Απίστευτο! Ο "Φίλιππος" από το "Θα βρεις τον δάσκαλό σου" διατηρούσε σχέση με πασίγνωστη τραγουδίστρια! "Καυτό" υλικό!

Πλάκα κάνεις τώρα!

Απίστευτο! Ο

Ο "Φίλιππος" από το "Θα βρεις τον δάσκαλό σου" διατηρούσε σχέση με πασίγνωστη τραγουδίστρια! Απίστευτο! Δείτε το "καυτό" υλικό!

Ο Ελληνοκαναδός ηθοποιός Τόμι Σκλάβος (Tommy Sklavos) τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μεταξύ της Νέας Υόρκης και του Λος Αντζελες. Απόφοιτος του τμήματος σκηνοθεσίας της σχολής Παπαντωνοπούλου στην Ελλάδα, καθώς και του τμήματος υποκριτικής της «New York Film Academy», έγινε γνωστός στον ρόλο του Φιλίππου στη διάσημη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», η οποία ξεκίνησε το 2005.

Μετά την πετυχημένη παρουσία του εκεί, ο κ. Σκλάβος πρωταγωνίστησε και σε άλλες δημοφιλείς σειρές, όπως ο «Πόλεμος των Αστρων», «Σούπερ Μπαμπάς», «Οι Ατρόμητοι», η «Πολυκατοικία», αλλά και στις ταινίες «Λούφα και Απαλλαγή» και «Μόλις Χώρισα». «Δεν μπορώ να πω ότι μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον ρόλο.

Μιχάλης Ρακιντζής: Η καυτή κουκλάρα που ερωτεύτηκε στα 90's είναι ακόμα ωραιότερη σήμερα!

Κάθε έργο που συμμετείχα ήταν διασκεδαστικό, μια πρόκληση για μένα, και σίγουρα με βοήθησε να προχωρήσω στην καριέρα μου», δήλωσε. «Ωστόσο, δουλεύοντας στις τηλεοπτικές σειρές «Ο πόλεμος των άστρων» και «Ατρόμητοι», συνάντησα κάποιους απίστευτους ανθρώπους με τους οποίους είμαι σε επαφή και σήμερα, γεγονός για το οποίο είμαι απίστευτα ευγνώμων», συνέχισε ο Σκλάβος.

Το 2017, ο Ελληνοκαναδός αποφάσισε να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη για να δοκιμάσει την τύχη του ως ηθοποιός στις ΗΠΑ. Ο Σκλάβος έκανε δυναμικά την εμφάνισή του στο Χόλιγουντ κατά τα δύο τελευταία χρόνια, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες όπως το «Intruders», το «Glass Jaw» και το επερχόμενο «The Outpost», βασισμένο στο μπεστ σέλερ του Τζέικ Τέιπερς.

Τα γυρίσματα για την συγκεκριμένη ταινία, η οποία αναμένεται να προβληθεί παγκοσμίως τον Σεπτέμβριο, έγιναν στη Βουλγαρία, στα στούντιο της «Millennium Pictures», ενώ ο Σκλάβος θα βρεθεί δίπλα σε πολύ σημαντικά ονόματα, όπως εκείνα του Ορλάντο Μπλουμ και του Σκοτ Ιστγουντ. «Το να δουλέψω για μια τέτοια ταινία, τόσο μεγάλης παραγωγής και με τόσο σπουδαίους ηθοποιούς ήταν για μένα εμπειρία ζωής».

Φαίνεται πως το 2019 θα είναι το τυχερό έτος του Σκλάβου, καθώς μόλις υπέγραψε για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο «Hospice», ένα ψυχολογικό θρίλερ με την Μαρίζα Τόμεϊ. «Νιώθω ευλογημένος που έχω την ευκαιρία να εργαστώ με μια τέτοια θαυμάσια καλλιτέχνη. Η Μαρίζα είναι κυριολεκτικά ο πιο γλυκός άνθρωπος στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της πρόβας με έκανε να νιώσω όσο πιο άνετα μπορούσα», ανέφερε. Η ταινία θα ξεκινήσει να γυρίζεται στη Νέα Ορλεάνη το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Σκλάβος δηλώνει πως νιώθει ότι ζει μέσα σε ένα αεροδρόμιο μεταξύ του Λος Αντζελες και της Νέας Υόρκης, αλλά αναφέρει πως απολαμβάνει την διαδικασία των οντισιόν. «Στην Ελλάδα αυτό δεν χρειάστηκε να γίνει παρά μόνο στην αρχή της καριέρας μου», είπε.

Στο παρελθόν, διατηρούσε σχέση με την Ελένη Ζουγανέλη και συγκεκριμένα το 2010!

Το ζευγάρι βρέθηκε να κάνει μαζί διακοπές στη Μύκονο, όπου είναι το πατρικό σπίτι της τραγουδίστριας και να απολαμβάνει τον ερωτά του. Οι δυο τους αντάλλαξαν καυτά φιλιά στην παραλία του Όρνου και περπάτησαν αγκαλιά στα στενά της Μυκόνου.

Απίστευτο! Ο 'Φίλιππος' από το 'Θα βρεις τον δάσκαλό σου' είχε σχέση με πασίγνωστη τραγουδίστρια! 'Καυτό' υλικό!

Απίστευτο! Ο 'Φίλιππος' από το 'Θα βρεις τον δάσκαλό σου' είχε σχέση με πασίγνωστη τραγουδίστρια! 'Καυτό' υλικό!

Θυμάστε τη Λάρα από το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»; Θα πάθετε πλάκα με πώς είναι σήμερα!

Θυμάστε τη Λάρα από την σειρά που μας είχε καθηλώσει στον Αντ1, «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»; Θα πάθετε πλάκα με πώς είναι σήμερα!

Κριτικοί την αποθέωσαν για τις ερμηνείες της στην «10η εντολή» και τον «Κόκκινο Κύκλο» του Πάνου Κοκκινόπουλου αλλά το κοινό την αγάπησε από το ο ρόλο της ως «Λάρα» στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Θα βρεις το δάσκαλό σου».

Η Έρση Μαλικένζου αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Γυναίκες του Παπαδιαμάντη» που έκανε πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε χθες!

Θυμάστε την ηθοποιό Ναταλία Λιονάκη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!

Ο φωτογραφικός φακός ήταν στο θέατρο Χώρα για να απαθανατίσει ηθοποιούς και καλεσμένους και η ίδια φωτογραφήθηκε με εκλεκτούς της συναδέλφους, όπως η Ελένη Καρακάση και ο Ηλίας Λογοθέτης.

Δείτε πώς είναι σήμερα: