Θα πάθετε «εγκεφαλικό» με τον πρώην άντρα της «Μαργκώ» από το Τατουάζ! Είναι όνομα πρώτης γραμμής....

Δεν πάει το μυαλό σας! Σοκ!

Θα πάθετε «εγκεφαλικό» με τον πρώην άντρα της «Μαργκώ» από το Τατουάζ! Είναι όνομα πρώτης γραμμής....

Σίγουρα θα πάθετε «εγκεφαλικό» με τον πρώην άντρα της «Μαργκώ» από το Τατουάζ! Είναι όνομα πρώτης γραμμής και δεν πάει το μυαλό σας για ποιον μιλάμε!

Η ίδια, έχει δώσει σπάνια συνεντεύξεις που να μιλάει για τον πρώην άντρα της αλλά εμείς εντοπίσαμε μια και μείναμε κάγκελο με την αποκάλυψη! Η «Μαργκώ» από το Τατουάζ είπε για αυτό:

Θα πάθετε έρωτα με τον πρώην της «Ηρώς» από το «Τατουάζ»! Μελαχρινός και γοητευτικός...

«Είναι αλήθεια ότι και οι δύο γάμοι μου ήταν με πρόσωπα γνωστά. Οταν ήμουν παντρεμένη με τον Τζόνι Καλημέρη, ήμασταν και οι δύο πολύ νέοι και η δημοσιότητα με ενοχλούσε. Χωρίς να το θέλουμε ήμασταν στο στόχαστρο. Δεν μπορούσαμε να έχουμε ιδιωτική ζωή, μας σχολίαζαν. Από αυτή την άποψη ανακουφίστηκα όταν χώρισα. Στάθηκα στα πόδια μου, ένοιωσα ελευθερία.

Μετά παντρεύτηκα τον Γιώργο Λιάνη. Πριν τον γάμο μας έγινε ένας κακός χαμός με τους παπαράτσι, για να μάθουν πού θα γίνει. Παντρευτήκαμε στον Αγιο Δημήτρη τον Λουμπαρδιάρη, και ο παπάς συνεργάστηκε μαζί μας και έκανε τον γάμο έντεκα τη νύχτα για να μην το πάρει κανείς είδηση. Τα καταφέραμε. Αν θέλεις, μπορείς να τα αποφύγεις όλα... Ούτε στο διαζύγιο μας ενόχλησαν. » Δείτε την σε σπάνια φωτογραφία με τον ισχυρό άντρα των ΜΜΕ:

Θα πάθετε «εγκεφαλικό» με τον πρώην άντρα της «Μαργκώ» από το Τατουάζ! Είναι όνομα πρώτης γραμμής....

Είδαμε τον άντρα της «Μάρθας» από το Τατουάζ και μας έπεσε το σαγόνι! Πού τον έκρυβε τόσα χρόνια;

Είδαμε τον άντρα της «Μάρθας» από το Τατουάζ και μας έπεσε το σαγόνι, μιας και είναι κούκλος! Πού τον έκρυβε τόσα χρόνια; Δεν τον είχαμε ξαναδεί ποτέ...

H ταλαντούχα ηθοποιός με τα υπέροχα χαρακτηριστικά γαλάζια μάτια, επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τη δημοφιλή σειρά του Αντρέα Γεωργίου «Τατουάζ»! Η Ελίνα Ακριτίδου, αφιερώθηκε για πολλά χρόνια στο μεγάλωμα των τριών παιδιών της, της 15χρονης Ρωξάνης του 11χρονου Νικόλα και του 8χρονου Αλέξιου.

Θα πάθετε έρωτα με τον πρώην της «Ηρώς» από το «Τατουάζ»! Μελαχρινός και γοητευτικός...

Με τον σύζυγό της Γιώργο, η ηθοποιός είναι μαζί 17 ολόκληρα χρόνια αλλά κρατούν και οι δυο χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Οι δυο τους, έκαναν δημόσια εμφάνιση και εμείς μείναμε κάγκελο αφού ο Γιώργος είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας.... Δείτε την «Μάρθα» από το Τατουάζ με τον σύντροφό της:

Είδαμε τον άντρα της «Μάρθας» από το Τατουάζ και μας έπεσε το σαγόνι! Πού τον έκρυβε τόσα χρόνια;

Πλάκα κάνεις! Αυτή είναι η πρώην του συντρόφου της Δανάης Παππά από το «Τατουάζ»! Είναι γνωστή...

Αυτή είναι η πρώην του συντρόφου της Δανάης Παππά από την σειρά «Τατουάζ»! Είναι γνωστή και δεν σας πάει το μυαλό! Πλάκα κάνεις τώρα...

