Θα πάθετε «εγκεφαλικό! Η «Αμαλία» από το Τατουάζ οδηγεί μηχανάρα!

Είναι κατακόκκινη και σούπερ σ*ξι!

Θα πάθετε «εγκεφαλικό! Η «Αμαλία» από το Τατουάζ οδηγεί μηχανάρα!

Θα πάθετε «εγκεφαλικό» μόλις δείτε ότι η Αμαλία από το Τατουάζ οδηγεί μηχανάρα! Είναι το όνειρο κάθε άντρα και σίγουρα θα την ζηλέψετε!

Η κούκλα «Αμαλία» κατά κόσμον Μυρτώ Αλικάκη, είναι γνωστό ότι είναι γνήσιο αγοροκόριτσο! Η ίδια, αγαπά την ταχύτητα, τα γρήγορα αμάξια αλλά και τις μηχανές και δεν «μασάει» να οδηγεί δίτροχη «καλλονή»!

"Τατουάζ": Αυτή η ηθοποιός έχει κορμάρα και την έκρυβε κάτω από τα ρούχα! Δείτε την με μαγιό!

Πρόσφατα μάλιστα η Μυρτώ Αλικάκη, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την μηχανή της, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

"Τατουάζ": Δείτε φωτογραφίες αυτής της ηθοποιού με μαγιό και... χωρίς! Απίστευτο σώμα...

Δείτε φωτογραφίες αυτής της ηθοποιού από το "Τατουάζ" με μαγιό και... χωρίς! Απίστευτο σώμα... Μια αισθησιακή συλλογή!

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου παρίστανε την φίλη της Άννας Ραζή, Νικόλ Αλεξίου, στην αγαπημένη σειρά του ALPHA και με μια μικρή αναζήτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βρήκαμε φωτογραφίες που ήταν αρκετά αισθησιακές!

Είστε έτοιμοι για την... καυτή συλλογή;

Πλάκα κάνεις: Ηθοποιός από το "Τατουάζ" είχε παντρευτεί την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου!

Ελεονώρα Αντωνιάδου: Ποια είναι η ηλικία της «Νικόλ» του Τατουάζ;

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Alpha «Το Τατουάζ» και υποδύεται την Νικόλ. Ποια είναι η ηλικία της;

Η ηθοποιός σπούδασε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος – Bασίλης Διαμαντόπουλος από το 2006 έως το 2011.

Ελεονώρα Αντωνιάδου Ηλικία και Ημερομηνία γέννησης:

Η Ελεονώρα Αντωνιάδου γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 1989 άρα είναι 29 χρονών

Απίστευτο: Αυτό το κοριτσάκι είναι πασίγνωστη ηθοποιός του "Τατουάζ"! Σας θυμίζουν κάτι τα μάτια της;

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Σας θυμίζουν κάτι τα μάτια από το κοριτσάκι στην συγκεκριμένη κεντρική φωτογραφία; Είναι πασίγνωστη ηθοποιός του "Τατουάζ" σήμερα...

Η ηθοποιός ήταν από αυτά τα μωράκια που θα ήθελε κανείς να τσιμπά διαρκώς.

Απίστευτο: Αυτό το κοριτσάκι είναι πασίγνωστη ηθοποιός του Τατουάζ! Σας θυμίζουν κάτι τα μάτια της;

Ο λόγος φυσικά για την Κατερίνα Γερονικολού! Τα μάτια της είναι ίδια ακριβώς...

Η Κατερίνα Γερονικολού (Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 1985 ) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Μετά το σχολείο, πέρασε στη Νομική Αθηνών και παράλληλα φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου.[1] Αφού αποφοίτησε, συνέχισε με σπουδές δημοσιογραφίας στη σχολή Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας.

Κατερίνα Γερονικολού: Φόρεσε το μαύρο μαγιό της και πόζαρε στον φακό! Δείτε το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρα!

Απίστευτο: Αυτό το κοριτσάκι είναι πασίγνωστη ηθοποιός του Τατουάζ! Σας θυμίζουν κάτι τα μάτια της;

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 2008, μέσα από τη σειρά του ALPHA, "Σε είδα", συμμετέχοντας στο επεισόδιο "Η Καίτη, η Λούση και η Μπομ". Την ίδια χρονιά, έκανε κι ένα μικρό πέρασμα από τη σειρά "Υπάρχουν άντρες και άντρες" ενώ ακολούθησε ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά του MEGA, "Λάκης ο γλυκούλης" (2008-2010), όπου ενσάρκωσε την κόρη του Πέτρου Φιλιππίδη. Το 2011, έκανε δύο σύντομες εμφανίσεις από τις σειρές "Η Πολυκατοικία" του Βασίλη Θωμόπουλου και "Η γενιά των 592€" του Γιάννη Λαπατά ενώ πέρασε και από οντισιόν για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, στη σειρά "Οι Βασιλιάδες". Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου 2012 και παρ' όλο που σημείωνε αρκετή επιτυχία, ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω προβλημάτων.

