεύτηκε και χώρισε σε μια μέρα! Αδιανόητο...

Δεν σας πάει το μυαλό: Αυτό το αγοράκι ήταν ηθοποιός του "Τατουάζ"! Μιλούσαν όλοι για εκείνον...

Αυτό το αγοράκι ήταν ηθοποιός του "Τατουάζ" και δεν σας πάει το μυαλό ποιος! Μιλούσαν όλοι πάντως για εκείνον...

Στο παρελθόν ο ίδιος είχε δημοσιεύσει την συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram!

Μια φωτογραφία απο την παιδική του ηλικία ανέβασε στο διαδίκτυο o Κύπριος ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου όπου τον βλέπουμε στην παιδική του ηλικία αλλά και σήμερα. Ήταν πραγματικά ένα γλυκύτατο αγοράκι όπως και σήμερα που έγινε ένας απο τους πιο γοητευτικούς Κύπριους ηθοποιούς. Τα κορίτσια θαυμάστριές του δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν τη φωτογραφία με τα πιο κολακευτικά σχόλια!

Ηθοποιός του Τατουάζ μοιράζει απανωτά εγκεφαλικά στην παραλία! (Βίντεο)

Δεν σας πάει το μυαλό: Αυτό το αγοράκι ήταν ηθοποιός του