Το ζευγάρι ήταν μαζί σχεδόν ένα χρόνο το 2017, αλλά κρατούσε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο λόγος για την Δέσποινα Καλπάκη- αδελφή της Χρύσας Καλπάκη- και τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη, γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο από την πολύχρονη φιλία του αλλά και συνεργασία του με τον Γιώργο Σαμπάνη, που είχαν πάνω από ένα χρόνο σχέση.

Η Χρύσα Καλπάκη και η Δέσποινα είναι αχώριστες περνούν πολλές ώρες μαζί!

Πλάκα κάνεις! Αυτή είναι η πρώην του συντρόφου της Δανάης Παππά από το «Τατουάζ»! Είναι γνωστή...

Δανάη Παππά: H πρωταγωνίστρια του Τατουάζ μας συστήνει για πρώτη φορά τον αδερφό της!

Πλάκα κάνεις! Αυτή είναι η πρώην του συντρόφου της Δανάης Παππά από το «Τατουάζ»! Είναι γνωστή...

Πλάκα κάνεις! Αυτή είναι η πρώην του συντρόφου της Δανάης Παππά από το «Τατουάζ»! Είναι γνωστή...

Δανάη Παππά: Ξέσπασε για τις σχέσεις που της χρεώνουν - «Ήθελα να αρπάξω το τηλέφωνο και να...»!

Ξέσπασε η Δανάη Παππά για τις σχέσεις που της χρεώνουν σε συνέντευξη που παραχώρησε. Ήθελα να αρπάξω το τηλέφωνο και να...».

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People και στη Φανή Πλατσατούρα και αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που την θέλουν συνέχεια με διαφορετικό σύντροφο.

Φαντάζομαι δεν ήταν, επίσης, εύκολο να σου χρεώνουν κάθε εβδομάδα διαφορετικό σύντροφο…

Είναι όμως κάτι που συμβαίνει! Δεν είμαι η πρώτη που το έπαθε και δεν θα είμαι και η τελευταία! Ήμουν κάπως προετοιμασμένη για αυτό, όχι, βέβαια, στον βαθμό που συνέβη. Με τίποτα σε αυτόν τον βαθμό! Στην αρχή, με ενοχλούσε πολύ. Προσβαλλόμουν. Ήθελα να αρπάξω το τηλέφωνο και να μιλήσω άσχημα. Γιατί ήταν ψέματα, δεν μπορούσα να δεχθώ ότι κάποιος πιστεύει για μένα κάτι που δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Από την άλλη, δεν ήθελα να πω ποια ήταν «η δική μου πραγματικότητα», γιατί μετά δίνεις χώρο να μπουν πιο βαθιά στα προσωπικά σου.

Έπαιρνες τους γονείς σου τηλέφωνο να τους εξηγήσεις την αλήθεια;

Με έπαιρναν εκείνοι και μου έλεγαν «Καλά, διάβασες τι έγραψαν σήμερα;». Γιατί οι γονείς μου και οι κοντινοί μου άνθρωποι ξέρουν από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Στην αρχή προσπαθούσα να εξηγήσω στη μαμά μου ότι όλο αυτό γίνεται για τα «κλικ» και να μη δίνει σημασία. Μετέπειτα, μου τηλεφωνούσε και μου έλεγε «Δανάη, έχω κρατήσει το περιοδικό, θα πέσει πολύ γέλιο». Άρχισε, δηλαδή, να το διακωμωδεί και εκείνη.

Έχεις βρει τον λόγο που γίνεται όλο αυτό; Γιατί, δηλαδή, δίπλα σε ένα κορίτσι «φοράμε» συνήθως ένα αγόρι;

Γιατί μας αρέσει να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα. Γιατί θέλουμε να μπαίνουμε στις ζωές των άλλων. Ακόμη και το πώς πίνω εγώ τον καφέ μου μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον για κάποιον άλλον. Μάλλον, γιατί απουσιάζει το ενδιαφέρον από τη δική του ζωή. Εμένα το φετινό καλοκαίρι με πάντρεψαν κιόλας! Είναι αστείο κι έτσι αποφάσισα να το αντιμετωπίσω. Δεν μπορώ να δώσω άλλον χώρο και να με επηρεάζει ψυχολογικά το καθετί που γράφεται για μένα. Πλέον, τα παίρνω στην πλάκα. Ούτε παρεξηγούμαι. Γιατί κατανοώ ότι ο τίτλος έγραφε «παντρεύτηκε» και το κείμενο μέσα ότι απλώς πήγα σε έναν γάμο στην Αφρική. Την αλήθεια, δηλαδή!

Δανάη Παππά: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα που αντιμετώπισε - «Ήταν μια άσχημη περίοδος»!