Από το το 2013 μέχρι το 2017, παρουσίαζε μαζί με τον Δημήτρη Κουρούμπαλη την ψυχαγωγική εκπομπή "Lifetime" στο συνδρομητικό κανάλι Novalifε. Ενδιάμεσα, συνέχισε να δουλεύει ως ηθοποιός, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του MEGA, "Κλεμμένα Όνειρα" για την τέταρτη σεζόν (2014-2015), κάνοντας ένα πέρασμα από τη σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη, "Δικαίωση" (2015), έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του STAR, "Τρελή Οικογένεια" (2015-2016) αλλά και στη σειρά "Ζωή μου" (2016-2017) στο ίδιο κανάλι. Από το Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι το φθινόπωρο του 2019, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, "Το Τατουάζ".

Τατουάζ: Αυτή η ηθοποιός "πέταξε" το μπλε μαλλί και είναι άλλος άνθρωπος! Αδιανόητη μετάλλαξη!

Αδιανόητη μετάλλαξη γι αυτή την ηθοποιό της σειράς "Τατουάζ"! "Πέταξε" από πάνω της το μπλε μαλλί κι έγινε άλλος άνθρωπος!

Σίγουρα την θυμάστε! Στην αγαπημένη σειρά του ALPHA έπαιζε την "Σάσα" και εμφανιζόταν τόσο εκεί όσο και στην πραγματική της ζωή με πολύχρωμα μαλλιά! Άλλοτε τα είχε μπλε, άλλοτε ροζ.... Αλλά τον τελευταίο καιρό έχει κάνει στροφή στην ποιότητα κι έχει εμφανιστεί με μαύρο μακρύ μαλλί και είναι πραγματικά αγνώριστη!

Πλάκα κάνεις: Ηθοποιός από το "Τατουάζ" είχε παντρευτεί την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου!

Τατουάζ: Αυτή η ηθοποιός

Δείτε την σήμερα:

Τατουάζ: Αυτή η ηθοποιός

Τατουάζ: Αυτή η ηθοποιός

Τατουάζ: Αυτή η ηθοποιός

Απίστευτο: Αυτό το κοριτσάκι είναι κόρη πασίγνωστης ηθοποιού από το "Τατουάζ"! Δεν θα το βρείτε!

Αυτό το κοριτσάκι είναι κόρη πασίγνωστης ηθοποιού από το "Τατουάζ"! Δεν θα το βρείτε! Απίστευτο αν και μοιάζουν αρκετά...

Σε συνέντευξή της, μίλησε για τη γνωριμία της με τον ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη, αλλά και για τον λόγο που οι δυο τους δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο.

Ο λόγος για την Μυρτώ Αλικάκη.

Ηθοποιός του Τατουάζ παντρεύτηκε και χώρισε σε μια μέρα! Αδιανόητο...

Απίστευτο: Αυτό το κοριτσάκι είναι κόρη πασίγνωστης ηθοποιού από το

Καλεσμένη στο πλατό της Ελεωνόρας Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η γνωστή ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδιά της αλλά και για τη σχέση που έχει σήμερα με τον ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη.

«Τα παιδιά μας είναι σήμερα 16,5 και 13. Ήθελα όλη μου τη ζωή να γίνω μαμά. Με τον Πέτρο συναντηθήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Ήταν ακόμη στη σχολή γιατί είχε γραφτεί μεγαλύτερος και εγώ είχα αποφοιτήσει. Νομίζω θα μου ήταν δύσκολο να είμαι με έναν άνθρωπο που να μην έχει καλλιτεχνική φλέβα. Μείναμε μαζί 11 χρόνια» δήλωσε η Μυρτώ Αλικάκη μιλώντας στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη.

«Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να πάρουμε διαζύγιο. Είναι κάτι που το αρχικά το αμελήσαμε. Εμείς νιώθουμε σαν να το έχουμε πάρει. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε. Κάθε άλλο. Είμαστε στα αλήθεια πολύ καλά μεταξύ μας. Κάνουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί», είπε η Μυρτώ Αλικάκη, μιλώντας για τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Πέτρο Λαγούτη.