Κωνσταντίνος Αργυρός: Απέλυσαν την μητέρα του από τη δουλειά της! Ο λόγος προκαλεί αμόκ!

Το είχε αποκαλύψει ο ίδιος!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Απέλυσαν την μητέρα του από τη δουλειά της! Ο λόγος προκαλεί αμόκ!

Απέλυσαν την μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού από τη δουλειά της και το είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξη του. Ο λόγος προκαλεί αμόκ.

Ο τραγουδιστής δεν έκρυψε ποτέ ότι είχε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του, αφού οι γονείς του δεν ήταν εύποροι και είχαν να μεγαλώσουν τρία παιδιά.

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού το 2012 ήταν ένα από τα πολλά «θύματα» της οικονομικής κρίσης που είχαν την ατυχία να χάσουν την δουλειά τους.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έχει μέσα στο σπίτι του πιάνο! Η τηλεόραση τεραστίων διαστάσεων θα σας "βγάλει" το μάτι...

Μάλιστα τον λόγο είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε μεγάλη εφημερίδα: «Ναι, έχουμε περάσει και δύσκολα, γιατί οι γονείς μας δεν είναι εύποροι και έπρεπε να μεγαλώσουν σωστά τρία παιδιά. Ο πατέρας μου είναι καθηγητής φυσικοχημείας και η μητέρα μου παθολόγος στο ΙΚΑ, την οποία απέλυσαν πρόσφατα».

μητέρα αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έτσι ξεπερνά την Ηλιάνα! Το ταξίδι μαζί με κούκλα συνοδό! (Βίντεο)

Έτσι ξεπερνά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Πραγματοποίησε ταξίδι μαζί με κούκλα συνοδό. Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο.

Δεν έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή μόνο το μοντέλο, καθώς είναι σε σχέση με τον ράπερ Snik, αλλά όπως φαίνεται και ο τραγουδιστής.

Η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» πρόβαλε φωτογραφίες από το ταξίδι του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ συνοδευόταν από νεαρή κούκλα.

Ο Γιώργος Λιάγκας είδε το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες και είπε: «Να ζητήσω συγγνώμη από τη φίλο μου τον Κωνσταντίνο Αργυρό γιατί υπάρχουν παπαράτσι, κόσμος απλός που δεν τολμάς να πας ένα ταξίδι με τη σύντροφό σου ή τη φίλη σου και σε βγάζουν φωτογραφίες».

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ταξίδι αναψυχής με μελαχρινή καλλονή!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φαίνεται ότι πήγε για ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής με μια μελαχρινή καλλονή!

Ο γνωστός τραγουδιστής παρά το επιβαρυμένο φόρτο εργασίας του φαίνεται να βρίσκει πάντα χρόνο για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Έτσι λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας, ταξίδεψε στο εξωτερικό προκειμένου να συναντήσει μία κούκλα μελαχρινή γυναίκα!

Ποια είναι αυτή; Φυσικά η τρίδυμη αδερφή του, Κατερίνα!

Υπενθυμίζουμε πως, η Κατερίνα, ο Κωνσταντίνος και ο Παύλος γεννήθηκαν την ίδια μέρα, είναι τρίδυμα και αποτελούν τα πρώτα τρίδυμα με εξωσωματική στην Ελλάδα.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έχει μέσα στο σπίτι του πιάνο! Η τηλεόραση τεραστίων διαστάσεων θα σας "βγάλει" το μάτι...

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δεν αποκάλυψε την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται όμως δημοσίευσε μία φωτογραφίας, με την Κατερίνα και έγραψε «Family».

Να σημειωθεί πως, η Κατερίνα Αργυρού είναι δικηγόρος και μένει μόνιμα στην Ολλανδία, με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Τράκα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ταξίδι αναψυχής με μελαχρινή καλλονή!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Με νεαρή συνοδό για καφέ! Τα βλέμματα όταν είδαν τους φωτογράφους...

Με νεαρή συνοδό εθεάθη για καφέ ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός! Τα βλέμματα όταν είδαν τους φωτογράφους...

Ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της εγχώριας showbiz, με πολλές γυναίκες να διεκδικούν μία θέση στο πλευρό του, έκανε τις θαυμάστριές του να καρδιοχτυπήσουν την προηγούμενη εβδομάδα. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό που την περασμένη Τετάρτη εμφανίστηκε στο Κολωνάκι μαζί με μία γοητευτική συνοδό με την οποία ήπιε τον καφέ του, με τον φακό του YOU αυτόπτη μάρτυρα.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σύντροφός του έχει πρωταγωνιστήσει σε video clip του!

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες μας από το περιβάλλον του τραγουδιστή ωστόσο, δεν συντρέχει απολύτως κανένας λόγος... ανησυχίας, αφού η γυναίκα στο πλευρό του είναι απλώς συνεργάτιδά του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ονομάζεται Φωτεινή και το τελευταίο διάστημα έχει γίνει «σκιά» του, αφού τον ακολουθεί παντού, με αφετηρία το καμαρίνι του «Fantasia Live» όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Με νεαρή συνοδό για καφέ! Τα βλέμματα όταν είδαν τους φωτογράφους...

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πλέον ότι έχει γίνει δικός του άνθρωπος, καθώς φροντίζει για όλες του τις ανάγκες και κατά συνέπεια γνωρίζει αρκετά καλά κρυμμένα μυστικά του, τηρώντας βέβαια πάντα απόλυτη εχεμύθεια για όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές του πόρτες την ώρα που δεκάδες θαυμάστριες κάνουν ουρά για μια selfie και μια ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, «άνθρακες ο θησαυρός» για όσους περίμεναν να δουν ξανά ερωτευμένο τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ και ο ίδιος έχει επιλέξει να βάλει αυτό το κομμάτι πίσω για χάρη της καριέρας του, που τα τελευταία χρόνια είναι σε συνεχή άνοδο.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Με νεαρή συνοδό για καφέ! Τα βλέμματα όταν είδαν τους φωτογράφους...

«Είχε πακέτο» από την Τουρκία!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Με νεαρή συνοδό για καφέ! Τα βλέμματα όταν είδαν τους φωτογράφους...

Ανάμεσα στους εκατοντάδες θαμώνες που γεμίζουν κάθε εβδομάδα το «Fantasia Live», μία παρουσία ξεχώρισε στα πρώτα τραπέζια. Συνάδελφος στο επάγγελμα με μεγάλο σουξέ στην Τουρκία, η Ιρέμ Ντεριτζί μαγεύτηκε από τη φωνή του Κωνσταντίνου και για χάρη του επισκέφτηκε τη χώρα μας. Η Τουρκάλα τραγουδίστρια με τα 6,5 εκατομμύρια followers έβγαλε μαζί του μία φωτογραφία και του πρότεινε να κάνουν συνεργασία-έκπληξη σε ένα ντουέτο, κάτι που πρόδωσε η ίδια ανεβάζοντας το κοινό τους στιγμιότυπο.