Καφέ Της Χαράς: Θυμάστε την «Ρόδη» που δεν ήθελε ο «Φατσέας»; Δείτε την και θα μείνετε «παγωτό»!

Ο χρόνος της φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο! Απίστευτο....

Καφέ Της Χαράς: Θυμάστε την «Ρόδη» που δεν ήθελε ο «Φατσέας»; Δείτε την και θα μείνετε «παγωτό»!

Εσείς θυμάστε την «Ρόδη» από το Καφέ της Χαράς που δεν ήθελε ο «Φατσέας»; Δείτε την και θα μείνετε «παγωτό» αφού ο χρόνος, της φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο!

Η Ευτυχία Φαναριώτη έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από το Καφέ Της Χαράς, όπου υποδύθηκε την Ρόδη, την ανιψιά του παπά και της παπαδιάς, αρραβωνιαστικιά του Φατσέα και υποψήφια αρραβωνιαστικά του Περίανδρου Πόπωτα.

«Το Καφέ της Χαράς»: Ο «Πώποτας» ξαναχτυπά με τα καινούρια επεισόδια! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Αν και έχει στο ενεργητικό της πολλές θεατρικές και κινηματογραφικές συμμετοχές, είναι από τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz που κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Στην πιο πρόσφατη από αυτές, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε, στο θέατρο Altera Pars, όπου παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Το Αίμα. Όπως θα δείτε η Ρόδη από το Καφέ της Χαράς, δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου! Τελικά ο χρόνος, την αγαπά πολύ..... Ιδού πώς είναι σήμερα:

Καφέ Της Χαράς: Θυμάστε την «Ρόδη» που δεν ήθελε ο «Φατσέας»; Δείτε την και θα μείνετε «παγωτό»!

Καφέ της Χαράς: Η «Ματούλα» μεγάλωσε και έγινε μανούλα! Δείτε τον γοητευτικό σύζυγό της!

Η «Ματούλα» από το Καφέ της Χαράς μεγάλωσε πολύ και έγινε μανούλα! Δείτε τον γοητευτικό σύζυγό της, με τον οποίο ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη εδώ και χρόνια!

Η Χαρά Σμύρου, έχει μείνει για πάντα συνδεδεμένη στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού με το ρόλο της Ματούλας που υποδύθηκε στη σειρά το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1.

Οι ατάκες της, τα νάζια της, οι προσπάθειες της να καλύψει τον έρωτα του Μπίλι και της Γωγώς, το φλερτ με τον Φατσέα αλλά και τα όνειρά της για μια ζωή μακριά από το Κολοκοτρωνίτσι, έκαναν τη Ματούλα αναπόσπαστο κομμάτι του σεναρίου του επιτυχημένου σήριαλ του 2003.

Αυτός είναι ο σύζυγος της... Χάσκα από το Καφέ της Χαράς! Δεν τον έχετε δει ποτέ!


Η πάντα αποφασισμένη και μονίμως ερωτευμένη κόρη της Σώμαινας, όμως, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αποτελεί μέρος της επιστροφής της σειράς στις οθόνες μας, αφού η ηθοποιός που την υποδύθηκε, η Χαρούλα Σμύρου δεν ζει πια στην Ελλάδα. Ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μακριά γενικώς, στη Νέα Υόρκη, μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τρία τους παιδιά.

Η ηθοποιός που μετά το Καφέ της Χαράς εμφανίστηκε επίσης σε επεισόδια των σειρών Εντιμότατοι κερατάδες και 7 Θανάσιμες πεθερές είναι τουλάχιστον μια δεκαετία με τον άνδρα της ζωής της και πλέον έχει αφήσει πίσω της όπως όλα δείχνουν οριστικά την υποκριτική στην Ελλάδα. Δείτε πώς είναι σήμερα:

Καφέ της Χαράς: Η «Ματούλα» μεγάλωσε και έγινε μανούλα! Δείτε τον γοητευτικό σύζυγό της!Καφέ της Χαράς: Η «Ματούλα» μεγάλωσε και έγινε μανούλα! Δείτε τον γοητευτικό σύζυγό της!Καφέ της Χαράς: Η «Ματούλα» μεγάλωσε και έγινε μανούλα! Δείτε τον γοητευτικό σύζυγό της!

Αδιανόητο! Ο "Τρελαντώνης" από το "Καφέ της Χαράς" έχει γιο και του μοιάζει αφάνταστα! Δείτε τον!

Ο "Τρελαντώνης" από το "Καφέ της Χαράς" έχει γιο και του μοιάζει αφάνταστα! Δείτε τον γιατί είναι σαν δυο σταγόνες νερό! Αδιανόητο...

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος είναι λάτρης των social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του. Ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία πόζαρε μαζί με τον 20χρονο γιο του.

Το Καφέ της Χαράς: Βρέθηκαν όλοι οι ηθοποιοί μαζί μετά από 15 χρόνια!

Οι δυο τους πραγματοποίησαν μια βραδινή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας και δεν δίστασαν να βγάλουν μια selfie με φόντο της Ακρόπολη.

Drinks with my son", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν... βροχή.

Μεταξύ άλλων, η σύζυγος του ηθοποιού Φωτεινή Ντεμίρη έγραψε κάτω από το εν λόγω στιγμιότυπο για τους δύο άντρες της ζωής της: "Τι ωραίοι!!!".

Αδιανόητο! Ο

Αδιανόητο! Ο

"Καφέ της Χαράς": Το μαγαζί που έγιναν τα γυρίσματα είναι βγαλμένο από παραμύθι! Δείτε φωτογραφίες από μέσα...

Δείτε φωτογραφίες μέσα από το μαγαζί που έγιναν τα γυρίσματα του "Καφέ της Χαράς"! Είναι βγαλμένα από παραμύθι, πραγματικά...

Το γνωστό τηλεοπτικό καφέ της Χαράς στο Κολοκοτρονίτσι φιλοξένησε τους χαρακτήρες του Χάρη Ρώμα στην ομόνυμη σειρά που σημείωσε τεράστια επιτυχία. Το "καφέ της Χαράς" υπάρχει και βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Ευρυτανίας, το Κλαυσί. Η ιστορία του αρχίζει από τον περασμένο αιώνα και καταλήγει στις μέρες μας. Οι ομοιότητες του με το τηλεοπτικό καφέ είναι πολλές και οι πρωταγωνιστές του έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά. Η Χαρά Χάσκα ή αλλιώς πρωτευουσιάνα, στην πραγματικότητα είναι η Χαρά Πετροπούλου, επίσης πρωτευουσιάνα που εγκατέλειψε την Αθήνα για να δημιουργήσει το δικό της καφέ στην μικρή πλατεία του Κλαυσίου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το 1893 ο Γιώργος Μαθές ανοίγει το μικρό παντοπωλείο- χασάπικο πάνω στην πλατεία του χωριού. Ο Μαθές, προπαππούς της Χαράς Πετροπούλου, με αυτό το μικρό μαγαζάκι κατάφερε να ζήσει την οικογένειά του αλλά και φεύγοντας από τη ζωή, να παραδόσει στον γιο του μια υγιή επιχείρηση.

Στον Β'Παγκόσμιο πόλεμο, το παντοπωλείο βάζει λουκέτο και καιγεται δύο φορές από τους Γερμανούς. Μετά τον πόλεμο την σκυτάλη παίρνει ο γιος του Γιώργου, ο Δημήτρης Μαθές, ο παππούς της Χαράς. Μαζί με τη Χαρίκλεια, τη γυναίκα του, ο Δημήτρης δουλεύει το παντοπωλείο και το εμπλουτίζει με περισσότερα προϊόντα. Το μαγαζάκι στη πλατεία έχει γίνει πια σημείο αναφοράς και όλο το χωριό μπαίνει στο τεφτέρι του κυρ Μήτσου.

ο τεφτέρι του κυρ Μήτσου είχε πάρει "φωτιά" την δεκαετία του 60'

΄Οταν ο κυρ Μήτσος έφυγε από τη ζωή, το παντοπωλείο έκλεισε και πάλι. Η κυρά Χαρίκλεια έμεινε στο χωριό αλλά η κόρη έφυγε για την Αθήνα. 'Ετσι, το μαγαζάκι της πλατεία στο Κλαυσί έμεινε κλειστό για περισσότερα από δέκα χρόνια, μέχρι που η εγγονή του κυρ Μήτσου αποφάσισε να τα μαζέψει από την Αθήνα και να αναστήσει το χώρο φτιάχνοντας το δικό της "καφέ της Χαράς". "Βλέπεις τις πέτρες; Ακόμη δεν έχουν καθαρίσει εντελώς από την μαυρίλα της πυρκαγιάς του 40" λέει η Χαρά Πετροπούλου που σερβίρει καφέ και χειροποίητα γλυκά για δεύτερο χειμώνα. " Είναι ο δεύτερος χειμώνας για το καφέ αλλά ο τελευταίος για την κυρά Χαρίκλεια, την γιαγιά μου που τη χάσαμε μέσα στα Χριστούγεννα" λέει.

Ο Δημήτρης Μαθές και η σύζυγός του Χαρίκλεια έξω από το μαγαζάκι της πλατείας στο Κλαυσί

Η "τρελοαθηναία" Χαρά μιλά με καμάρι για την ιστορία αυτής της μικρής γωνιάς που έστησε από την αρχή κόπο και μεράκι. Κοινωνική και χαμογελαστή με όλους τους πελάτες της, εξηγεί ότι οι ιστορίες που βιώνει καθημερινά έχουν πολλά κοινά με την τηλεοπτική σειρά αν και η ίδια κάνει ότι μπορεί για να μην προκαλεί τους συγχωριανούς της.

«Το καφέ της Χαράς»: Μανωλάκης, Βάλια και Διονυσάκης ποζάρουν μαζί 13 χρόνια μετά!

«Το καφέ της Χαράς» επιστρέφει και ο Μανωλάκης, η Βάλια και ο Διονυσάκης ποζάρουν 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς στον ΑΝΤ1.

Ο Χάρης Ρώμας έρχεται και πάλι στις οθόνες μας στον ρόλο που τον έχουμε αγαπήσει περισσότερο. Αυτόν του Περίανδρου Πόποτα.

Πρεμιέρα «Το καφέ της Χαράς» κάνει το πρώτο 15νθήμερο του 2020 και εμείς ανυπομονούμε.

Ο Διονυσάκης στην πραγματικότητα Δημήτρης Μαχαίρας, στον λογαριασμό του στο Instagram δημοσίευσε ένα story ποζάροντας μαζί με την Βάλια, Έφη Ρασσιά)και τον Μανωλάκη, Πάρη Σκαρτσολιά.

Ο Διονυσάκης δεν είναι πλέον έφηβος, είναι σήμερα 35 ετών και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ!

Το καφέ της Χαράς

Η "Κανέλα" από το "Καφέ της Χαράς" έχει κόρη και είναι κουκλάρα! Δείτε την για πρώτη φορά!

Δείτε για πρώτη φορά την κόρη της "Κανέλας" από την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, "Καφέ της Χαράς"! Είναι κουκλάρα!

Η Φωτεινή Ντεμίρη υποδυόταν έναν από τους χαρακτήρες της θρυλικής σειράς που ο κόσμος πραγματικά αγάπησε! Με μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανακαλύψαμε πως... έχει οικογένεια και μάλιστα μια κόρη που είναι πανέμορφη αλλά δεν την έχει δει κανείς ποτέ!

Το Καφέ της Χαράς: Βρέθηκαν όλοι οι ηθοποιοί μαζί μετά από 15 χρόνια!

Η

Πριν από λίγο καιρό η κόρη της είχε γενέθλια και για να της ευχηθεί ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της και μας την έδειξε! Ιδού:

Η

Αυτές είναι οι κόρες του "Φατσέα" από το "Καφέ της Χαράς"! Είναι ίδιες και θα πάθετε την πλάκα σας...

Ίδιες είναι οι κόρες του "Φατσέα" από την αγαπημένη σειρά "Καφές της Χαράς" και θα πάθετε πλάκα όταν τις δείτε! Αυτές είναι...

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσυ Μάλφα έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τα τρία χαριτωμένα τους παιδιά. Σήμερα κάνει το γύρο του διαδικτύου η φωτογραφία των 22 ετών πρωτότοκων κορών τους που είναι και δίδυμες.

Ο λόγος για την Όλγα και τη Νίκη, που μεγάλωσαν με το θέατρο, αγαπούν την υποκριτική και βρίσκονται πάντα στο πλευρό των γονιών τους για να τους στηρίξουν. Τα δύο κορίτσια βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Άγρια Δύση» στο Κηποθέατρο Παπάγου, όπου πρωταγωνιστούν οι διάσημοι γονείς τους.

«Το καφέ της Χαράς»: Μανωλάκης, Βάλια και Διονυσάκης ποζάρουν μαζί 13 χρόνια μετά!

Κάθισαν στις πρώτες σειρές και τους χειροκρότησαν όπως και όλο τον θίασο. Μετά το τέλος της παράστασης, πόζαραν μαζί με τους γονείς τους στον φωτογραφικό φακό. Οι δύο νεαρές κοπέλες, αν και δίδυμες, έχουν διαφορετικό στιλ μεταξύ τους και ίσως δεν μοιάζουν πλέον τόσο!

Αυτές είναι οι κόρες του

Αυτές είναι οι κόρες του