Μια εξομολόγηση για το πρόβλημα που αντιμετώπισε έκανε η Δανάη Παππά. «Ήταν πραγματικά μια άσχημη περίοδος για μένα», είπε.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «8 λέξεις», παραχώρησε συνέντευξη στο People και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πίεση που ένιωσε το περασμένο καλοκαίρι.

Βγάζεις ψυχοσωματικά;

Λίγο πριν από το καλοκαίρι, είχα βγάλει πολλά σπυριά στο πρόσωπο. Ο λόγος ήταν αυτό που λέγαμε πριν, ότι είχα πιεστεί πολύ με τα γυρίσματα και εκδήλωσα το άγχος μου με αυτόν τον τρόπο. Φούντωσα, κυριολεκτικά, μέσα σε ένα βράδυ. Ήταν πραγματικά μια άσχημη περίοδος για μένα. Το πρόσωπό μου έγινε αγνώριστο. Δεν ένιωθα ωραία να κυκλοφορήσω έξω ή να βγάλω ένα story στο Instagram. Ήμουν χάλια ψυχολογικά, αλλά μέσα από αυτή την περιπέτεια, έμαθα κάτι βασικό: Να βάζω τα όριά μου. Και σε όποιον αρέσει.

"Τατουάζ": Αυτά είναι τα 2 τραγικά λάθη που έγιναν στην σειρά και δεν πήρε χαμπάρι κανείς!

Αυτά είναι τα 2 τραγικά λάθη που έγιναν στην αγαπημένη σειρά του ALPHA, "Τατουάζ" και δεν πήρε χαμπάρι κανείς! Έχουμε φωτογραφίες - απόδειξη!

Είναι εμφανές ακόμα και στο μάτι του πιο άπειρου τηλεθεατή ότι μιλάμε για μια πολύ ακριβή παραγωγή, με πολλά εξωτερικά γυρίσματα σε Ελλάδα και Λονδίνο, τα οποία ανεβάζουν το κόστος στα ύψη.

Στα αρνητικά το γεγονός ότι η σειρά θύμιζε το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου με τα συνεχή τραγούδια (πάνω από 15) αλλά και οι άνευρες ερμηνείες των ηθοποιών. Ειδικά το ζευγάρι των πρωταγωνιστών, ήταν πολύ κατώτερο των προσδοκιών και η σύγκριση με την ερμηνεία της πολύπειρης Εβελίνας Παπούλια, σίγουρα δεν το κολάκευε καθόλου.

Όσο για την υπόθεση, μιλάμε για απλή καθημερινή ιστορία. Σε ποια δεν έχει συμβεί να γνωρίσει έναν παιδαρά στο Facebook να αφήσει τον άντρα της για να πάει να τον βρει στην Αίγινα, να κάνει σε μια μέρα τατουάζ το όνομά του, να τον χάσει μετά επειδή κατηγορείται για δολοφονία και από την απόγνωσή της να πάει να φουντάρει από έναν γκρεμό; Δυο-τρεις φορές την εβδομάδα συμβαίνει σε όλους…

Όσο για τη σκηνοθεσία, το πρώτο επεισόδιο είχε τρία λαθάκια! Ποια ήταν αυτά;

Τι φοράς τον Ιούνιο

Ιούνιο μήνα στην Αίγινα που σκάει ο τζίτζικας οι δυο πρωταγωνιστές αποφασίζουν να πάνε μια βολτούλα για να δει το κορίτσι θάλασσα. Τι φοράμε όλοι μας τον Ιούνιο; Αν οι απαντήσεις που δώσατε ήταν «μαγιό», «ένα t-shirt» ή «τίποτα» τότε έχετε χάσει επεισόδια. Γιατί στο «Τατουάζ» αν δεν βάλεις το μάλλινό σου, καλοκαίρι δεν νιώθεις…

Και στο Λονδίνο Ελλάδα

Βρισκόμαστε σε νοσοκομείο στο Λονδίνο. Το πρώτο νοσοκομείο παγκοσμίως το οποίο έχει 3 άτομα (γιατροί και οι τρεις, ασθενείς αγνοούνται). Ας πάει και το παλιάμπελο, όμως λες. Μπορεί να σφύζουν από υγεία στο Λονδίνο. Κοιτάς όμως λίγο πιο προσεχτικά κάτω δεξιά και τι να δεις; Να η πατρίδα! Και στο Λονδίνο βρε ελληνικό πυροσβεστήρα έχουν. Με ελληνική μάρκα, ελληνικά γράμματα, έτοιμο να σηκωθεί και να χορέψει συρτάκι. Οι ελληνικές εξαγωγές κάνουν θραύση…

menshouse.gr